بستن فهرست

اگرچه وب سایت ویکی پیدیا Wikipedia کاملا واکنش گراست ( Responsive ) و روی همه دستگاه ها خیلی خوب و مرتب نمایش داده میشه اما به هر حال برنامه ویکی پیدیا یکی از بهترین برنامه هایه که به نظر من هر کسی باید روی گوشیش نصب کنه . چون فهرست مطالب خیلی دم دست تره و من خودم خیلی باهاش راحت ترم . در ضمن لازمه یه نکته ریز رو هم خدمت تون عرض کنم ؛ معمولا برنامه های این نوع وب سایت ها سبک تر از خود وب سایت هستن چون وقتی شما با مرورگرتون یه سایت رو باز میکنید عناصر بیشتری بارگذاری میشن و پردازش های بیشتری هم انجام میشه . اما در اپلیکیشن موبایلی تمام عناصر رابط کاربری از حافظه گوشی کاربر بارگذاری میشن بنابراین مطلب مورد نظر یکم سریع تر نمایش داده میشه .

ویژگی های جدید نسخه ۲.۰ برنامه ویکی پیدیا برای اندروید

در اپلیکیشن اندرویدی ویکی پیدیا وقتی از سمت راست به چپ روی صفحه لمس کنید یک منیو باز میشه که فهرست تیتر های مقاله رو نمایش میده . این منیو در اپلبکیشن موبایلی ویکی پیدیا واقعا کاربردیه . اگر از سمت چپ به راست لمس کنید ، منیوی مربوط به خود برنامه ویکی پیدیا نمایش داده میشه و گزینه هایی مثه Login و اطلاعات مربوط به خود ویکی پیدیا رو می تونید در این قسمت ملاحظه کنید . اما ویژگی های جدید در نسخه ۲.۰ اپلیکیشن اندرویدی ویکی پیدیا :

ویژگی های رابط کاربری یا UI

برنامه اندروید ویکی پیدیا ( ویکی پدیا ) نسخه 2.0

برنامه اندروید ویکی پیدیا ( ویکی پدیا ) نسخه ۲.۰

برنامه اندروید ویکی پیدیا ( ویکی پدیا ) نسخه 2.0

برنامه اندروید ویکی پیدیا ( ویکی پدیا ) نسخه ۲.۰

برنامه اندروید ویکی پیدیا ( ویکی پدیا ) نسخه 2.0

برنامه اندروید ویکی پیدیا ( ویکی پدیا ) نسخه ۲.۰

رابط کاربری نسخه ۲.۰ برنامه ویکی پیدیا برای اندروید بر اساس طراحی متریال Material Design ساخته شده که خیلی شیک تره . انیمیشن های زیبایی هم در قسمت های مختلف برنامه اضافه شده . در کل ظاهر برنامه کاربر پسندتر شده .

نمایش عکس مرتبط ، در ابتدای مقاله

یکی از مهم ترین تغییراتی که در نگاه اول متوجه میشید اینه که وقتی یه مقاله ای رو باز میکنید به طور اتومات یک عکس مرتبط با موضوع در ابتدای مقاله نمایش داده میشه . این عکس از خود متن گرفته میشه .

نمایش عکس ها به صورت گالری

در آپدیت جدید یه ویژگی خوب هم اضافه شده ، اینکه می تونید روی یه عکس کلیک کنید و بعدش یه پنل باز میشه که عکس مورد نظر و ب صورت تمام صفحه نمایش میده . این پنل تمام عکس های مقاله رو به صورت گالری نمایش میده یعنی می تونید به سمت چپ یا راست اشاره کنید تا بقیه عکس های مربوط به مقاله رو هم ببینید .

نمایش مطالب مرتبط یا Read more

برنامه اندروید ویکی پیدیا ( ویکی پدیا ) نسخه 2.0

برنامه اندروید ویکی پیدیا ( ویکی پدیا ) نسخه ۲.۰

در نسخه جدید برنامه اندرویدی ویکی پیدیا وقتی به انتهای مقاله ای می رسید ، به طور اتومات چند مقاله مرتبط رو هم بهتون پیشنهاد میده که به نظر من چیز خوبیه .

ویژگی های جدید در قسمت جستجو

در قسمت جستجو هم تغییراتی ایجاد شده . در این نسخه فهرست آخرین واژه های جستجو شده نمایش داده میشه .

نسخه ۲.۰ برنامه ویکی پیدیا در گوگل پلی در دسترسه و می تونید دانلود کنید . لطفا تجربه تون رو از این برنامه برای ما بنویسید .

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • لوگوی ویکی پدیا wikipedia و تاریخچه آنمحبوب ترین و مفید ترین سایت دنیا ، من این تعریف رو از ویکی پدیا دارم . نمی دونم اگه ویکی پدیا نبود چی میشد شاید یکی دیگه همین کار رو می کرد اما واقعا ویکی پدیا لطف بزرگی به جامعه بشریت کرده و من خودم کلی چیز از ویکی…
  • احتمال انتشار اندروید 5.1 در ماه دوم سال 2015همونطور که می دونید اندروید ۵ یا همون اندروید آب نبات چوبی Android Lollipop چند وقت پیش منتشر شده  اما مثه اینکه گوگل می خواد به همین زودی نسخه جدیدی از اندروید رو منتشر کنه . هنوز خبر رسمی از انتشار اندروید ۵ منتشر نشده اما بعضی از منابع خبری…
  • اندروید 5 ؛ بررسی ویژگی های اندروید آب نبات چوبیاندروید 5 یا اندروید آب نبات چوبی Android Lollipop در Google I/O با نام Android L معرفی شده بود . اندروید 5 آپدیت های ظاهری و زیر پوستی زیادی داشته و به جرات میشه گفت که می تونه تحول قابل توجهی در گوشی های اندرویدی ایجاد کنه . معرفی API های جدید برای اندروید دست…
  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
ابراهیم درویش

من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

2 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا