علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
10 مورد از فواید تکنولوژی بلوتوث
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۰
ما که هیج جا ندیدیم از بلوتوث خوب بگن همیشه از مضرات و خطرات بلوتوث بازی برایمان گفته اند . اما این بار 10 مورد از فواید تکنولوژی بلوتوث که در انجام کارها و نقل و انتقال فای ها به ما کمک می کند را به طور خلاصه برای شما دوستان عزیز بیان می کنیم :
1 – بلوتوث بدون سیم است .
خب اینکه مسلمه . جدای از اینکه سیمهای اضافی را از بین می برد و اجازه شلوغ کاری آنها را نمی دهد ، خیالتان راحت است که مثلا در سفر و برای اتصال به اینترنت با لپ تاپ جا گذاشتن سیم رابط جای هیچ نگرانی در ذهن شما ندارد . البته فعلا در کشور در هر جایی آنتن های وای فای نصب نشده اما قطعا تا چند وقت دیگر این اتفاق مهم نیز خواهد افتاد .
2 – بلوتوث تکنولوژی گرانی نیست .
برای شرکت های سازنده قرار دادن تکنولوژی بلوتوث در دستگاه های خود هزینه بردار نیست و به همین دلیل هم شما تمام دستگاه های هوشمند خود را با ابلیت بلوتوث خریداری می کنید .
3 – بلوتوث اتوماتیک است .
راه اندازی سیستم بلوتوث کار دشواری نیست و احتیاج به نصب سخت افزاری و نرم افزاری ندارد . کافیست بلوتوث دستگاه خود را روشن کنید و تقریبا تا فاصله 10 متری هر دستگاهی که بلوتوث آن روشن باشد را شناسایی می کند و بدون اینکه شما عملیات خاصی انجام دهید تبادل اطلاعات انجام می شود .
4 – بلوتوث یک پروتکل استاندارد است .
بلوتوث در همه جای دنیا با همین نام و تکنولوژی ساخت آن نیز مشابه است . ارتباط بلوتوث بین تمام دستگاه هایی که به این تکنولوژی مجهز هستند برقرار می شود حتی اگر هم مدل و از یک کازخانه سازنده نباشند .
5 -بلوتوث تداخل ندارد .
بلوتوث با دیگر اتصالات وایرلس تداخل ایجاد نمی کند . بلوتوث از تکنیکی به نام frequency hopping استفاده می کند که در آن ، مرکز انتقال دهنده اطلاعات ، فرکانس کریر را به یک حالت پیشفرض و در یک محدوده خاص در می آورد که به الگوی hopping معروف است . پس دستگاه همه فرکانسها را در یک کانال مجزا دریافت و ارسال می کند . بدین طریق فرکانس ها با یکدیگر تداخل پیدا نمی کنند .
6 – بلوتوث توان کمی مصرف می کند .
شمایی که دنبال راهکارهایی برای افزایش عمر باتری گوشی خود هستید بدانید که بلوتوث آنچنان هم که می گویند باتری شما را مصرف نمی کند . در واقع چون در این تکنولوژی از سیگنالهای کوچک برای تبادل اطلاعات استفاده می شود ، توان کمتری نیز از باتری شما می کشد .
7 – محدودیت در نوع فایل وجود ندارد .
شما با استفاده از بلوتوث هر نوع فایلی را می توانید از گوشی یا دستگاه خود به دیگری ارسال کنید . از فایل های اجرایی ( exe ) تا صوت و تصویر .
8 – بلوتوث آپدیت می شود .
ورژن بلوتوث دستگاه شما به ورژن بالاتر قابل ارتقاست . ورژن بالاتر هم امکانات بیشتری در اختیارتان می گذارد و هم با ورژن های قبلی سازگار است .
9 – بلوتوث شبکه می شود .
اگر اصطلاح پیکونت را قبلا شنیده اید که هیچ اگر نشنیده اید لازم است بدانید با استفاده از تکنولوژی بلوتوث می توانید چندین دستگاه را به یکدیگر و به طور همزمان وصل کنید . Personal Area Network یک شبکه شخصی یا به اصطلاح یک شبکه رایانه ای است که برای ارتباط بین وسایل دور و اطراف یک فرد استفاده می گردد . این شبکه هم با سیم است هم بیسیم . تقریبا می توانید از این طریق با 7 تا 8 دستگاه ارتباط برقرار کنید .
10- بلوتوث می ماند .
فکر نمی کنم تکنولوژی بلوتوث حالا حالا ها از بین برود . به همین دلایلی که بالاتر گفتم هم که شده سازندگان فکر حذف چنین سیستمی از دستگاه های خود را از ذهن بیرون می کنند چون اولا دلیلی برای حذف آن نیست و ثانیا هنوز تکنولوژی بهتر بیسیم خلق نشده .
machete
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
به نظر من برای بروز رسانی اطلاعات خیلی خوب اما دقیق و درست باشه.
سلام ،مرسی از مطالبتون،لطفاروش وصل کردن wifi مودم adsl و بلوتوث بدون سیدی رو به میلم بفرستین.