بستن فهرست

بازی با چشم

در حالی که تمام شرکت های معروف در زمینه ساخت و تولید بازی و کنسول بازی مثل نینتندو ، پلی استیشن و .. به فکر بازیهایی هستند که تحرک شما را بالا ببرند تا حین بازی به بدن شما آسیب نرسد ، شرکت National Instruments در نمایشگاه الکترونیکی امسال (CES) یک کنترل کننده بازی با چشمان شما طراحی کرده که شما با حرکت دادن چشم خود در جهت های مختلف و همچنین چشمک زدن ، می تونید از بازی لذت ببرید . اصلا لازم نیست که شما بدن خود را حرکت دهید و دستان شما برای گذاشتن خوراکی به دهان شما حین بازی آزاد است و به چاغی شما کمک وافری می کند !! می تونید تصور کنید که با چشم خود… عجب!

فعلا جزئیات بیشتری در دست نیست

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • نسخه کینکت بازی هری پاتر پاییز امسال ارائه خواهد شد  کینکت ، دستگاهی که بازیهای کامپیوتری رو متحول کرد و انقلاب عظیمی در نحوه اجرای بازی ها توسط کاربر ایجاد کرد ، از نظر من خدمتی بزرگ به جامعه بشری در زمینه بازی بود . دستگاهی که با استفاده از 4 دوربین و سنسورهای مختلف ، حرکات و صدای…
  • تیراندازی ماهرانه با تفنگ playstation  از این که روی مبل  یا کاناپه لم بدید و با یک دسته با طول سیم محدود play station بازی کنید خسته شدید ؟ نگران نباشید شرکت سونی به فکر شماست . اگر خواننده علم فردا بوده باشید ، دسته بازی جدید سونی که بیسیم بود و شما را برای انجام…
  • مقایسه کنسول پلی استیشن 2 با 3این پست کامل تر خواهد شد... پلی استیشن 2 و 3 کنسولهای به مراتب بهتر و اصلاح شده تری نسبت به PS1 هستند . PS3 ورژن آخر شرکت سونی در کنسول بازی می باشد . پردازشگر و واحد GPU در پلی استیشن 3 بسیار بهتر از 2 است . سونی…
  • کنترلر سونی در آینده با سنسور های الکترونیکی جهت گرم و سرد کردن دست کاربر  تمام کنترلر ها نه اما اکثر آنها طوری طراحی شده اند که در حین بازی حسی واقعی و تجربه ای هیجانی را به کاربر القا کنند . شرکت های سازنده این کنترلر ها برای انجام این کار از سنسور های مختلفی درون کنترلر ها بهره می گیرند . برای…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا