بستن فهرست

نور قابل تنظیم و تعاملی با حرکت دست

تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳

کم کم داریم به دنیای عجیب و غریبی که همه ما دوس داریم نزدیک میشیم ، همون دنیایی که با حرکت دست و اشاره چشم و بالا انداختن ابرو به همه وسائل و ابزارآلات دور و برمون دستور بدیم . یه چیز تو مایه های فیلم ” تهران 1500 ” .

این لامپ که در تصویر زیر می بینید با حرکات دست شما قابل تنظیم هست . سنسور تشخیص حرکت داره که می تونه نزدیکی و دوری دستان و همچنین حرکت سریع دست رو تشخیص بده و نسبت به اون نور خودش رو تنظیم کنه . با یه حرکت سریع به داخل محفظه می تونید لامپ رو روشن و با همون حرکت می تونید مجددا خاموشش کنید . اگه دست تون رو به سمت بالا ببرید ، نور زیاد میشه و اگه به سمت پایین بیارید نور کم میشه .

 

کنترل نور با سنسور تشخیص حرکت

کنترل نور با سنسور تشخیص حرکت

 

قابلیت تنظیم نور با حرکات دست

قابلیت تنظیم نور با حرکات دست

شاید تو نگاه اول ایده خیلی خوبی نباشه اما در عمل خیلی حال میده که بدون حتی لمس چیزی ، اونو به کنترل خودت در بیاری . این یعنی در سال 2025 حدود 8 میلیارد انسان با 150 کیلو وزن داریم ، اون 1 میلیاردی هم که  اسمشون تو این لیست نیست یا استعداد چاقی ندارن یا هنوز تکنولوژی بهشون نرسیده .

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • کرونا چیست ؟ کرونا ویروس با بدن چکار میکنه ؟کرونا چیه ؟ این ویروس عجیب و غریب چه کاری با بدن انجام میده که مردم انقدر ازش میترسند ؟ تو این پست میخوام اطلاعاتی در مورد کرونا بدم که کمتر بهش پرداخته شده ، به همین دلیل از گفتن بدیهیات و مسائلی که زیاد مطرح شده ، خودداری میکنم…
  • Maestro ، کنترل اشتها و کاهش وزن اتوماتیکخدا نیاره روزایی رو که انسان بخواد کنترل احساسات و علایق خودشو رو به ابزار و گجت ها و دستگاه های هوشمند بسپاره ، با این کار هم اختیار ذاتی انسان زیر سوال میره و هم زندگی مصنوعی میشه . اما محققان به دو دلیل این کار رو می کنن…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

  • علیرضا زرنوشه 05 فروردین 1394

    سلام مهندس،عیدتم مبارک باشه…
    این تکنولوژی واقعا تکنولوژیــــه
    به درد ما نمی خوره!!!!!
    خدا حافظ

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا