علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
5 تکنولوژی علمی تخیلی فیلم ها که الان وجود دارند
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۳مثل اینکه آقایون مخترع و مکتشف ، به فیلم های هالیوودی علاقه زیادی دارن چون هر تکنولوژی که تو فیلم های علمی تخیلی به ضرب و ضورب فتوشاپ و پریمیر و افتر افکت بکار گرفته شده چند سال بعد تو دنیای واقعی می بینیمشون . ۵ تا از تکنولوژی های علمی تخیلی که تو فیلم ها استفاده شده و تو اون دوره شاید خیلی ها فکر نمی کردن که یه روزی اونا رو از نزدیک و به صورت واقعی ببینن در ادامه ببینید .
هاوربورد Hoverboard در فیلم بازگشت به آینده ۲
در فیلم Back to the future نسخه دوم بازیگر Marty McFly برای فرار کردن از دست تعقیب کننده ها از وسیله عجیب و غریبی مثل اسکیت استفاده کرد که به هیچ جا وصل نبود و انگار روی هوا حرکت می کرد . حالا شرکت Hendo یه هاوربورد الهام گرفته از فیلم بازگشت به آینده ساخته . البته عملکردش خیلی فرق داره یعنی سرعتش در واقع ، چون تو فیلم تخیل به سرعت هاوربورده کمک کرده اما تو واقعیت خب سخته .
ماشین پرنده در اغلب فیلم ها
عشق همه ما از بچگی این بوده که بتونیم با ماشین خودمون پرواز کنیم ، همین الان از هرکی که بغلتون نشسته بگید چندتا از آرزوهای بچگیش رو بگه احتمالا ماشین پرنده توشون هست . مخصوصا تهرانی ها که همیشه ترافیک بخشی از زندگیشون بوده ( دنده هوایی و … ) . اینکه با ماشین بشه پرواز کرد تو فیلم ها بوده و بالاخره چند روز پیش یه ماشین اینجوری زدن . البته خدانکنه که ماشین پرنده مد بشه چون اگه تصادف کنن تو هوا ۱۰ نفرم رو زمین میمیرن ، ضمنا از کجا میخوای مقصرو پیدا کنی ! ؟ راستی اسم اون ماشین پرنده که جدیدا زدن Aeromobil 3 هست ( اولین ماشین پرنده در جهان ) .
تشخیص حرکت در فیلم Minority Report
تو فیلم Minority Report یه صحنه هست که تام کروز داره با اشاره دست ، فیلم ادیت می کنه . این فیلم مال سال ۲۰۰۲ هست و هیچ کس اون موقع فکر نمی کرد تکنولوژی هایی مثل intel realsense و کینکت تو دنیای واقعی اجازه کارهای عجیب و غریبی رو به انسان ها فقط با اشاره و حرکت بدن میدن .
رانندگی اتوماتیک در فیلم i,Robot
در فیلم i,robot ساخته ۲۰۰۴ نشون میده که ماشین ها به طور اتوماتیک هدایت میشن و حتی رانندگی به صورت معمول و دستی ، سخت تر و خظرناک تر از رانندگی اتوماتیک هست . شرکت گوگل و همچنین شرکت تسلا خودروهای رانندگی خودکار درست کردن که تو دنیای واقعی دارن استفاده میشن . نمونه اش ماشین تسلا دی یا Tesla D از شرکت تسلا موتورز .
Personal Communicator در فیلم استار ترک ( Star Trek )
Personal Communicator یا پیام رسان شخصی تو فیلم استار ترک در سال ۲۰۰۹ استفاده شد که حالا به تازگی دستگاهی به نام Onyx ساختن که دقیقا همون کار رو انجام میده .
پیام رسان شخصی مثل بی سیم می مونه ، تو یه باند فرکانس خاصی کار میکنه . چند نفر اگه این دستگاه رو داشته باشن می تونن به حرفهای هم گوش بدن و حرف بزنن .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
سلام، ممنون میشم یه فکری به حال به هم ریختگی و جابجایی متون وقتی در بین کلمات فارسی از عدد یا حروف لاتین استفاده میشه بکنید
سلام مرتضی جان . کجا این مشکل وجود داره ؟
اگه سال 2004 در فیلم i,robot ماشین بدون سرنشین رو نشون دادن، ما 20 سال پیش تو برنامه کودک چاق و لاغر نشون دادیم.
حتما همه تون اون ژیان زرد رنگه رو یادتون میاد ؛-)
اون هاربورد ایده خوبیه اگه عملی بشه 😀