بستن فهرست

هر 1 ساعت تماشای تلویزیون 22 دقیقه کاهش عمر !!

تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۰

 

Watching-TV-and-Depression

هرچند امروزه با وجود اینترنت ، مشتریان رسانه های دیگر مثل رادیو و تلویزیون به طرز وحشتناکی کم شده است . چون اینترنت تلفیقی از تمام رسانه ها است و اگر سرعت خوبی در دست باشد کمتر کسی به دیدن تلویزیون ترغیب می شود . اصلی ترین تفاوت میان تلویزیون و اینترنت در اختیار انتخاب است . شما در تلویزیون مجبورید چیزی که پخش می شود را ببینید اما در اینترنت شما موضوع خود را انتخاب می کنید .

اگر بازهم دنبال دلیل قانع کننده تری برای اثبات مضرات نشستن پای تلویزیون می خواهید واجبه بدونید که طی تحقیقات انجام شده در دانشگاه Queensland در استرالیا بین نشستن پای تلویزیون و طول عمر رابطه معکوس وجود دارد . به این شکل که در سن بالای ۲۵ سال هر ۱ ساعت نشستن پای تلویزیون ، ۲۲ دقیقه از عمر انسان کم خواهد کرد .

فردی که به طور متوسط ۶ ساعت در روز تلویزیون می بیند ، ۵ سال کمتر از افرادی که به فعالیت های روزانه خود می پردازند عمر می کند . بله اعداد و ارقام وحشتناکی است .

الیته این تحقیقات نمی خواهد بگوید که تلویزیون باعث مرگ ما می شود بلکه عادات غلط منتج از تماشای تلویزیون مثل ورزش نکردن و رژیم غذایی نامناسب باعث کاهش عمر ما در دراز مدت می شود . این قضیه در مورد مانیتور و استفاده از کامپیوتر هم صادق است . خطر مرگ افرادی که زیاد پای کامپیوتر می نشینند بیشتر است . این معضل فعلا گریبانگیر آمریکایی ها شده است و این است عوارض پیشرفت تکنولوژی…

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • zoomin watch ؛ ذره بین زماناین که شخصیت انسانها به تیپ و قیافه آنها نیست را از ربان انیشتین به یاد دارم و خودم تا به حال آدمهایی را دیدم که شخصیتشان با طرز لباس پوشیدنشان کاملا متفاوت بوده . اما خب ما در این عصر زندگی می کنیم و انیشتین در آن زمان ،…
  • سلول خورشیدی چگونه کار می کند ؟ نحوه تبدیل انرژی خورشیدی به برق  خورشید ؛ ستاره ای که بدون هیچ چشمداشت و منتی گرمای وجودی خود را بر ما ارزانی داشته تا ما از این موقعیت و به بهترین شکل برای مصارف خود بهره ببریم . ستاره قدرتمندی که نه دی اکسید کربن تولید می کند ، نه برای ما خرج می…
  • تغییر مدل دست یابی به اطلاعاتحدود نیمی از افراد بالغ در آمریکا (%۴۷) اظهار داشتند که حداقل بعضی از اخبار محلی و این گونه اطلاعات را در موبایل ها یا تبلت هایشان مشاهده می کنند. معمولا اطلاعاتی که در موبایل ها مشاهده میشود اطلاعاتی کاربردی و روزمره هستند. %۴۲ از دارندگان تلفن همراه اطلاعاتی راجع…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

2 دیدگاه

  • سریال بین 16 تیر 1399

    من روزی 7 تا سریال نگاه میکنم اما برام اون 5 سال مهم نیست چون ادم باد خوشی کنه

  • farshad 1379 26 مهر 1394

    سلام
    مطلب جالب و عجیبی بود
    مثلا من روزی 5 ساعت کار وب و وبگردی میکنم
    باز هم عمرم اینطور کم میکنه ؟

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا