بستن فهرست

طراحی چند قلم موی رنگ در یک قلم مو

تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۰

 

یکی از خسته کننده ترین و در عین حال پر درآمدترین شغل ها ، حرفه نقاشی ساختمان است . شغل سخت و طاقت فرسایی است چون از نزدیک شاهد پروسه اتمام یک ساختمان بودم و دیدم که به چه انرژی نیازه برای این کار . نقاشان ساختمان تو بساطشون چند سایز مختلف قلم ، انواع پودر رنگ و بتونه و … دارن که فکر کنم اگه این پست رو بخونن خوشحال بشن .

قلم موی جدیدی طراحی شده که انتخاب اندازه قلم دست خود شماست . به این صورت که چند قلم موی باریک رو می تونید کنار هم بگذارید ( توسط خار به یکدیگر وصل می شوند ) تا به سایز دلخاوهتون برسید . با ین قلم مو دیگه غصه رنگ کردن سطوح پهن و نازک رو نمی خورید .

ظاهر این قلم مو طوریه که یه ایده به ذهن من فرستاد . من میگم حتی میشه انتهای هر کدام از این قلم مو ها ، فلش USB قرار داد و ترکیبی از طراحی مدرن و تکنولوژی رو یکجا داشته باشیم !

 

قلم موی رنگ چند کاره

 

modular paintbrush

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • RFID چیست ؟ مزایا، معایب و کاربردهای تکنولوژی RFID  RFID چیست؟ سامانهٔ شناسایی امواج رادیویی (به انگلیسی: Radio Frequency Identification)‏ (به اختصار RFID ) سامانهٔ شناسایی بی‌ سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به ‌وسیلهٔ برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، کارت و... متّصل شده‌ و یک بازخوان (Reader) است. سامانه‌ های RFID از…
  • ویروس کرونا ؛ بررسی شایعه و سوال های رایجتو این پست میخوام تمام شایعات و حرف و حدیث هایی که در مورد کرونا تو شبکه های اجتماعی منتشر شده رو بررسی کنم . با من همراه باشید . انتقال کرونا از طریق حیوان خانگی شواهد قانع کننده ای از سرایت کرونا از طریق حیوان خانگی به انسان وجود…
  • کرونا چیست ؟ کرونا ویروس با بدن چکار میکنه ؟کرونا چیه ؟ این ویروس عجیب و غریب چه کاری با بدن انجام میده که مردم انقدر ازش میترسند ؟ تو این پست میخوام اطلاعاتی در مورد کرونا بدم که کمتر بهش پرداخته شده ، به همین دلیل از گفتن بدیهیات و مسائلی که زیاد مطرح شده ، خودداری میکنم…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
شروين صادقي

شروين صادقي هستم متولد 2 خرداد 1365 تهران مهندس الكترونيك . در زمينه طراحي مدارهاي Switching ، آمپلي فاير و منابع تغذيه فعاليت مي كنم . الكترونيك نيمي از زندگيم رو تشكيل داده و با اجازه اساتيد نيم نگاهي هم به نوشتن پست در مجله علم فردا دارم . اميدوارم مورد پسند شما دوستان عزيز واقع بشه .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا