بستن فهرست

Firefox sync چیست و چگونه کار می کند ؟

تاریخ انتشار : ۱۶ فروردین ۱۳۹۱

 

firefox sync چیست ؟

 

Firefox sync چیست ؟

فایرفاکس رو که همتون میشناسید و همیشه یکی از برترین مرورگرهای دنیای وب بوده و هست . هرچند من خودم بیشتر از گوگل کروم استفاده می کنم … Firefox sync سرویسی است که از طریق اون می تونید تمام اطلاعات مرورگر خودتون رو از یک دستگاه به دستگاه دیگر انتقال بدید . اطلاعاتی مثل پسوردها ، بوکمارک ها ، تب ها و … در این مقاله کوتاه قصد دارم این تکنولوژی رو براتون توضیح بدم پس همراه من باشید .

Firefox sync چگونه کار می کند ؟

برای مثال تمام اطلاعات مرورگر فایرفاکس کامپیوتر رومیزی شما اعم از تاریخچه ، بوکمارک ، tab ، پسورد و add on ها ، روی سرورهای فایرفاکس ذخیره میشه و بعدا شما می تونید در یک دستگاه دیگه مثل موبایل یا تبلت به همان اطلاعات دسترسی داشته باشید . فقط کافیست دستگاه های خود را برای انجام این عملیات Set Up کنید .

چرا باید از این امکان استفاده کنم ؟

جواب این سوال رو با دو سوال پاسخ می دم . 1 – تا حالا ویندوز عوض کردین ؟  2 – کدوم شما دوست داره نام کاربری و پسورد  ، آدرس بلند بالای یک سایت و هزار و یک صفحه بوکمارک شده رو بدون زحمت در یک دستگاه دیگه نداشته باشه ؟ خب مسلمه که وقتی فایرفاکس این مزیت رو گذاشته باید استفاده کرد . ضمن اینکه این هماهنگ سازی دوطرفه هست . یعنی اگر شما روی موبایل خود نیز یک سایت رو بوکمارک کنید ، در کامپیوتر خانگی خود نیز ظاهر می شود .

طرز کار رو متوجه شدم .حالا این همه اطلاعات من کجا هست ؟

تمام اطلاعات روی سرورهای قدرتمند موزیلا و به صورت فوق العاده امن ذخیره میشه . این اطلاعات روی نه تنها دیگران بلکه خود موزیلا هم نمی تونه بخونه ( به گفته خودشون ) . موزیلا میگه وقتی که این آپشن رو set up میکنید یک کلید ریکاوری روی سرور ساخته میشه . دقیقا مثل کلیدی که درب منزلتون رو باز و بسته می کنید . بعد که اطلاعات رو روی سرور می فرستید یک لایه امیتی دیجیتال توسط Sync در کامپیوتر شما ساخته میشه که توسط همین کلید ریکاوری قفل میشه و بعدا روی سرور منتقل و ذخیره میشه .

دقیقا چه اطلاعاتی ذخیر میشه ؟

موارد زیر در سرورهای موزیلا ذخیره و هماهنگ سازی می شوند :

  •  بوکمارک ها

( بوکمارک ها، صفحات مورد علاقه شماست که قبلا آن ها را تیک زده اید که از دست ندهید و مطالعه کنید ) اعم از تمام تگ ها ، کلمات کلیدی ، فولدرها و تمام دست کاری های شخصی شما .

  • پسورد 

تمامی کلمات عبوری که برای ورود به سایتهای مختلف و یا ایمیل خود استفاده کرده اید رو مرورگر در خود ذخیره میکنه تا نیاز به تکرار آنها نباشه و در وقت شما صرفه جویی بشه .

  • preference / تمام امکانات مرورگر
  • تاریخچه صفحات دیده شده در 60 روز گذشته 
  • tab و tab groups
  • پلاگین های نصب شده بر روی مرورگر شما

 

 

 

هر کاربر می تونه تا سقف 256 مگا بایت اطلاعات رو ذخیره کنه اما تحقیقت نشان داده که به طور متوسط هر کاربر 25 مگا بایت اطلاعات داره . اما اگر با این حال باز هم فردی نزدیک به سقف تعیین شده اطلاعات ذخیره کنه ، موزیلا یک پیام به او میده که نمیتونه اطلاعات جدید رو ذخیره کنه ، مگر اینکه اطلاعات قدیمی خودش رو پاک کنه .

طریقه set up کردن دستگاه رو هم در پست های بعدی خواهم گفت . فعلا مقدمه ای بود بر معرفی این امکان در فایرفاکس .

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • گوگل کروم 12 معرفی شد  آخرین اینترنت بروزر شرکت گوگل ، گوگل کروم بالاخره از ورژن آزمایشی به ورژن نهایی تغییر کرد ، گوگل کروم 12 . گوگل این خبر را در بلاگ خود منتشر کرد و هم اکنون این نسخه در سرتاسر دنیا در دسترس عموم می باشد . به نظر می رسد…
  • AMMI ؛ مفهوم جدید خرید اینترنتیخرید های اینترنتی دیگه کم کم در حال جا افتادن در کشور هستند این در حالیست که در برخی کشورها از چند سال پیش مردم زحمت خیلی از کارها را به خود نمی دادند واز طریق اینترنت خرید می کردند . اما خرید اینترنتی به منزله تحویل اینترنتی نبود و…
  • چگونه به صورت دستی در فایرفاکس بوکمارک هوشمند بسازیم  همیشه دسترسی سریع تر و راحت تر و همچنین امکانات بیشتر از ابتدای مدرن شدن تفکرات انسانها تا کنون دغدغه اصلی چه برای مصرف کننده چه برای تولید کننده بوده . مسلما محصولی که امکانات بیشتر و دسترسی راحت تر و هوشمندانه تری داره بیشتر مورد استقبال مردم قرار…
  • جایزه 1 میلیون دلاری گوگل برای هکر گوگل کروم  وقتی صحبت از اینترنت و شبکه میشه همیشه مسائل امنیتی و شخصی پای ثابت هستند . سایتی که از امنیت بالایی برخوردار نیست مثل ماشینی میمونه که درهاش بازه . از طرفی از قدیم هم این رسم بوده که برخی شرکت ها برای به رخ کشیدن محصولات خود ،…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

4 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا