علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
solar impulse ؛ هواپیمای خورشیدی در امارات
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۳سوخت هواپیما یکی از مهمترین مسائلی هست که مشکلات زیادی رو در پرواز بوجود میاره ، اگه بتونیم از انرژی خورشید یا سلول خورشیدی در هواپیما استفاده کنیم شاید هزینه مسافرت هوایی کمتر شه ، شاید پرواز امن تری داشته باشیم ، شاید اگر هم سقوط کردیم با آتش سوزی نمیریم و کلی فایده دیگه .
پست مرتبط : فواید انرژی خورشید
حالا دو تا خلبان سوئیسی به نام های André Borschberg و Bertrand Piccard قصد دارن پرواز یک ماهه ای رو با هواپیمای خورشیدی به نام solar impulse به سرتاسر دنیا شروع کنن .
پروازی آهسته اما پیوسته بدون هیچ سوخت فسیلی و در عوض استفاده از انرژی خورشید . روی بال های هواپیمای خورشیدی solar impulse سرتاسر سلول های خورشیدی هست و با چندین باتری که داخل هواپیما تعبیه شده انرژی مورد نیاز هواپیما ذخیره میشه .
مسیر حرکت solar impulse
قراره که solar impulse از شهر ابوظبی پایتخت امارات بلند شه و دوباره بعد از حدود یک ماه به امارات برگرده و در طول مسیر ابتدا به شهر مسقط عمان میره و بعدش به هند ، میانمار ، چند شهر بزرگ چین ، بعد از شهر Nanjing چین و طی مسیر از اقیانوس آرام به جزیره هاوایی میرن و بعدش به چند شهر بزرگ و جنوبی آمریکا ، سپس به شمال آفریقا یا جنوب اروپا سفر می کنن و دوباره به ابوظبی بر میگردن . اگه دقت کنید تمام مسیرها از جاهایی است که آفتاب زیاده و به نیم کره جنوبی و مناطق گرمسیری نزدیکه ، خب طبیعی هم هست .
هواپیمای خورشیدی solar impulse که جدیدا ارتقا یافته و اسم solar impulse 2 رو به خودش گرفته هم تو روز و هم تو شب می تونه پرواز کنه و قبلا هم سفرهای کوتاهی رو ( ۲۶ ساعته درشب ) تجربه کرده . سرعت پرواز solar impulse2 حدود ۸۵ کیلومتر در ساعت هست و طول بالهاش از اینور تا اونور حدود ۷۲ متره .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
سلام
مطلب جالبی بود.