علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
luminAID ؛ بسته های نورانی LED با انرژی خورشید
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۰
در مواقع اضطراری و در روزهای مبادا که اکثرا بر اثر خشم طبیعت در کشورها اتفاق می افتد دسترسی به منابع انرژی به سختی امکان پذیره ، یکی از مهمترین منابع انرژی در چنین مواردی منابع روشنایی هستند . اکثرا در این مواقع از لامپهای نفتی ، فندک ، چراغ قوه و یا آتش استفاده می کنند . برای رفع حاجت خوبه اما همه این چیزهایی که گفتیم قطعا به یک منبع انرژی خارجی و یک نوع سوخت احتیاج دارند . بسته نوری که در تصویر می بینید برای همین جور جاها ساخته شده . به طوری که این بسته ها یک دهنی دارند که می توانید آن را باد کنید . داخل آن سلار یا پنل خورشیدی قرار دارد که پشت آن پر از لامپهای LED هست . تنها کاری که باید انجام دهید قرار دادن این بسته های نوری جلوی خورشید به مدت 4 تا 6 ساعت است . بعد از این کار باید در آن بدمید و بسته را باد کنید و سوییچ را ON کنید .
چون قطعات الکترونیکی در آن به کار رفته ، بسته ها کاملا ضد آب هستند . قیمت این بسته های نورانی و جالب 25 دلاره و هدف اصلی از ساخت آنها اهدا به مردم فقیر و دور افتاده در آفریقاست .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
می خواستم بدانم میشود در روزهای بارانی و برفی که گاها در زمستان مدت آن زیاد می شود از نور جایگزین یا روش دیگری برای شارز سلولهای خورشیدی استفاده کرد.به عنوان مثال در بالای کوه جهت برقراری منبع تغذیه از سلول خورشیدی استفاده گردیده که در روزهای بقرفی سیستم از کار می افتد.
نورش اونقد زیاد نیست که