بستن فهرست

کیوسک های تلفن قرمز رنگ  در شهر لندن به زودی دوباره جون میگیرن ! قراره این کیوسک های تلفن به زودی تبدیل بشن به شارژر خورشیدی انواع گوشی موبایل . خیلی جالبه این انگلیسی ها از سنگ هم کره میگیرن . حالا خوبه سال به ۱۲ ماه رنگ آفتابو نمیبینن اگه نهتو ۴ سال خورشیدو تموم میکردن 😀 با زیاد شدن قابلیت های جدید و کاربردی گوشی های هوشمند خب طبیعیه که شارژ باتری شون هم زود زود تموم میشه . همین مسئله باعث شد تا  ایده ی جالبی در ذهن  Harold Craston و Kirsty Kenny جرقه بزنه ! استفاده از کیوسک های تلفن بلا استفاده در شهر لندن به عنوان ایستگاه شارژ گوشی های هوشمند . از طرفی اگر چه میزان برق مورد نیاز برای شارژ یه گوشی اونقدر ها چشمگیر نیست و هزینه آنچنانی نداره اما همونجور که می دونید انگلیسی جماعت دست اصفهانی ها رو از پشت بستن ؛ ایده Harold Craston و Kirsty Kenny  اینه که قراره این کیوسک های تلفن با استفاده از انرژی خورشیدی یا Solar برق مورد نیاز رو تامین کنن . بنابراین ملت می تونن گوشی ها شون رو به صورت رایگان شارژ کنن .

اطلاعات بیشتر درباره SolarBox یا کیوسک شارژ تلفن همراه

نام این کیوسک ها SolarBox هست به معنی جعبه خورشیدی ( یا بهتره بگیم کیوسک شارژ خورشیدی ) . این کیوسک ها رو با رنگ سبز ، رنگ کردن تا از کیوسک های تلفن قابل تشخیص باشن . در داخل SolarBox ها کانکتور های انواع گوشی ها وجود داره . یه صفحه نمایش هم داخل این سولار باکس ها وجود داره که برای نمایش تبلیغات کار گذاشته شده تا از این طریق هزینه های خدمات و نگهداری این کیوسک ها رو تامین کنن ! روی سقف این solarbox ها یه پنل خورشیدی ۱۵۰ وات کار گذاشته شده که انرژی خورشیدی رو به برق تبدیل می کنه و به شارژی های داخل کیوسک انتقال میده . این کیوسک ها سال هاست که ازشون استفاده ای نمیشه و چیز جالبی که در مورد این کیوسک ها خوندم این بود که انقدر از این کیوسک ها استفاده نشده ملت مرفتن توش گلاب به روتون … ! برای رفع این مشکل قرار یه گروه خدماتی این باجه ها رو هر رو تمیز کنن و ساعت ۱۱ و نیم هر شب درب کیوسک رو ببندن تا دیگه آخر شب افراد معتاد یا مست نتونن برن تو این کیوسک ها و گلاب به رو تون … 😀

Harold Craston و Kirsty Kenny مبتکر طرح SolarBox

Harold Craston و Kirsty Kenny مبتکر طرح SolarBox

سولار باکس SolarBox کیوسک شارژ گوشی های تلفن در لندن

سولار باکس SolarBox کیوسک شارژ گوشی های تلفن در لندن

داخل سولار باکس SolarBox کیوسک شارژ گوشی های تلفن در لندن

داخل سولار باکس SolarBox کیوسک شارژ گوشی های تلفن در لندن

لازم به ذکره که این طرح دو تا جایزه مهم دریافت کرده :

■ جایزه جایزه دوم کارآفرین برتر سال Low Carbon لندن

■ جایزه Emerging Entrepreneur مدرسه اقتصاد لندن
اولین سولار باکس SolarBox لندن قراره در جاده Tottenham Court در مرکز شهر  راه اندازی بشه و تا ماه آینده ۵ تا دیگه از این کیوسک ها در نقاط دیگه لندن بهره براداری بشن . امیدواریم که مسئولین ما هم از انرژی خورشیدی بیشتر استفاده کنن و یا تبلیغات و راه های بهینه سازی مصرف انرژی و استفاده از تکنولوژی های سبز هزینه های انرژی  رو کاهش بدن .


 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • آیا وصل بودن شارژر به پریز برق مشکل دارد ؟تو هر خونه ای که بری بالاخره یه شارژر میبنی که به پریز برق وصل مونده و این سوال برای خیلی از مردم پیش میاد که وصل بودن شارژر به پریز برق موجب خرابیش میشه یا نه ؟ اصلا وقتی شارژر بدون اینکه به تبلت ، موبایل یا لپ تاپ وصل…
  • کامپیوتر شخصی یا PC چیست ؟ معرفی انواع کامپیوتر PCخیلی از کاربران مبتدی تا عبارت کامپیوتر PC رو میشنون یاد یه کیس بزرگ و زمخت میوفتن :D به همین دلیل در این پست کوتاه می خوام خدمت تون توضیح بدم که کامپیوتر شخصی یا همون PC چیه و چند نوع کامپیوتر شخصی وجود داره . اگر حوصله یا زمان…
  • خطر امواج موبایل قبل از مکالمه تلفنیبیرون بودم ، پشت سر هم به فاصله ی 5 دقیقه دیدم 3 نفر رهگذر که معلوم بود داشتن شماره ی شخصی رو میگرفتن به محض گرفتن شماره ، گوشی رو روی گوششون قرار دادن . این در حالیه که تمام گوشی های هوشمند و حتی غیر هوشمند ، موقعی…
  • بلولایت Blue light علت بی خوابی کاربران گوشی و کامپیوتراین روزا کسی نیست که در معرض خطرات بلولایت Blue light قرار نگیره ؛ چون الان دیگه تقریبا همه حداقل یه گوشی موبایل دارن ! متاسفانه خیلی از کاربران اطلاع ندارن که نمایشگر دستگاه های الکترونیکی مثه گوشی موبایل و لپ تاپ از خودشون بلولایت Blue light ساطع میکنن و…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
ابراهیم درویش

من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

  • محمد آواره 16 مهر 1393

    خسته نبااشی ابراهیم جاان
    چیز خوبیه واسه مواقعی که ادم شدیدا به شارژ نیاز دااره…

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا