بستن فهرست

دیگه باد هم از دست ما آدما آسایش نداره

تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۸۹

 

امروز دیگه دنیا و طبیعت با ما مهربون نیست . دیگه اون زمون که نفت و بنزین و آب و اکسیژن بر ما ارزانی بود مرد . تمام دنیا به فکر روزهایی هستند که دیگه منابع طبیعی تجدید ناپذیر روی خودشونو از ما برگردودنن . انرژی هسته ای ، انرژی خورشیدی ، توربین های بادی … دستاوردهای همین تهدید جدی کره زمین هستش.در حالی که ناسا ( سازمان هوا فضای آمریکا) در تلاش برای رسیدن به سیستم هوابرد توربین بادی جهت تامین انرژی عظیم باد هست، محققان در ZENA system به یه تئوری جالبی رسیدن که البته به عمل تبدیلش خواهند کرد . این ساختمان که در تصویر می بینید  می تونه باد رو از هر طرفی که می وزد به درون خودش بکشه و از طریق تونلهایی که این باد رو در 3 مرحله متراکم می کنند و سپس به اونها سرعت میدن به سمت ژنرانور یا مولد انرژی می فرسته . ژنراتورها بیرون از این ساختمان منتظر رسیدن باد هستند. به همین سادگی ما از باد انرژی تولید کرده ایم . دیگه نیازی به آسیاب های بادی هم نیست. اگه زبان انگلیسیتون خوب باشه از شکل زیر نحوه عملکرد این برج بادگیر رو متوجه خواهید شد.

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • سلول خورشیدی چگونه کار می کند ؟ نحوه تبدیل انرژی خورشیدی به برق  خورشید ؛ ستاره ای که بدون هیچ چشمداشت و منتی گرمای وجودی خود را بر ما ارزانی داشته تا ما از این موقعیت و به بهترین شکل برای مصارف خود بهره ببریم . ستاره قدرتمندی که نه دی اکسید کربن تولید می کند ، نه برای ما خرج می…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
  • تاندربولت چیست ؟ تشریح تکنولوژی تاندربولت Thunderboltتاندربولت یا دقیق تر ثاندربولت یک رابط سخت افزاری برای انتقال اطلاعات با سرعت بسیار بالاست . شاید اسم این تکنولوژی رو شنیده باشید اما چیزی ازش ندونید . پس تا انتهای پست با من همراه باشید تا ببینیم این تاندربولت چیه و از کجا اومده و قراره چکار کنه…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

  • الان این مطلب رو دیدم.
    فکر کنم اینا الگوی این برج رو از بادگیر معروف باغ دولت آباد یزد گرفته باشند.
    ما ایرانی ها تو این فناوری ها سابقه داریم!!

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا