بستن فهرست

compute stick اینتل ، کامپیوتری با رابط HDMI

تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۳

اینتل کارای عجیب و غریب کم نمی کنه و compute stick یکی دیگه از شاهکارهای مهندسی الکترونیک از جانب شرکت اینتل هست که در نمایشگاه CES 2015 در شهر لاس وگاس آمریکا معرفی شده . compute stick اسم یه دستگاهه که حدود ۴ اینچ یعنی ۱۰ سانتی متر طول داره که تقریبا به راحتی در دستان شما جا خوش میکنه و فقط یه ذره از فلش مموری های ترنسند بزرگتره !

اینتل میگه compute stick می تونه هر مانیتوری با پورت ورودی HDMI رو به کامپیوتر تبدیل کنه یعنی یه سر کابل HDMI رو به compute stick و یه سر دیگه رو به تلویزیون خودتون می زنید و دستگاه رو روشن می کنید . حالا می تونید تو صفحه نمایش ۴۰  ۵۰ اینچی یه کامپیوتر با خیلی از امکانات داشته باشید .

معرفی compute stick اینتل

معرفی compute stick اینتل

مشخصات compute stick ، کامپیوتر کوچک اینتل

compute stick پردازنده ۴ هسته ای اتم اینتل با مدل Z3735F با سرعت کلاک پالس ۱.۳۳ گیگ و کش ۲ مگ داره  و به طور پیش فرض با ویندوز ۸.۱ یا لینوکس ارائه میشه . برای نسخه ویندوز ، ۲ گیگابایت حافظه RAM و ۳۲ گیگ حافظه داخلی ، برای نسخه لینوکس ۱ گیگ رم و ۸ گیگ حافظه داخلی در نظر گرفته شده . جالب اینجاست که می تونید با استفاده از حافظه Micro SD حافظه compute stick رو افزایش بدید .

دستگاه compute stick اینتل

دستگاه compute stick اینتل

نمای کناری compute stick اینتل

نمای کناری compute stick اینتل

قیمت compute stick اینتل

قیمت compute stick نسخه ویندوز حدود ۱۴۹ دلار که با حق گمرکی و زیر سیبیلی و زیر میزی و حق آبدارچی و حق سکوت و … تو ایران میشه ۱ میلیون تومن ( قیمت واقعی باید حدود ۵۰۰ هزار تومن باشه ) . حالا فعلا که نه به باره و نه به داره 😀 و قیمت نسخه لینوکسیش هم ۸۹ دلاره .

compute stick با پورت مایکرو USB شارژ میشه یعنی می تونید از طریق یکی از پورت های USB تلویزیون اون شارژ کنید .

اینتل با این کار می خواد تعریف تازه ای از کامپیوترهای قابل حمل بدون نمایشگر رو به دنیا معرفی کنه چون تبلت ها و لپ تاپ ها و گوشی های موبایل به خاطر نمایشگر سنگین و حجیم ساخته میشن و اگه بخوایم نمایشگر رو حذف کنیم دستگاهی مثل compute stick می تونه تولید بشه .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • Curie ؛ ماژول اینتل برای دستگاه های پوشیدنیاینتل عزمش رو جزم کرده که به هیچ شرکت تولید کننده چیپستی در دنیا اجازه نفس کشیدن نده . ماژول زده اندازه نخود ! تازه اسم خودشم روی چیپ مرکزیش حک کرده تا قدرت خودش رو بیشتر به رخ بکشه . در نمایشگاه CES 2015 اینتل از ماژولی به نام…
  • معنی حرف R و TM و C روی برند و فناوریاگه اهل مطالعه به صورت انگلیسی باشید احتمالا توی یه سری متون که مربوط به تکنولوژی یا موزیک و حق امتیاز و اینها باشه ، علامت های ® و ™ و © و بعضا ℗ رو دیدید و واستون سوال شده باشه که اینا چه معنی میدن و مخفف چه چیزی…
  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • اینتل و Sotfkinetic به دنبال روش جدید تبلیغاتی  با تغییر ابزار و وسایل زندگی و همچنین تاثیر تکنولوژی در همه ابعاد زندگی مسلما شیوه های تبلیغات با گذشته تفاوتهای فاحشی پیدا کرده . دیگه خبری از رسانه های تبلیغاتی کاغذی نیست ( البته در ایران هنوز هم تبلیغات کاغذی پرطرفدار تر از تبلیغات دیجیتالی است ) .…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

  • امید از چالوس 20 دی 1393

    سلام.دستت درد نکنه مهندس.ممنون از مطلب خوبت.
    واقعا دست و پنجه شون رو بااید طلا بگیرن.یه شاهکار تمام عیار….

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا