بستن فهرست

خودکار دیجیتالی APEN A4 برای دستگاه های iOS

تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۰

 

خودکار جدیدی به بازار عرضه شده با نام A4 Digital Pen که مخصوص دستگاه هاییست که با سیستم عامل iOS کار می کنند . آیفون ، آیپاد تاچ و آیپد . با وجود این خودکار شما می توانید هر آنچه که دوست دارید را بکشید و بنویسید ( مثل نوشتن با خودکارهای معمولی ) با این تفاوت که دست نوشته شما به صورت مستقیم و بدون نیاز به کامپیوتر توسط کانکتور 30 پایه همراه این خودکار به دستگاه iOS شما انتقال داده می شود . برای اینکار کافیست گیرنده مخصوص به آن را روشن کنید . این خودکار قابلیت ذخیره صد صفحه شکل یا دست نوشته را دارد و ویژگی طراحی عکس نیز برای رسم شکل ها در کامپیوتر را دارا می باشد .

این خودکار با ویندوز XP و بالاتر ، مک OS 10.5 و بالاتر ، iOS 3.0 و بالاتر کار می کند . قیمت آن 130 دلار است .

 

خودکار دیجیتالی APEN A4

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • سلول خورشیدی چگونه کار می کند ؟ نحوه تبدیل انرژی خورشیدی به برق  خورشید ؛ ستاره ای که بدون هیچ چشمداشت و منتی گرمای وجودی خود را بر ما ارزانی داشته تا ما از این موقعیت و به بهترین شکل برای مصارف خود بهره ببریم . ستاره قدرتمندی که نه دی اکسید کربن تولید می کند ، نه برای ما خرج می…
  • نسل جدید شبکه اجتماعی ، 7 کاربرد تکنولوژی NFCارتباط از فاصله نزدیک یا به انگلیسی NFC مخفف کلمات Near Field Communication  نام تکنولوژی است که با استفاده از فرکانس بالا و همانند تکنولوژی بلوتوث به صورت بیسیم اطلاعات را بین دو دستگاه که از تکنولوژی NFC پشتیبانی می کنند رد و بدل می کند . حداکثر فاصله بین…
  • چگونه برنامه های Startup را غیر فعال کنیم ؟  شما نیز مانند بقیه دوست دارید زمانی که کامپیوتر خود را روشن می کنید به سریعترین شکل ممکن کامپیوترتان بالا بیاید و به کار خود برسید اما بعد از اینکه ویندوز بالا می آید چند ثانیه ای را برای فعل و افعالات ویندوز کنار می گذارید . اگر اهل…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

  • سبحان 17 مهر 1390

    آقا عجب ایده ای . دمشون گرم . به چه چیزایی فکر میکنن خدایی

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا