بستن فهرست

شطرنج را عمودی بازی کنید !

تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۰

 

امروزه با وجود بازی های کامپیوتری گرافیک بالا و کنسول های بازی حرفه ای مثل Xbox 360 , PS3  شاید کمتر کسی حاضر باشه بازی های فیزیکی و دسته جمعی مثل منچ ، شطرنج ، دبرنا و … بازی کنه . در بازی های کامپیوتری می توان با حریف کامپیوتری مسابقه داد و یا می توان از طریق اینترنت و شبکه با افراد دیگر در سراسر دنیا بازی کرد اما هیچی بازی دو نفره که کل کل هم وسط باشه نمیشه . شطرنج یکی از اون بازیهاییست که با وجود ده ها مدل مختلف از نوع کامپیوتری آن  فکر نمی کنم به صورت فیزیکی بازی نشه .

این شطرنجی که در تصویر می بینید دوکاره است . هم شطرنج و هم حکم تابلو را دارد . فرق آن همانطور که از تصویر پیداست در ایستاده بازی کردن و عمودی بودن آن است . 8 طبقه کوچک برای قرار گرفتن مهره های شطرنج وجود دارد .

فکر می کنم با کمی خلاقیت خودتان هم بتوانید شبیه به این را بسازید و از کمردرد و پادرد حین بازی لذت ببرید !!

شطرنج عمودی

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 10 مورد از فواید بازی های کامپیوتری  بازی کردن با کامپیوتر یا کنسول بازی این روزها به یکی از امورات اجتناب ناپذیر برای بسیاری از مردم مخصوصا کودکان شده . با وجود پردازنده های گرافیکی بالا و به تبع آن بازیهای بسیار حرفه ای با طراحی و زیبایی بالا کمتر کسی می تونه از کنار آنها…
  • بازی های ویدئویی برای درمان ناتوانان جسمی موثر است  قبلا در مورد فواید بازی های کامپیوتری در علم فردا صحبت کردیم و فهمیدیم که اونقدرها هم که نسل گذشته از بازی های کامپیوتری بد می گفتند و فرزندان خودشون رو از این محیط دور نگه می داشتند بد نیست . به تازگی بازهم تحقیقاتی روی تاثیر بازیهای کامپیوتری…
  • مقاله ای در باب بازی نسل های سونیک ( Sonic Generations )    جوجه تیغی که با سرعت سرسام آور و مثل یه تیکه آتیش به این ور و آنور می رود و از بدو ورود اولین کنسول ها تا به حال جزو جذاب ترین کارکتر ها محسوب می شود و هنوز از یاد ها   نرفته است ، درسته ، سونیکه…
  • محبوب ترین بازی های اندرویدی 2014بازی با گوشی اگه زیاد باشه می تونه به خود گوشی و سلامتی شما ضرر بزنه و قبلا در این مورد صحبت کردم ، اما خداییش یکی از لذت بخش ترین کارهایی که تو اوقات فراغت می تونیم انجام بدیم بازی های با کیفیت و چالش برانگیز تو گوشیه . از…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
شروين صادقي

شروين صادقي هستم متولد 2 خرداد 1365 تهران مهندس الكترونيك . در زمينه طراحي مدارهاي Switching ، آمپلي فاير و منابع تغذيه فعاليت مي كنم . الكترونيك نيمي از زندگيم رو تشكيل داده و با اجازه اساتيد نيم نگاهي هم به نوشتن پست در مجله علم فردا دارم . اميدوارم مورد پسند شما دوستان عزيز واقع بشه .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا