علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
فیس بوک محبوب ترین شبکه اجتماعی
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۳والا از وقتی که شبکه های اجتماعی موبایلی مثل وایبر ، واتس اپ ، لاین ، تانگو و اینستاگرام اومدن ، درصد استفاده مردم ایران از فیس بوک به شدت یعنی واقعا به شدت کم شده ، خیلی ها اصلا اکانت فیس بوک شون رو فراموش کردن . این در حالیه که دو سال پیش فیس بوک یه زمانی پر ایرانی بود و همه جا حرف از فیس بوک بود . شایدم انتشار مطالبی مثل ” فیس بوک خطرناک است در نظر سنجی های فیس بوک شرکت نکنید ” تاثیر گذاشته باشه ، از کجا معلوم ؟
اما انگار خارج از ایران قضیه یه مقدار فرق میکنه . البته اونجا هم گرایش داره تغییر میکنه .
طبق تحقیقات انجام شده در آمریکا ، جوانان با سن ۱۸ به بالا تمایل بیشتری به استفاده از اینستاگرام دارن تا فیس بوک . جوانان آمریکایی با شبکه اجتماعی اشتراک عکس بیشتر حال می کنن . اما این در حالیه که پیرمرداشون یعنی سن ۶۵ به بالا بیشتر عضو فیس بوک هستن یا دارن میشن .
به طور کلی فیس بوک هنوز هم پر طرفدارترین شبکه اجتماعی در آمریکاست اما خیلی بعید می دونم تو ایران اینجوری با فاصله کاربر داشته باشه ، شما اینجوری فکر نمی کنید ؟
این تحقیق از ۸۱ درصد بزرگسالان آمریکایی که کاربر اینترنت هستن به عمل اومده :
■ حدود ۵۲ درصد کاربران اینترنتی ، دو یا چند شبکه اجتماعی دارن . در قیاس با سال ۲۰۱۳ که ۴۲ درصد اینجوری بودن !
■ برای اولین بار بیش از نیمی از بزرگسالان با سن ۶۵ به بالا از فیس بوک استفاده می کنن ( حدود ۵۶ درصد از مسن های اینترنتی و ۳۱ درصد کل ۶۵ ساله به بالاها )
■ برای اولین بار حدود ۵۳ درصد جوانان بین ۱۸ تا ۲۹ از اینستاگرام استفاده میکنن و حدود ۴۹ درصدشون هر روز به اینستاگرام سر می زنن !
■ حدود ۴۲ درصد از زنان در شبکه اجتماعی پینترست هستن در حالی که فقط ۱۳ درصد مردان در این شبکه رفت و آمد دارن .
تعداد کاربران فیس بوک نسبت به سال قبل تغییری نکرده و ۷۱ درصد باقی مونده اما کاربران دیگر شبکه های اجتماعی بیشتر شده . نکته جالب اینجاست که کاربران جوان در فیس بوک کمتر شدن و مسن تر ها به سمت فیس بوک رفتن . جوانان بیشتر به سمت اینستاگرام تمایل دارن . در نمودار زیر ، درصد کاربران شبکه های اجتماعی رو می تونید ببینید .
شما به چه سمت تمایل دارید ؟
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
عاشقی ببین چه کردی با دلم دارم میمیرم اما هنوز منتظرم
سلام .با تشکر از مطالب مفیدتون . وقتی اوضاع فیلتربودن فیس بوک اینجوره معلومه ایرانیا شبکه های اجنماعی دیگه را جایگزین می کنند. هر روز باید دنبال یک فیلترشکن بود تا بشه فیسبوک بریم ولی با همه این سختی ها من خودم شخصا هنوز فیس بوک را به خیلی از شبکه های اجتماعی دیگه ترجیح میدم
آخه این به خاطر اینکه نمی فهمی که فیس بوک اخرش بدبختت میکنه.
نوع استفاده از هرچی تعیین میکنه بدبخت میشیم یا نه
محمد عزیز از شما خواهش میکنم با خیال خوشبخت بودن خودت در گرو چنین مساله ای خوش باش و به تنهایی ازش لذت ببر . من شخصا با تمام مضرات استفاده افراطی و نادرست ، تاکید میکنم نادرست ، از فیسبوک یا سایر شبکه های اجتماعی که دوستان ابراز کردند موافق هستم ولی دیگه بدبخت شدن یک نفر فقط بخاطر فیسبوک دیگه زیادی افراطی و پارانویدانه است .
با تشکر از مدیران زحمت کش و دوست داشتنی سایت جذاب علم فردا .