بستن فهرست

Floater ؛ کتابخوان الکترونیکی به اضافه گوشی هوشمند

تاریخ انتشار : ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱

 

ترکیب کردن ویژگی ها با یکدیگر نیز روشی برای ورود به بازار داغ و پر هیجان و البته بی رحم تکنولوژیه . این بار کتابخاون الکترونیکی با گوشی هوشمند ترکیب شده و گجت جدیدی به نام Floater رو درست کرده . قبلا گجت هایی که انعطاف داشتند طراحی شدند مثل تبلت سونی p . اما این یکی وقتی خم میشه به یک گوشی هوشمند تبدیل میشه .

این گجت تمام لمسی هستش که در حالت Ebook reader اندازه نمایشگر آن 6 اینچ می باشد و وقتی تا می خوره گوشی موبایل میشه با نمایشگر 4.6 اینچ . به نظر میرسه از تکنولوژی E-ink در ساختش استفاده شده و تک رنگ هم هست .

قطعا در آینده اگه قرار باشه از این طرح استفاده کنن مشکل تک رنگ بودنش رو هم حل خواهند کرد . این باریک ترین و براق ترین دستگاهی نیست که تا حالا تولید شده اما ایده خوبیه و می تونه کاربردی باشه . ضمنا در وسط این دستگاه یک LCD چهار اینچی تعبیه شده که می تونید از روی گجت برش دارید و طبق گفته طراح این LCD تکنولوژی واقعیت افزوده رو نیز ساپورت می کنه !

 

کتابخوان الکترونیکی + گوشی هوشمند

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • نسل جدید شبکه اجتماعی ، 7 کاربرد تکنولوژی NFCارتباط از فاصله نزدیک یا به انگلیسی NFC مخفف کلمات Near Field Communication  نام تکنولوژی است که با استفاده از فرکانس بالا و همانند تکنولوژی بلوتوث به صورت بیسیم اطلاعات را بین دو دستگاه که از تکنولوژی NFC پشتیبانی می کنند رد و بدل می کند . حداکثر فاصله بین…
  • تاندربولت چیست ؟ تشریح تکنولوژی تاندربولت Thunderboltتاندربولت یا دقیق تر ثاندربولت یک رابط سخت افزاری برای انتقال اطلاعات با سرعت بسیار بالاست . شاید اسم این تکنولوژی رو شنیده باشید اما چیزی ازش ندونید . پس تا انتهای پست با من همراه باشید تا ببینیم این تاندربولت چیه و از کجا اومده و قراره چکار کنه…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا