بستن فهرست

دوربینی برای کودکان

تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۸۹

” Leadster Xplorer ” یک دوربین جالب و متفاوت برای عکاسی و فیلمبرداری است که طراحی منحصر به فردی دارد.

این دوربین به طور ویژه برای کودکان 4 تا 9 سال تولید شده است و قابلیت گرفتن 1000 عکس را به آنها می دهد. از سوی دیگر کاربران کوچک می توانند عکس ها را به صورت پازل، مهر یا تمبر تزیین کنند و از آن لذت ببرند.

این در حالی است که آنها می توانند روی هر کدام از عکس ها یک توضیح کوتاه به صورت داستان بنویسند. کار با این دوربین ساده است و همچنین قابلیت فیلمبرداری با وضوح VGA را هم داشته و از لرزش گیر دیجیتال تصویر بهره می برد.

 

دوربین مخصوص کودکان

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • دوربین شناور برای عکاسی همزمان از درون و بیرون آباین نمونه مفهومی که یک دوربین متقارن است و تاکنون برنده جوایز متعددی شده، از دو لنز و دو شاتر مجزا همراه با تایمر و صفحه ال.سی.دی برای نمایش فضای درون و بیرون آب تشکیل شده و روی آب شناور خواهد ماند. دوربین های عکاسی ضدآب یا زیرآبی، گزینه های…
  • دوربین میکروسکوپی" Nikon " که یکی از شرکت های معروف در صنعت دوربین به شمار می رود، این بار یک میکروسکوپ دیجیتال را برای ثبت تصاویر با وضوح بالا عرضه کرده است. این محصول جدید با مدل " ShuttlePix P-400R " به بازار معرفی شده است و انتخاب مناسبی برای مشاهده،…
  • دوربین شرکت sealife ؛ ضد آب و ضربهبرای کسانی که به سیر و سفر و کنجکاوی در طبیعت علاقه دارند  داشتن یک دوربین حرفه ای و در عین حال محکم و با دوام لازم است تا از لحظات خود در طبیعت ثبت خاطره کنند . دوربینهای زیادی ساخته شده اند که علاوه بر داشتن خصوصیات یک دوربین…
  • کوچکترین دوربین جهان به اندازه بند انگشت !  ریزترین دوربین فیلم برداری جهان  را چند وقت پیش در علم فردا خواندید که مخصوص امور پزشکی بود . اما کوچکترین دوربین دنیا با آن قبلی فرق می کند که در ادامه متوجه آن خواهید شد. این دوربین که روی یک بند انگشت خلاصه می شود از هر بعد…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

3 دیدگاه

  • یعنی اگر عکس بگیری کارتونی در میاره ؟؟؟

  • ابوالفضل 19 شهریور 1392

    جناب آقای محمدرضاامین زاده بیوگرافی شمارودر قسمت بالاخواندم. به شماباتوجه به سن کم ودانش کامپیوتری بالا تبریک میگم. وبرای خودت وخانواده محترم شما آرزوی توفیق وسربلندی ورسیدن به اهداف بزرگتردارم. موفق باشید. ابوالفضل خدامان

    • سلام آقا ابوالفضل ، همچین هم سنم کم نیست ، هم سن و سال های من تو آمریکا و اروپا دارن کره زمین رو گاز میزنن 😀 . خیلی ممنون از ابراز لطفتون بنده هم برای شما و خانواده گرامی ، شادکامی ، سلامتی و البته دلی خوش آرزو میکنم .

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا