بستن فهرست

من از بچگی عاشق نایلون حباب دار بودم  واقعا هیچ لذتی با ترکوندن حباب قابل قیاس نیست  😀 شرکت Sealed Air نایلون حباب دار جدیدی رو ابداع کرده به نام iBubble Wrap که هم فضای کمتری رو اشغال میکنه و هم به این راحتی ها نمی ترکه .

دلیل ساخت نایلون حباب دار iBubble

شرکت Sealed Air تولید کننده این نایلون حباب دار خلاقیت جالبی زده و نسخه جدیدی از این نایلون حباب دار رو ساخته که با فشار معمولی نمیترکن ! نایلون های حباب دار فعلی یه ایراد بزرگ دارن که شاید خیلیا اصلا حواس شون به این عیب بزرگ نباشه . همونطور که می دونید نایلون حباب دار دور کالاهایی پیچیده میشه که در اثر ضربه ممکنه آسیب ببینن . بنابراین این نایلون حباب دار باید دور تا دور کالا رو بپوشونه ؛ حتی در بعضی موارد لازمه نایلون بیشتری دور محموله پیچیده بشه . خب نکته مهمی که وجود داره اینه که هوای داخل این حباب ها داره فضا اشغال میکنه . اگرچه فضای داخل در حباب خیلی ناچیزه اما آیا به این فکر کردین که یک متر نایلون حباب دار چنتا حباب داره ؟ فضای داخل حباب ها یک فضای بلا استفاده است و نه تنها در انبار ها بلکه در خودروی ویژه حمل بار هم فضای زیادی رو اشغال میکنه ! با توجه به بالا بودن هزینه های انبار و حمل و نقل واقعا گذشتن از این همه فضای بلا استفاده خیلی سطحی نگرانه است !

iBubble فضای کمتری اشغال میکند !

شرکت Sealed Air برای رفع این مشکل دست به خلاقیت بسیار جالبی زده .  iBubble نایلون حباب دار جدید شرکت Sealed Air از حباب های باریک تر به هم پیوسته تشکیل شده که فضای کمتری رو نسبت به حباب های قدیمی اشغال میکنه و با فشار معمولی هم نمیترکه ! این نایلون حباب دار جدید با استفاده از یک پمپ مخصوص باد میشن و فضای بسیار کمتری رو اشغال میکنن .

چیزی که مسلمه به زودی شرکت های زیادی از این طرح استقبال میکنن ؛ نظر شما چیه ؟

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
  • 8 ترفند شرکت های سازنده برای ترغیب شما به خریدشرکت های سازنده تو سال 2013 همشون شبیه به هم شدن ، همه شرکت های سازنده دنیا فهمیدن از چه ابعادی باید وارد تفکرات تجاری و همچنین نحوه خرید شما بشن و خلاصه همشون دیگه می دونن که با احساسات شما چجوری بازی کنن که منجر به فروش محصولات بیشتر…
  • دوربین مدار بسته و نقش آن در امنیت و فرهنگ جامعهدر طی چند سال اخیر اتحادیه اصناف نقش بسیار پر رنگی در گسترش دوربین مدار بسته داشته و همونطور که اطلاع دارید همه اماکن عمومی به خصوص اماکن تجاری به دوربین مداربسته مجهز هستن . خوشبختانه طی چند سال اخیر آثار مثبت دوربین های امنیتی به وضوح دیده شده . در…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
ابراهیم درویش

من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

7 دیدگاه

  • باید با مشت بیوفتیم به جونشون ازین به بعد :))

  • واقعا خلاقیت جالبیه

  • نظر من اینه که ما کجاییم و اونا کجان!
    البته از لحاظ علمی.

  • حامد کریمی 21 تیر 1394

    ممنون جالب بود….. حالا چجوری بترکونیم ؟؟؟؟؟؟؟؟

  • ممنونم

  • علیرضا زرنوشه 16 تیر 1394

    سلام و سلام
    پس از این به بعد برای ترکوندن حبابا باید انرژی بیشتری صرف کنیم!
    حیف شد!!!!!!!!!

  • سلام به دوست عزیز به نظر من فکر نکنم همچین استقبالی از این نوع محصول بشه مگر اینکه قیمت پایین تری داشته باشد زیرا که فضایی که اشغال میکند زیاد فرقی نمی کند با نایلون های قدیمی

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا