بستن فهرست

solar impulse ؛ هواپیمای خورشیدی در امارات

تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۳

سوخت هواپیما یکی از مهمترین مسائلی هست که مشکلات زیادی رو در پرواز بوجود میاره ، اگه بتونیم از انرژی خورشید یا سلول خورشیدی در هواپیما استفاده کنیم شاید هزینه مسافرت هوایی کمتر شه ، شاید پرواز امن تری داشته باشیم ، شاید اگر هم سقوط کردیم با آتش سوزی نمیریم و کلی فایده دیگه .

پست مرتبط : فواید انرژی خورشید

حالا دو تا خلبان سوئیسی به نام های André Borschberg و Bertrand Piccard قصد دارن پرواز یک ماهه ای رو با هواپیمای خورشیدی به نام solar impulse به سرتاسر دنیا شروع کنن .

خلبانان هواپیمای خورشیدی solar impuls 2

خلبانان هواپیمای خورشیدی solar impuls 2

پروازی آهسته اما پیوسته بدون هیچ سوخت فسیلی و در عوض استفاده از انرژی خورشید . روی بال های هواپیمای خورشیدی solar impulse سرتاسر سلول های خورشیدی هست و با چندین باتری که داخل هواپیما تعبیه شده انرژی مورد نیاز هواپیما ذخیره میشه .

مسیر حرکت solar impulse

قراره که solar impulse از شهر ابوظبی پایتخت امارات بلند شه و دوباره بعد از حدود یک ماه به امارات برگرده و در طول مسیر ابتدا به شهر مسقط عمان میره و بعدش به هند ، میانمار ، چند شهر بزرگ چین ، بعد از شهر Nanjing چین و طی مسیر از اقیانوس آرام به جزیره هاوایی میرن و بعدش به چند شهر بزرگ و جنوبی آمریکا ، سپس به شمال آفریقا یا جنوب اروپا سفر می کنن و دوباره به ابوظبی بر میگردن . اگه دقت کنید تمام مسیرها از جاهایی است که آفتاب زیاده و به نیم کره جنوبی و مناطق گرمسیری نزدیکه ، خب طبیعی هم هست .

هواپیمای خورشیدی  solar impuls 2 در ابوذبی

هواپیمای خورشیدی solar impuls 2 در ابوذبی

هواپیمای خورشیدی solar impulse که جدیدا ارتقا یافته و اسم solar impulse 2 رو به خودش گرفته هم تو روز و هم تو شب می تونه پرواز کنه و قبلا هم سفرهای کوتاهی رو ( ۲۶ ساعته درشب ) تجربه کرده . سرعت پرواز solar impulse2 حدود ۸۵ کیلومتر در ساعت هست و طول بالهاش از اینور تا اونور حدود ۷۲ متره .

 هواپیمای خورشیدی  solar impuls 2

هواپیمای خورشیدی solar impuls 2

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • کرونا چیست ؟ کرونا ویروس با بدن چکار میکنه ؟کرونا چیه ؟ این ویروس عجیب و غریب چه کاری با بدن انجام میده که مردم انقدر ازش میترسند ؟ تو این پست میخوام اطلاعاتی در مورد کرونا بدم که کمتر بهش پرداخته شده ، به همین دلیل از گفتن بدیهیات و مسائلی که زیاد مطرح شده ، خودداری میکنم…
  • Lego Bricks ؛ ساخت خانه هایی از جنس Unicef  تا حالا با خودتون فکر کردید که چرا آفریقایی ها انقدر بدبختند ؟ چرا این قاره از موقعی که من یادمه همینجوری بوده و هست و احتمالا همینطور هم خواهد ماند . اینجوری که دنیا داره پیش میره و افزایش دما و افزایش جمعیت و ... فکر کنم وضع…
  • 13 شخصیت مهم دنیای تکنولوژی که در سال 2011 فوت کردند  من مطمئنم که بعد از خواندن عنوان این پست سریعا به یاد مرحوم عمو استیو افتادید . اما سال 2011 سال خوبی برای دنیای تکنولوژی نبود چرا که 12 نفر دیگر غیر از استیو جابز دار فانی را وداع گفتند . افرادی که جزء پیشگامان تکنولوژی بودند ، از…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا