بستن فهرست

با اس ام اس خودروی شما به سرقت می رود

تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۰

 

هک سیستم ضد سرقت اتومبیل

چندی پیش در الکپرس در مورد سیستم های جدید ضد سرقت اتومبیل صحبت کردیم که می توانستند از طریق شبکه به موبایل شما وصل شوند و در هنگام سرقت ، ویدئوی فرد سارق و عملیات را برایتان ارسال کند . با اینکه کمک بسیار زیادی به رانندگان می کند تا از اتفاقات احتمالی دور و بر خودروی خود با خبر شود اما این سیستم ضد سرقت یک عیب بزرگ دارد و آن اینست که هکرها می توانند وارد آن شده و دربهای اتومبیل شما را باز کنند .

اما این آخر کار نیست ، آنها می توانند موتور ماشین را هم روشن کرده و حرکت کنند . ضمنا می توانند از طریق سیستم GPS به اطلاعات و تاریخچه سفرهای شما دسترسی پیدا کنند .

این اتفاق در کشور ژاپن و برای یک خودرو از شرکت سوبارو افتاده که گروهی از طریق سیستم آلارم خودرو به نوت بوک خود دستور ارسال کردند تا درهای ماشین را باز کنند و موتور را روشن کنند . به نظر می رسد در حوزه تکنولوژی نمی توان زیاد اعتماد سازی کرد چون انگار هکرها نمی خواهند از شغل خود دست بردارند . شغل آنها دزدی است با این تفاوت که دزدی آنها علم بسیار زیادی می خواهد .

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • iOnRoad ؛ اپلیکیشنی برای امنیت در رانندگی  وقتی خریدن خودرو برای همه یک امر ساده و قابل دسترس باشد فرهنگ ترافیکی خود به خود پایمال خواهد شد . چون قبلا ماشین فقط دست کسانی بود که پول خوبی بدست می آوردند و این افراد اصولا قشر با سواد و فهیم جامعه بودند . اما امروزه با…
  • Traxas X0-1 ؛اتومبیلی با سرعت 0 تا 100 زیر 3 ثانیه    اگر بگم این ماشین 0 تا 100 کیلومتر در ساعت رو در کمتر از 3 ثانیه پر می کند چه می گویید ؟ البته شاید پیش خودتون بگید این که چیزی نیست از این ماشین ها زیاد ساختن حتما این هم یکی برای میلیاردر های دنیا ساخته شده .…
  • Lubricheck ؛ وقت تعویض روغن اتومبیل را تعیین می کند  در چند سال اخیر و با رشد چشمگیر و روز افزون تولید خودرو در کشور کمتر خانواده  ای پیدا خواهد شد که اتومبیل نداشته باشد . در دسترس بودن اتومبیل برای عموم مردم ، اطلاعات عمومی راجع به مسائل تعمیر و نگهداری خودرو را در آنها بسیار افزایش داده…
  • tiwi رانندگی نا امن شما را گزارش می دهدبعضی وقتا کسانی که رده سنی 30 به بالا دارند شاید به امکاناتی که الان در دست نوجوانان و جوانان هست حسودی کنند چون جوانی خودشون با بازی های فیزیکی و نهایتا میکرو و سگا گذشته و نه گوشی موبایلی نه کامپیوتر و تبلتی و نه اینترنت پر سرعتی .…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا