بستن فهرست

NoteSlate ؛ تخته سیاه الکترونیکی!

تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۸۹

اگر دقت کرده باشید کسانی که در زمینه اختراعات و اکتشافات موفق بوده اند به دیگران توصیه می کنند که همیشه یک قلم و کاغذ همراه خود داشته باشند تا به محض اینکه ایده ای به ذهنشون رسید آن را یادداشت کنند . اما خیلی ها بنا به دلایل زیادی این کار را جدی

نمی گیرند.

این مشکل با ” تخته سیاه الکترونیکی مفهومی ” بر طرف می شود . این تخته سیاه الکترونیکی  که در تصویر می بینید و شبیه به تبلت ها هم هست ، NoteSlate نامگذاری شده و به شما اجازه نوشتن سریع را با یک خودکار eINK و ذخیره کردن آن فایل را می دهد . شما می توانید رنگ مورد نظر خودتونو از بین 4 رنگ سبز ، آبی و قرمز و سفید انتخاب کنید . ضمنا 180 ساعت عمر باتری داره و نرم افزارش کد باز یا Open-Source می باشد و قابلیت ذخیره نوشته ها و خط خطی های شما را دارد . نکته جالب اینکه می تواند فایل های mp3 را اجرا کند .

نسخه های جدید این تخته سیاه الکترونیکی فایلهای PDF را هم ساپورت می کند.
قیمت آن 99 دلار است .

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • سلول خورشیدی چگونه کار می کند ؟ نحوه تبدیل انرژی خورشیدی به برق  خورشید ؛ ستاره ای که بدون هیچ چشمداشت و منتی گرمای وجودی خود را بر ما ارزانی داشته تا ما از این موقعیت و به بهترین شکل برای مصارف خود بهره ببریم . ستاره قدرتمندی که نه دی اکسید کربن تولید می کند ، نه برای ما خرج می…
  • RFID چیست ؟ مزایا، معایب و کاربردهای تکنولوژی RFID  RFID چیست؟ سامانهٔ شناسایی امواج رادیویی (به انگلیسی: Radio Frequency Identification)‏ (به اختصار RFID ) سامانهٔ شناسایی بی‌ سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به ‌وسیلهٔ برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، کارت و... متّصل شده‌ و یک بازخوان (Reader) است. سامانه‌ های RFID از…
  • Giro One ؛ کتابخانه متحرکهر چند امروزه به علت پیشرفت تکنولوژی و ظهور وسایل و گجتهای مخصوص کتابخوانی مثل کتابخوانها (ebook reader ) و همچنین وجود اینترنت بسیاری از کسانی که روزی اهل خواندن کتابهای کاغذی بودند نگرش خود را نسبت به کتابخوانی از روش سنتی به روش آنلاین و الکترونیکی تغییر داده اند اما…
  • طراحی مدار های الکترونیکی با آبرنگ نقاشی    دوستانی که الکترونیک خوندند و یا در زمینه طراحی مدارهای الکترونیکی فعالیت می کنند به خوبی می دانند که طراحی پشت مدار یا PCB کار آسانی نیست . یک سری امکانات لازم داره که همون بهتر سفارش خودتون رو ببرید جمهوری و دو دستی تقدیم طراحان کنید تا…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

5 دیدگاه

  • سلام اینو از کجا میتونم گیر بیارم؟

  • نیاز نیکو کار 30 مهر 1392

    از تمامی عزیزان عضو در وبسایت صمیمانه تشکر می شود
    بنده به دنبال یه گجت خواص هستم که کارکرد ماوس را داشته با شد اما…..از نگاه استایل فزیکی .یک خودکار به تمام معنی باشد … داریم ایا ایا؟؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنمای کنید.. . –. .–.
    : *: : *:
    : “”””” :

  • عاشق تکنولوجی هستم کمک میخوام اختراع کنم

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا