بستن فهرست

Akinator یا اکیناتور عنوان یک بازی بسیار جالبه که خیلیا رو مجذوب خودش کرده ! کرکتر اصلی این بازی یک جنّه که فکر شما رو می خونه !  سطحی نگر نباشید ! این جن واقعا هیچ قدرتی نداره و تمام قدرتشو از خود شما می گیره ! پس اگر بهش رو ندین امکان نداره که بتونه انقدر دقیق فکرتون رو بخونه ! چیزی که همیشه فکرمو مشغول می کنه اینه که چرا کاربران تکنولوژی همیشه در اولین برخوردشون با یک سرگرمی یا تکنولوژی جدید ، بسیار بسیار سطحی نگر و خوش خیالن و به هیچ وجه به خطرات احتمالی فکر نمی کنن ! شاید به نظر خیلیا نیاز نباشه که تا این حد هم هوشمندانه زندگی کنیم اما به هر حال احتیاط شرط عقله !

تاریخچه و موضوع بازی Akinator اکیناتور

جن اکیناتور Akinator

جن اکیناتور Akinator

بازی اکیناتور Akinator  در واقع یک بازی به سبک بازی 20 سوالیه . در این بازی ابتدا کرکتر اصلی یا همون جن Akinator از شما می خواد تا یک شخصیت رو تو ذهن تون انتخاب کنید . این شخصیت می تونه مرد ، زن ، واقعی ، غیر واقعی ، کارتونی و یا هر چیز دیگه ای باشه . از باراک اوباما گرفته تا کلاه قرمزی هر چی که دوس دارین ! بعد این جن فوضول با پرسیدن چند سوال شخصیت مورد نظرتون رو حدس میزنه . حتی در برخی موارد در عین ناباوری عکس اون شخصیت رو هم نشون تون میده ! Akinator یک نرم افزار بسیار بسیار هوشمنده که در سال 2007 توسط سه برنامه نویس فرانسوی تولید و منتشر شد . طبق گزارشات گوگل ، Akinator  در نوومبر 2008 طرفدارهای بسیار زیادی پیدا کرد . Akinator اکیناتور در سال 2009 در اروپا و در سال 2010 در ژاپن بسیار بسیار محبوب شد .

روش بازی Akinator اکینتاتور

بازی Akinator اکیناتور ، با پرسش چند سوال عمومی آغاز میشه و کم کم با کسب اطلاعات کافی درباره شخصیت مورد نظر ،  سوالات هوشمندانه تری ازتون پرسیده میشه . پاسخ سوالات به صورت چند گزینه ایه و شما باید یک گزینه رو انتخاب کنید :

■ بله

■ خیر

■ نمی دونم

■ بله ممکنه

■ فک نمی کنم اینطور باشه

شروع بازی اکیناتور Akinator

شروع بازی اکیناتور Akinator

جن اکیناتور Akinator در ابتدای بازی نام ، سن و جنسیت شما را می پرسه

جن اکیناتور Akinator در ابتدای بازی نام ، سن و جنسیت شما را می پرسه

معمولا اولین سوال جن اکیناتور Akinator درباره جنسیت شخصیت مورد نظرتونه

معمولا اولین سوال جن اکیناتور Akinator درباره جنسیت شخصیت مورد نظرتونه

اکیناتور Akinator استاد محمد رضا شجریان رو هم خیلی خوب می شناسه !

اکیناتور Akinator ، استاد محمد رضا شجریان رو هم خیلی خوب می شناسه !

خوشحالی اکیناتورAkinator بعد از اینکه بهش می گید که شخصیت مورد نظر تون رو درست حدس زده

خوشحالی اکیناتورAkinator بعد از اینکه بهش می گید که شخصیت مورد نظر تون رو درست حدس زده

اولین سوالی که Akinator ازتون میپرسه درباره جنسیت شخصیت مورد نظرتونه . بعد سوالاتی درباره محدوده سنی ، دین ، ملیت و شغل شخصیت مورد نظره . اگر جن اکیناتور Akinator بتونه تو کمتر از 20 سوال شخصیت مورد نظرتون رو حدس بزنه بهتون میگه : « فلانی شخصیت مورد نظر تونه ؟ » اگر شخصیتی که حدس زده اونی نباشه که شما مد نظرتونه دوباره شروع میکنه به پرسیدن سوالات جدید ! گاهی وقتا این سوالات واقعا آدمو شگفت زده میکنن ! به همین روش اگر جن اکیناتور Akinator تا 3 بار شخصیت مورد نظرتون رو اشتباه حدس بزنه ، ذله میشه و میگه که من نمی تونم حدس بزنم شما داری به کی فک می کنی لطفا نام کرکتر مورد نظرتون رو تایپ کنید .

راز دقت نرم افزار اکیناتور Akinator چیه ؟

راز دقت اکیناتور Akinator

راز دقت اکیناتور Akinator

الگوریتم نرم افزار اکیناتور Akinator در نگاه اول بسیار بسیار ساده به نظر میاد اما حقیقت اینه که الگوریتم ( روش کار ) این نرم افزار خیلی پیچیده تر از تصورات تونه ! البته ناگفته نمونه این نرم افزار بدون بانک اطلاعاتی که خود کاربران این نرم افزار با دستای خودشون ساختن ، هیییییییییییییچی نیست ! چیزی که باعث میشه این نرم افزار هوشمند تبدیل به غول چراغ جادو بشه اینه که این نرم افزار با طرح سوالات بسیار کلیدی و مهم درباره شخصیت مورد نظر می تونه با استفاده از مهندسی معکوس خیلی زود به جواب برسه ! به عبارت دیگه این نرم افزار با کسب اطلاعات دقیق از شما گزینه هایی رو که احتمالا اشتباه هستند رو حذف می کنه . مثلا فرض کنید که شخصیت مورد نظرتون استیو جابز باشه . اکیناتور Akinator می پرسه :

■ شخصیت مورد نظر تون مرده یا زنه ؟ پاسخ : مرد

■  شخصیت مورد نظر تون زنده است ؟ پاسخ : خیر

■ آیا شخصیت مورد نظرتون بازیگره ؟ پاسخ : خیر

■ آیا شخصیت مورد نظرتون مدیر اجرایی یک شرکت بزرگ بوده ؟ پاسخ : بله

اگر به سوال های اکیناتور Akinator چند بار پشت سر هم جواب "نه" بدین قاطی میکنه

اگر به سوال های اکیناتور Akinator چند بار پشت سر هم جواب “نه” بدین قاطی میکنه

 

همین چنتا سوال برای رسیدن به شخصیت مورد نظر کافیه ! اما این نرم افزار چه جوری اینکارو میکنه ؟ این سوالات بر چه اساسی طرح شدن ؟ اکیناتور Akinator در مرحله اول سوالات کلی رو درباره شخصیت مورد نظر می پرسه که همین چند سوال ساده تا حد زیادی به پیدا کردن پاسخ دقیق کمک میکنن . سوالاتی درباره جنسیت ، ملیّت ، سن ، دین ، قد و وزن می تونن بسیاری از گزینه های اشتباه رو حذف کنن . در مرحله بعد اکیناتور Akinator سوالات مهم تر و کلیدی تری رو میپرسه . سوالاتی که انقدر برای کاربر جذابه که مجبورش میکنه بدون درنگ صادقانه به این سوالات جواب بده . مثلا میپرسه : « آیا این شخصیت دو تا دختر داره ؟ » !!! یا ممکنه بپرسه :  « آیا این شخصیت قبلا ازدواج ناموفق داشته ؟ » . اگر شخصیت مورد نظرتون یه آدمی مثل بیل گیتس باشه اکیناتور تو کمتر از 12 تا سوال فیتیله پیچتون میکنه ! اما مهم ترین عاملی که باعث میشه Akinator شما رو سرپرایز کنه بانک اطلاعات بسیار جامعیه که خود کاربران به رایگان و بدون هیچ مقاومتی در اختیار Akinator میذارن ! وقتی Akinator از کاربر درباره شخصیت مورد نظر سوال می پرسه ،  پاسخ این سوال رو هم در بانک اطلاعاتی خودش ثبت میکنه تا بعدا دوباره بتونه ازش استفاده کنه ! و با استفاده از Query های بسیار حرفه ای به جواب برسه . خیلی کوتاه و مختصر بگم که Query در واقع یک تکنیک یا واضح تر بگم یک جزء بسیار مهم در هر بانک اطلاعاتیه که گزارشی رو بر اساس خصیصه های مشخص ارائه میکنه . برای مثال در مورد Akinator یک Query می تونه شامل لیستی از همه خوانندگان مرد که در امریکا زندگی میکنن باشه ! بدین تریتیب دیگه نیازی نیست که Akinator بخواد همه افرادی که در بانک اطلاعاتیش وجود دارن رو بررسی کنه !

چرا اکیناتور Akinator خطرناک است ؟

اگر اکیناتور نتونه شخصیت مورد نظر رو حدس بزنه به شما تبریک میگه و صادقانه اعتراف میکنه که بازی رو باخته !

اگر اکیناتور نتونه شخصیت مورد نظر رو حدس بزنه به شما تبریک میگه و صادقانه اعتراف میکنه که بازی رو باخته !

شما فک می کنید چرا ؟! نرم افزار اکینااتور Akinator از چند جهت ممکنه خطرناک باشه :

■ Akinator فقط با اتصال به اینترنت کار میکنه !

اتصال به اینترنت یعنی احتمال اتفاق افتادن هر چیزی ! یعنی هر چیزی از طریق اینترنت میتونه ثبت بشه .  و هزاران احتمال دیگه که می تونه خییییییییییلی راحت اتفاق بیوفته که در آینده نزدیک در پست های مفصلی بررسی خواهیم کرد .

■ Akinator گزارش کاملی از افکار عمومی جوامع مختلف رو در اختیار سازندگانش میذاره !

منظورم کاملا واضحه ! این نرم افزار هم مثل بسیاری از نرم افزار ها و ابزارهای مشابه برای جمع آوری افکار عمومی و دیدگاه جوامع مختلف ساخته شده . توصیه می کنم پست خطرات فیسبوک رو حتما بخونید تا با خطرات این نوع نرم افزار ها بیشتر آشنا بشید . اطلاع از افکار عمومی یک جامعه می تونه  به سیاستمداران و قدرت های اقتصادی دنیا کمک زیادی بکنه تا یک جامعه رو به ورطه نابودی بکشن ! Akinator  می پرسه آیا این شخصیت در جامعه شما عموما محبوبه یا منفور !!!

■ Akinator حتی درباره اعضای خانواده کاربر هم سوال می پرسه !

در برخی موارد که اکیناتور Akinator مطمئن میشه که شخصیت مورد نظر شما آدم معروف یا خاصی نیست شروع میکنه به پرسیدن سوالاتی درباره اعضای خانواده تون ! مثلا میگه آیا این فرد از اعضای خانواده تونه ؟ اگر به این سوال جواب مثبت بدین Akinator خیلی حرفه ای و به ظاهر ساده لوحانه شما رو تخلیه اطلاعاتی میکنه ! بنابراین یک فرد دیگه به بانک اطلاعاتیش اضافه میکنه و این قربانی کسی نیست جز شما یا در واقع IP تون ! خواهش می کنم دوستان خواهش می کنم هیچ وقت اطلاعات واقعی خودتون یا اعضای خانوادتون رو در اختیار نرم افزار ناشناس نذارید !

■ امکانات جذاب بعد از بازی بسیار خطرناکه !

بعد از اتمام بازی شما چنتا گزینه در اختیارتون می ذاره :

1- گزارش بازی یا Game Report : گزارش کامل از سوالاتی که پرسیده شده ، پاسخ های شما و پاسخ های صحیح ( از دیدگاه اکیناتور ) !

2- افزودن سوال Add a question : برای تسهیل جاسوسی ، اکیناتور بهتون پیشنهاد میده که سوال جدیدی درباره این شخصیت طرح کنید !

3- ارسال عکس Send a picture : اکیناتور این امکان رو به شما میده تا بعد از اتمام بازی ، عکس شخصیت مورد نظرتون رو بهش بدین !

گزارش بازی Akinator

گزارش بازی Akinator

شاید این جمله کلیشه ی باشه اما به هر حال یک حقیقته : « هر چیزی می تونه هم مفید باشه هم خطرناک بستگی داره اون ابزار دست کی باشه ! » .  همه نرم افزار ها ، بازی ها و کلا هر نوع امکانات جذاب اینترنتی کاملا هدفمند ساخته میشن ! همه این اطلاعات از روی سرور اختصاصی Akinator دریافت میشه این پردازش ها هزینه داره و هزینه هاش هم سرسام آوره ! درآمد اینجور پروژه ها از فروش اطلاعاته ، نه تبلیغات ! مگه میشه نرم افزار به این پیچیدگی رایگان در اختیار کسی قرار بگیره ؟ مطمئن باشید افراد مهمی پشت این نوع پروژه ها هستن ، شک نکنید !  متاسفانه خیلی از مردم به ابعاد مختلف تکنولوژی فک نمی کنن و بارها و بارها خودم دیدم که افراد ساده و سطحی نگر زیادی به خاطر عدم آگاهی از تکنولوژی که دارن استفاده می کنن در دام های خطرناکی افتادن ! امیدوارم که مطالب علم فردا بتونه تاحدی شما رو از این خطرات احتمالی آگاه کنه . مسائل امنیتی مربوط به تکنولوژی جدی بگیرید و به دوستان ، آشنایان و فرزندان تون آموزش بدین . ممنون که وقت گذاشتین و این پست رو خوندین . لطفا با ارسال دیدگاه تون این پست رو تکمیل کنید .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • آیا هک تلگرام امکان پذیر است ؟تو این چند ماه اخیر یه سری از این سایت های خز و خیل دارن یه نرم افزاری رو تبلیغ میکنن با عنوان « نرم افزار هک تلگرام » . این نرم افزار خیلی از کاربران تلگرام رو نگران کرده تا جایی که طبق بررسی ها و تحقیقاتی که کردیم…
  • تعطیلی فیس بوک چه زمانی اتفاق خواهد افتاد ؟!تعطیلی فیس بوک یکی از مسائلیه که ممکنه دور از ذهن خیلیا باشه اما بعد از گذشت چند سال از تاسیس فیس بوک حقایق زیادی درباره این شبکه اجتماعی بزرگ منتشر شده که باعث شده خیلی ها نسبت به فیس بوک نگاه جدیدی پیدا کرده باشن . نگاهی که به…
  • فیس بوک خطرناک است ! در نظرسنجی های فیس بوک شرکت نکنید !فیس بوک یک شبکه اجتماعی با وسعت میلیون ها کاربر فعال و فوق العاده وفادار به این رسانه است .  فیس بوک به یکی از اجزای لاینفک ( غیر قابل اجتناب ) افراد بیشماری در دنیا تبدیل شده ! چیزی شبیه به یک میان وعده غذایی ! اعتیاد به اینترنت…
  • ثبت نام در سایت ها چه ضرورتی دارد ؟خیلی وقتا میشه لنگ یه فایل ، نرم افزار یا یه لینکی و بعد از خدا ساعت سرچ و در به دری تو گوگل بلاخره به یه سایت فروم ( انجمن ) میرسی که دقیقا درباره همون چیزی که دنبالشی یک لینک مفید گذاشته ، اما تا اینجا فقط 60…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
ابراهیم درویش

من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

113 دیدگاه

  • سونیک اولی ام یا آخری؟ 14 خرداد 1403

    اصلا هم ترسناک نبود شما ها اصلا ترسناک ندیدین…

  • دوستان این بازی یک هوش مصنوعی هستش که از طریق سوالات شما و الگوریتمی که داره در گوگل سرچ می‌کنه و سعی میکنه از مشهور ترین افرادی که از سرچ به دست اومدن سه نفر رو انتخاب کنه.
    و بعضی از شایعه سازان برای مشهور شدن میگن که فلان و بهمان، دوستان تمام این متن ها یک بازیه ساده با ذهن مخاطب هست ذهن خودتون رو درگیر نکنید.

  • برادر من حرف توام درسته اما ب نظرم نباید همه چیز رو خیلی جدی گرفت.
    ی سایت ساده و سرگرم کنندس که مردم دوسش دارن

  • چرا چرتوپرت میگی جنها نمیتونن فکر انسان رو بخونن چون روحشون با روح انسان تفاوت داره و افکار از روح میاد نه از مغز ،زرتی ربطش دادی به جن ، اونم موجودی که هیچی ازش نمیدونی بجز مزخرفات و دروغهای ساختگی که توی اینترنت شنیدی

  • متاسفانه ما هیچ اطلاعات دقیقی از روش های مختلف جاسوسی نداریم خیلی ها بر این اعتقادند که ما در ایران هستیم و چرا باید از اطلاعات ما استفاده کنن یا اینکه کشور های غربی اصلا ما رو حساب نمی‌کنند که بخوان حتی زبان فارسی رو در این بازی قرار بدن اما در اصل این اشتباه است داشتن اطلاعات از یک گروه جمعی و یا یک کشور شاید به درد ما نخوره ولی به درد خیلی ها میخوره و سود زیادی براشون داره خیلیا میگن باید با علم و تکنولوژی پیشرفت کرد و اگه به چشم بد بهشون نگاه کنیم عقب میمانیم من با پیشرفت علم مخالف نیستم بلکه عاشق اون هستم ولی نه علمی که به ضرر ما باشد نه علمی که از اطلاعات خصوصی ما برای فروش بهتر و بیشتر محصولاتش استفاده کند بیایید چشممان را به حقیقت باز کنیم

  • روش های مختلف جاسوسی 18 خرداد 1401

    عزیزان اونا هم میخوان ما هم همین فکرو بکنیم که اون فقط یه بازیه و هوش مصنوعی مگه میتونه چه خطراتی داشته باشه ولی در اصلا بانک اطلاعات زیادی رو از ما میگیره همه ما به چشم سرگرمی بهش نگاه می‌کنیم و یا از اون انتقاد های منفی میکنیم و دوباره فردا به سراغ اون بازی میریم همش برنامه ریزی شده هست

  • چه ربطی داره ذهن مصنوعیه ک از طریق سوال می‌فهمه چقد شما سطح دارین ک میگین جنه ???

  • علیرضا 02 مهر 1400

    کاملا موافقم

  • ای خدا اینا الکیه به این دلیل اینترنتیه که به روز باشه و هر شخصی که سریعا معروف شد در برنامه یا سایت باشه بعدشم هیچم خطر ناک نیست این چند تا برنامه نویس اینقدر کارشونو خوب انجام دادن که همه فکر میکنن هکره یا جنه??

  • ممنون
    اطلاعات زیادی در باره اکیناتور فهمیدم
    واقعا من متاسفم برا خودم و برادرم چون ما قبلا بار ها وارد بازی اکیناتور شدیم و به همه سوال هاش پاسخ دادیم
    حتی پرسید که اون فرد از اعضای خوانوادت هست
    ممنونم من حتما لینک این پست رو برای برادرم ارسال میکنم تا اون هم متوجه بشه اطلاع داشته باشه دیگه وارد بازی اکیناتور و سایتش نشه

  • ریحانه 26 تیر 1400

    با سلام
    خیلی ممنون از اطلاعاتتون
    کاملا درسته
    من حتی خودم یه بار هکری ک پشت کامپیوترش میشینه رو دیدم!
    صفحه لپ تاپم قاطی کرده بود و هی حرکت میکرد تا اینکه تونستم یه مردی رو ببینم ک یه لیوان دستشه و داره روی صندلی میشینه و به من نگاه میکنه
    متاسفانه من و دوستم طی انجام این بازی یک سری اطلاعات در اختیارش گذاشتیم
    و الان خیلی میترسم ک نکنه اتفاقی برای دوستم بیوفته
    گرچه من حدودا ۱ ماه هست ک وارد سایتش نشدم

  • من از تو سایتش رفتم اصلا درباره با اسم و اینا حرف نزد چنتا سوال خیلی مبتدی پرسید ولی واسه من معمولا خیلی طول می کشه تا از تو سایتش جواب رو بگه و اینکه تو سایتش اصلا قاطی نمی کنه فقط یه زره زور می زنه که مثلا فکر کنه

  • به کامنتا نگا نکنید چی میگن این سایت shit کانت هایی که ثابت میکنن دروغ میگه رو حذف میکنن (یک طرف ایلومناتی ها یک طرف فراماسونری ها و یک طرف خرافات آدم آدم هارو به کشتن میده)

  • ولی من یه نسخه ش رو بازی کردم که ثبت نام نمی خواهد

  • یک دانش آموز? 12 دی 1399

    سلام. اولا ممنون که این متن رو گذاشتید بنظرم خیلی عالی گفتید که ساده و ظاهر بین نباشیم .
    م خودم چند باره که دارم چند تا از ایرانی ها و بازیگرای کره ای رو با این بازی شناسایی میکنم البته که دفعات اول در برابر من چندین بار شکست خورد?اما بنظرم خوبه که احتیاط کنیم و به هر چیزی اعتماد نکنیم .
    یه سوال داشتم: میتونه اطلاعاتمو با اینترنتی که استفاده میکنم حک کنه؟

  • به نظر من یکم ترسناکه
    ولی شاید بتونه از طریق اینترنت افراد رو جستجو کنه و اطلاعات منفی و یا مثبت را بدست بیاره

  • سلام بر شما وقتی که تو سایت اکینایتور میرید هیچ سوالی در مور جنسی و نام و چیزهای شخصی نمیپرسه و به نظر من اکینایتور از داده های ایمیل و جستجو های شما استفاده میکنه مثلا من به بازی فنا علاقه زیادی دارم و خیلی تو گوگل ازش تحقیق کردم و مثلا پنجمین یا سومین سوال اکینایتور از من بیشتر وقت ها اینه ایا شخصیت شما به فنا ارتباطی دارد؟

  • خیلی جالبه ، سازندش اصلا زبان فارسی رو به حساب نیاورده ، باید انگلیسی بلد باشی تا بتونی استفاده کنی ، اونوقت فارسی زبان ها میگن برای جاسوسی از ما ساخته شده. عاشقتونم!
    مطمئن باشین برای جاسوسی هر کجا باشه برای شماها نیست!!

  • سعید احمدی 04 اردیبهشت 1399

    باید به جای انتقاد، توانایی برنامه نویس رو ستایش کرد. البته اطلاعات لازم رو از اینترنت میگیره و اگر آنلاین نبود خیلی کار بزرگی بود.

  • یه یارویی 04 آبان 1398

    جن جاسوس دشمن سگش شرف داره اطلاعاتی های پشت پیام رسان سروش ،لاقل دشمن نمیکنتم تو گونی و شیشه نوشابه و….
    کل مملکت و با شنود دارن مچرخونن بعد به این اپ ها میگید جاسوسی؟

  • سلام
    به نظر من برای پیشرفت یحویی جهان دقیقا لازمه انقدر هوشمندانه فکر کنیم چرا که نه؟! ما باید کاری کنیم که در چند میلیارد سال آینده وقتی انسان ها تکامل پیدا کردن همه هنگامیکه همه نژاد های گذشتگان رو با هم مقایسه میکنن به حرف پیامبر پی ببرن که ایرانی ها از لحاظ تفکر با هیچ نژادی برابر نبودن و از اول خودشونو با تعمق و تفکر زیاد مثل آیندگان تکامل یافته کردن و این دلیل بر نبوغ نیست اصلا معنی نبوغ و ای کیو یعنی میزان توان کشش مغز برای آنالیز تمام افکاری که به ذهن انسان میرسه

  • یــعنی من آوار ایــن استنباطتونــم !!!!!!!!!!!!!
    به زعـم شمـا حـتما بقـال سرکوچه هم از طرف FBI جاسوس اطلاعات نهـان ماست !!!!!
    بیخــیــآل ! … یـکم آپدیــت کنیـن ذهـن لبریــز از سوءظنـتون رو …

  • سلام ببخشید من خودم رو نمیتونم معرفی کنم راجع به مطلبی که شما گذاشتید باید بگم که شما درست میفرمایید این برنامه کاملا یک برنامه جاسوسی تحت نظارت وزارت اطلاعات کثیف ی و ا س آ هستش از نظر دید سطحی مردم این فقط یک بازی سرگرم کننده است ولی اگر از لحاظ دید علمی بخوایم نگاه کنیم باید دوران زندگی رو به سه قسم از یک دوره 75 ساله زندگی که 25 سال اول سال رشد بلوغ کسب مهارت 25 سال دوم سال بکارگیری مهارتها کسب تجربه و درنتیجه شهرت و 25 سال سوم بازنشستگی خوب شما عقایدوعلاقهمندی ها و شرح حال زندگی شخصی خودتونو در اختیارشون قرار میدید بیاید نگاهی به بیست و پنج سال آینده بندازیم فرض می‌کنیم شما که دارید این پست رو میخونید یک فرد مشهور سیاستمدار و یا اصلا رییس جمهور این مملکت شدین اگر که از شما اطلاعات شخصی عکس و…داشته باشند میتونن بایک جستجو در پرونده‌ها کلی آتو بگیرن یا سوء استفاده کنند و یا پیشبینی کنند که براشون ضرر داری یا منفعت،پس خواهش میکنم برای بقا ایران هم که شده در نظر سنجی های بی مورد و مشکوک شرکت نکنید متشکرم که وقت گرانبهاتونو گذاشتید و این پست رو مطالعه کردید.

    • شقایق 08 تیر 1396

      اگر بخوایم اینطوری فکر کنیم، ما روزانه و ماهانه مجبوریم توی هزاران سایت و درگاه اینترنتی ثبت نام کنیم و کارهای روزمره مون رو باهاشون انجام بدیم که خیلیهاشون برای رجیستر شدن نیاز به اطلاعات دارن. پس باید زندگیمونو تعطیل کنیم چون همه سایتها و نرم افزارا جاسوسن.

  • خیلی ممنون بابت این مطلب , دقیقا همین هست که میفرمایید
    من یه روز از روی بیکاری داشتم تنظیمات حساب گوگل رو چک میکردم , یه قسمت رفتم به نام سوابق جست و جو , این لامصب از روز اول هر چیزی رو که که با آی دی گوگل سرچ کرده بودم اونجا داشت , یعنی فک کن از ۷ یا ۸ سال پیش هر کلید واژه ای که سرچ کرده بودم اونجا بود , ینی شما همین اطلاعات رو اگه پردازش کنی میتونی شخصیت طرف رو از ننش هم بهتر بشناسی!
    تازه الان ویژگی های بیومتریک افراد مث اثر انگشت هم ذخیره میکنن , که اگه یادتون باشه اپل پارسال کلی داستان سر این موضوع براش پیش اومد

  • راستش اگه بخای خیلی ریز بین تر شیم تقریبا هیچ راهی برای جلوگیری از جاسوسی اطلاعات مون وجود نداره ، هوش مصنوعی گوشی های هوشمند ما رو از خودمون بیشتر میشناسه و همه اطلاعات مون رو به سرور های گوگل و اپل میفرسته مگر اینکه از همون نوکیا گوشکوب ها استفاده کنیم

  • دوست عزیز این اطلاعات کامل نیست از ویکیپدیا کپی کردین یکم چیزی اضافه کردین اگه بیاین یکم بیخیال این تفکرات بشیم جواب جلو چشممونه ما همه از سایت ویکیپدیا استفاده میکنیم نکته اینجاست تو این سایت اطلاعات بیشتری هست که ما نمیبینیم مثل چاق بودن یا چیزای دیگه که این بازی از ویکیپدیا استفاده میکنه غیر از اینم نیست کافی فقط بری بار این بازی انجام بدید وقتی عکس شخصیتو اورد برید با عکس سایت ویکیپدیا چک کنید اکثرا یکیه

    • با سلام
      1- دوست عزیز مطلب فارسی که در ویکی پیدیا درباره Akinator نوشته شده از علم فردا کپی شده . با اینکه جملات بنده رو تغییر دادن و با ادبیات رسمی نوشتن اما باز هم کاربران قدیمی علم فردا به راحتی می تونن تشخیص بدن که این پست با قلم بنده نوشته شده .
      2- لطفا با دلایل علمی حرف بزنید ! اگر سواد نرم افزاری ندارید ، هیچ الزامی وجود نداره که نظر بدین .

  • من یه سایت رفته بودم این بازی رو معرفی کرد منم رفتم با مروگرم بازش کردمنوشته بود اسمت چیه منم نوشتم پارسا گفت چند سالته منم گفتم 13 مبعد که فهمیدم کل بازی اینگلیسیه اومدم بیرون میخواستم بدونم که خطری اولا تهدید نمیکنه و دوما این که تو بازی های مثل تام سخنگو و… توی چشای اینا دوربینه میخداستم بدونم که این یارو تو چشاش دوربین نیست چون قبلا تو تام سخنگو یه یارو میومد از مردم اطلاعات میگرفت و دزدی و ادم ربایی و… میکرد با تشکر که منو اطلاع کردین از این بازی من حتی فکرشم نمیکردم ^/^

  • سوال کننده 16 مرداد 1394

    از همون اولش دید منفی زدی معلومه که بایدم اینا رو بگی از همون اول اول گفتی جن فضول !!!!
    خب معلومه
    در ضمن من بازی شو نصب کردم و اولش هم اسم منو نخواس هیچ اطلاعاتی ازم نخواس
    توی سایتشم رفتم بازم هیچی نخواست
    بابا شما چتونه ؟
    به همه چب منفی نگاه میکنین
    فوق فوقش فهمید من لی مین هو رو دوس دارم خب که چی ؟؟
    از آمریکه و چمیدونم فذانسه میان منو تحدید میکنن به لی مین هو ؟؟؟؟
    آخه مگه چی میشه ؟؟
    بابا کی از فرانسه و آمریکا و انگلیس میاد ایران که منو منحرف کنه ؟؟؟؟

    • ببین دوست عزیز بحث یه نفر نیست بحث افکار عمومیه یه ملته که بعدا میشه نقطه سو استفاده…از همه.

  • سید مهدی 26 تیر 1394

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای ابراهیم درویش
    من بیشتر کامنت های شما و دیگر کاربران رو درباره اکیناتور خوندم
    اگه برنامه اکیناتور از ما جاسوسی میکنه شما برنامه ای رو که از ما جاسوسی نمیکنه مثل همین اکیناتور میشناسید؟ و میتونید به ما معرفی کنید من اطلاعات زیادی در مورد وب و برنامه های تحت وب ندارم و نمیدونم اما میخوام از زندگیم لذت ببرم اگه قرار باشه هر برنامه ای رو که تحت وب هست رو استفاده کنم و اون در حال جاسوسی از من باشه پس چیکار کنم چه برنامه ای مجاز هست؟ من خودم رو عالم به همه چیز نمیدونم اما درک و فهم رو که یخورده دارم یعنی اگه من حرفی رو که به من میگید و من باور نمیکنم یعنی از جهل منه؟ شما از من لااقل داناتر هستید اما اگه به همه آدما و به همه کشورها بدبین باشیم که نمیتونیم راحت زندگی کنیم همه جا میگن کشور های غربی بدن جاسوسن و خیلی حرفهای دیگه شاید کشورهای آسیایی از ما یا دیگر کشورها جاسوسی میکنن من نمیگم کشورهای غربی آدمای بدی نیستن ولی چندساله از بچگی هی میگن کشورهای غربی اینطورین، اونطورین در ضمن سایتی رو میشناسید مثل فیسبوک که آدم راحت باشه توش پست میذاره، کامنت میذاره عکس و ویدئو میذاره و در همون لحظه شخصی،سازمانی یا حتی کشوری در حال جاسوسی از اون نباشه؟ اگه هست بهم معرفی کنید تا خیالمون راحت باشه. ببخشید اگه طولانی شد و اگه جسارتی کردم منو ببخشید

    • سوال کننده 16 مرداد 1394

      لایک بابا لایک منم موافقم
      نمیشه به همه چی بدبین باشیم

  • فرشید نوتاش حقیقت 20 تیر 1394

    درود بر افسر کارکشته جبهه های جنگ نرم
    با افتخار دستت رو میبوسم مرد بزرگ
    بخشی از آیه ۴۶ سوره «سبأ»:
    أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَ فُرَادَى = دونفری و یا به تنهایی برای خدا قیام کنید.
    التماس دعا
    یا علی (ع)

  • خداوکیلی تهم توطعه دارید سرقت افکار عمومی میکنع این نرم افزار؟ مثلا این که بدونه کلاه قرمزی محبوب یا منفور خیلی اطلاعات سری ای هست؟ بعدشم این نرم افزار رایگان کامل نیست نسخه پولی داره. تو شاپشم اگه بخای چیزی بگیری پول میخاد. تبلیغاتم داره.واقعا نظریتون مسخرس

    • علی جان توهم نیست بلکه جهل مردمه ! شما نه چیزی از شبکه می دونید ، نه امنیت و نه برنامه نویسی به همین دلیل تشخیص مرز بین توهم و واقعیت براتون خیلی سخته .

    • سوال کننده 16 مرداد 1394

      شما درس میگین منم واقعاواقعا واقعا موافقم

  • در مورد فیسبوکم بچه جون نمیدونم چند سالته ک اینقدر ساده ای..فیسبوک تا 88 فیلتر نبود..از وقتی تهران شلوغ شد فیلترش کردن..چرا؟ چون تنها سایت اجتماعی بود ک میلونها ایرانی رو باهم مرتبط میکرد..بستنش تا دیگه مردم واسه تظاهرات نتونن بهم خبر بدن و جمع شن…تمام.
    اگر ادعا داری ک تو کشورت آزادی بیان وجود داره!!! کانتامو بزار.

    • سلام حامد جان
      1- من متولد مرداد 65 ام .
      2- قطعا همینطوره . متاسفانه امثال شما نمی دونن که اقتصاد با امنیت روانی ملی ارتباط مستقیم داره . شما نمی دونید که یک سیاستمدار به همه چی آگاهه و خروجی ذهنش نتیجه پردازش های پیچیده ایه . تجزیه و تحلیل سیاسی با علم انجام میشه نه عقده !
      3- به جز توهین و صحبت های غیر علمی و بی ربط به پست هر چی که باشه منتشر میشه .
      ممنون از اینکه دیدگاه تون رو ارسال کردین

  • راستی یادم رفت..اگر مردی(ک میدونم امثال شما عمرا مرد باشند!)..اگر مردی کامنت منو بذار تا ملت بدونن ک دوره ی ترویج خرافات برای حکومت کردن به مردم بی سواد به سر رسیده..الان عصر ارتباطاته..من خودم دانشجوی دکتری برق هستم..همه از حداقل سواد سایبری برخوردارن..
    هرجوری هم ک جوابمو بدی حرف نمیزنم..ناراحت نمیشم..ولی کامنتمو بذار و حذف نکن.
    یا علی مدد.

    • قصد جسارت ندارم اما لازمه این مسائل هم در این پست مطرح بشه چون ممکنه افراد زیادی مثه شما در اشتباه باشن .
      1- من دارم سعی می کنم افراد ساده لوح رو از مسائلی آگاه کنم که ازش بی خبرن و پیش خودشون فکر میکنن دنیای تکنولوژی ، دنیای گل و بلبله .
      2- من با اطمینان میگم که شما دیپلم برق هم ندارید ! بچه های برق دیگه انقدر سواد دارن که مسائل امنیتی پیش پا افتاده رو بدونن .

  • پسره ی احمقه عصر حجری..!توواقعا داری تو این زمونه زندگی میکنی یا این مقاله رو 100 سال پیش نوشتی الان رسیده ب ما(آخه میدونی که کم نیستن احمقایی مثل تو ک فک میکنن نباید امکانات در اختیار ملت بذارن.چون از دین بر میگردن.واسه همین سرعت نت رو یجوری کردن ک ایمیل هم نزنیم..چون پاشیم بریم خبر رو به طرف حضوری بگیم زودتر میرسه.!!)..بدبختای بیچاره دنیارو گرفتن.ن الان..500 سال پیش ک به فکر تاسیس مجلس بودن واسه خودشو تا کاراشونو از طریق خرد جمعی جلو ببرن..اونا اصلا نیازی به اذیت کردن خودشون برای جمع آوری اطلاعات پیش پا افتاده ندارن..چون خوب میدونن آمارایه اینطوری قابل استناد نیست..ولی کافیه ی سر به سایت آدمای معیوبی مثل شما بزنن.خیالشون راحت میشه ک ایرانیا فکر ماهواره فرستادن ب فضا وتولید علم نیستن..مثل داعشیای احمق گیر کردن تو خرافاتی ک ی سری سودجو برای حکومت کردن بهشون خوراندن…

    • دوست عزیز
      1- نمی دونم چرا این همه مقاله علمی که من و دوست خوبم آقای امین زاده نوشتیم به چشم شما نمیاد و اینطور بی شرمانه به من توهین می کنید . واقعا دلیلی برای عصبانیت و توهین وجود نداره . حرف شما برای هیچکس هیچ ارزشی نداره اما چون اصرار داشتین منتشر کردم .
      2- متاسفانه شما بی پولی و ناکامی های شخصی تون رو با مسائل پیچیده سیاسی مرتبط میدونید حتی من رو هم مقصر میدونید !!! ناکامی های شما به من چه ارتباطی داره ؟! تو این مملکت تمام پورش سوار ها و بنز سوار ها آدمایی هستن که شاید اصلا مذهبی نباشن . شما چشم هاتون رو به روی حقایق بستین ! چشم هاتون رو باز کنید و ببینید که چقدر آدم با سواد تو کشور داریم ، چقدر آدم ثروتمند داریم که دارن از اینترنت پر سرعت و زندگی لوکس لذت میبرن .
      3- به شخصیت هایی که دارن در ترویج علم به مردم کمک میکنن احترام بذارید چون اگر مدرس ها نباشن ، فرزندان امثال شما با انسان های اولیه هیچ تفاوتی نخواهند داشت . ادب مرد به از دولت اوست ! شما که علامه دهری چرا انقدر بی ادبی ؟!

  • نصیر کافی 24 آبان 1393

    چرا شماها اینقدر در توهم توطئه به سر می برید؟!

    اگه اینجوره کلاً سیم تلفن رو بکشید، برق رو قطع کنید، بیرون هم نرید، چون دشمن در کمینه!!!

    این مسأله که درآمد شرکت های بزرگی از جمله گوگل و فیسبوک از طریق فروش اطلاعات هستش درسته، اما اطلاعاتی که کسب می کنند نوعی نظرسنجی یا افکارسنجی محسوب میشه و با سرقت اطلاعات فرق داره! دنیای جدید داره میرسه به اینجا که هیچکس چیزی رو از کسی پنهون نکنه!

    این اپلیکیشن و سایت هم اونقدرا که شما گنده اش کردید خطرناک نیست! در بدترین حالت امکان سرقت اطلاعات در اکینیتور یک هزارم واتزاپ، لاین، تانگو، وایبر و ویچت و … هستش.

    شما که برنامه نویس تحت وب هستید باید بهتر بدونید همه چیز برمیگرده به سطح دسترسی. این اپلیکیشن فقط به اینترنت دسترسی داره، در حالی که اپلیکیشن های خطرناکی مثل واتزاپ، لاین، تانگو، وایبر و ویچت به همه چیز دسترسی دارند: حافظه، سیمکارت، دوربین، میکروفون، اطلاعات مخاطبین، برقراری تماس، ارسال پیام، جی پی اس، اینترنت و … چیزای دیگه.

    در پایان باید بگم همه چیز نسبیه! خطرناک بودن و ناامن بودن هم نسبیه. در مورد اکینیتور نسبتش خیلی خیلی کمه!

    • نصیر جان تمرکز این اپلیکیشن روی جمع آوری افکار عمومی دنیاست . من به عنوان یه فرد آگاه موظفم که اطلاع رسانی کنم . شما با همه افرادی که بهتون میگن « مواظب باش ! » با همین ادبیات حرف میزنید ؟

    • نصیر کافی 24 آبان 1393

      باید اعتراف کنم که آره! اگر توجه بیش از حد به تهدیدها، ما رو از توجه به فرصت ها غافل کنه، به هر کسی که بهم بگه مواظب باش با همین ادبیات صحبت می کنم.
      به نظرم جمع آوری افکار دنیا یک خدمت به دنیاست. البته که بسیار هم سودآوره و میشه ازش سوء استفاده کرد. ولی به هرحال دنیای استارت آپ ها همینه، هرکس نون نوآوریشو می خوره.

  • پوریا 03 مهر 1393

    من چهار بار امتحان کردم هیچ بارم درست نبود نمیدونم چرا؟

  • آخه مهندس چرا انقدر منفی بافید شما مثل دایی جان ناپلئون همش توهم دارید اکینیتور یه بازی فقط جاسوس کدوم آقا شما مثلاً کلاه قرمزی یا هرچی انتخاب کنی چه کمکی به سازمانهای جاسوسی ایالات متحده میکنید؟

    • دوست عزیز آیا شما در مورد روش های جمع آوری و تجزیه و تجلیل اطلاعات چیزی خوندین ؟ خیلی بعید می دونم ! شما هموطنمی و من از ته دلم دوست دارم مطمئن باش که تفریح و خوش گذروندن با شما و بقیه هم زبون هام برام از هر چیزی مهم تره . حامی جان اینا توهم نیست . اداره کردن یه رستوران کار بسیار پیچیده ایه چه برسه یه کشور ! فکر می کنید این امنیتی که دارین همینجوری الکیه ؟ سطحی نگر نباشید .

  • من الان با یک ای پی فیک رفتم و بعد از 23 سوال تونست حدس بزنه که من چه کسی رو مد نظر داشتم, یعنی میشایل بالاک, جالب بود چون ای پی لوکیشن من رومانی بود اولا سوال کرد که آیا اهل رومانیه؟ , یا بعد سوال کرد از شرق اروپاست !! , منظور اینکه همونطور که آقای درویش عزیز فرمودند واقعاً بحث سرقت اطلاعات هست, ضمن اینکه هرکسی با انجام ای نبازی درواقع دیتا بیس ش رو حجیم تر میکنه, اما نکته ای که به نظر من میاد اینه که مطمئناً بیشتر افراد ؛ چهره های مطرح رو در نظر میگیرن, اگه شما یک فرد کمتر شناخته شده رو در نظر بگیرید شانس درست حدس زدن اکیناتور هم میاد پایین تر, اما خوب همونطور که گفتم شاید 90% افراد چهره های معروف رو در نظر میگیرن که اونا هم به خوبی از این موضوع اگاهند

    • چه جالب نمی دونستم…حس میکردم خیلی راحت میتونه موقعیت مکانیمو پیدا کنه…درست میگید

  • باتشکر از مطالب بسیار خوبتون.
    ممنون که آگاهمون میکنین.
    اگر ممکنه هر مطلبی رو که در سایت قرار میدین با ذکر منبع باشه تا اگر ماهم خواستیم اطلاع رسانی کنیم منبع داشته باشیم.
    با تشکر

    • سلام سپاس از شما
      دوست عزیز مطالب علم فردا 100 درصد حاصل تحقیق از منایع مختلف خارجی و ایرانی + تجربه است . ما مترجم نیستیم ، محققیم !
      موفق باشید

  • از آدمای دقیقی مثل شما خوشم میاد

    • به نظرم آقا ابراهیم راست میکن من هم نشانه های عجیبی ازش پیدا کردم مثلا با اطلاعات کامل از دین-مکان-وحتی شهر شما و حتی کاراکتر های شهر شما به استقبالتون میاد و هر دفعه که یکی رو پیدا میکنید دفعه ی بعد با سوال های کمتر پیداش میکنه و یجورایی جاسوسی ذهن شما رو میکنه!!!!!!!! سایت خیلی خطر ناکییییییییه

  • اولا ممنون بابت معرفی این بازی جالب.حرفام نا تموم موند. دوما بیان بپرسن از خودم من خودم میگم بهشون چیزی واسه مخفی کردن نداریم.ما صادقیم. دیگه جاسوس بازیا چیه 😀

  • شیخ ابجد 13 تیر 1393

    سلام
    واقعا جالب بود اوایل می گفتم این حرف هانوعی توهم توطئه است ولی الان به این نتیجه رسیدم که واقعا سیستم های جاسوسی NSA و حالا همین بازی میتونه واقعا خطرناک باشه

  • دستت درد نکند بابا

  • با سلام خدمت آقای درویش…
    این اولین کامنتی است که میگذارم.
    من خودم یک جوان 21 ساله هستم و با اینکه در زمینه برنامه نویسی هیچگونه اطلاعاتی ندارم،ولی درباره کامپیوتر و اینترنت، خوب میدونم… (نیگم که خیلی بلدم،در حد خودم کارم بد نیست.)
    درباره دزدی اطلاعات باید بگم که راه های خیلی زیادی است.
    بزارید با یک مثال کوتاه توضیح بدهم: یک هکر را در نظر بگیرید که برای هک کردن سروری احتیاج به مجوز ورود از مدیریت دارد.
    حالا این هکر برای بدست آوردن این مجوز می تونه دو کار عمده بکنه…
    یا پروتکل های سرور را دور بزند و به آن مجوز دسترسی پیدا کند که اینکار خطر خیلی زیادی در شناسایی شدن اش دارد و یا می تونه با استفاده از مهندسی اجتماعی به محل آن سرور و یا شرکت برود و با طراحی یک نقشه دوستی با مدیریت، خیلی راحت از خود مدیر مجوز را بگیرد.
    شما باشی،کدام روش را انتخاب می کنی؟
    غرض از این مثال این بود که بگم: شرکت های غولی که جاسوسی اطلاعات می کنند و یا نرم افزارهای ساده و یا حتی بازی ساده مثه همین آقا جنه،خیلی راحت و مودبانه،با استفاده از مهندسی اجتماعی باهات طرح دوستی میریزه و اطلاعات ات را میدزده…
    حال بعضی از دوستان می گویند که: خب بدزده،چه فرقی برای من یا اون می کنه که بدونه مثلا خواننده محبوب من کیه و یا من از چه ملیتی هستم؟
    ببینید دوستان،خود دولت آمریکا اعلام کرده که جنگ چکمه ای برای ما،در هر ثانیه ای ملیاردها دلار خرج رو دستمون می گذارد.
    مطمئن باشید که اگه حمله چکمه ای کم خرج بود،خیلی وقت پیش آمریکا به ایران و یا کشورهای دیگه ای مثه روسیه حمله میکرد.
    پس آمریکا به دنبال راحی است که بتواند این هزینه ها را و بدون خون ریزی کم کند و در عین حال تمام جوامع،چه شرقی و چه غربی و شمالی و جنوبی را در دست بگیرد.
    در اینجاست که ما با کلمه ای به نام جنگ روانی آشنا می شویم. (برای اطلاعات بیشتر درباره جنگ روانی در گوگل سرچ کنید.)
    دوستان،هدف سازمان های جاسوسی مثه NSA فقط و فقط راه انداختن جنگ روانی بین مردم و قومیت ها و ملیت ها است تا مردم،به دست خودشون،کشورشون را دو دستی تقدیم شان کنند.
    فقط هم ایران نیست،بلکه در تمام دنیا این خبرها هست.
    در پایان هم تشکر می کنم از آقای درویش بابت این پست و تاسف میخورم برای افراد بی سوادی که با اعتماد به نفس می آیند و پست میزارند و فحاشی هم می کنند.

  • اقا ممنون. نمیدونم چرا افرادی هستند که حتی اگه تو روز بهشون بگی روزه میگن شبه ببینین تو این دنیا هرچیزی ممکنه مثلا من خودم که اکثر اوقات به بازار سر میزنم میبینم همه دارن سر همدیگرو کلاه میزارن ولی درمیانشان افراد خداشناسی هم وجود داره ولی من چون که با افراد خدانشناسی تو بازار بخصوص بازار الکترونیک مواجه شدم دیگه به هیچ کدومشون اعتماد ندارم دردنیا هم همینطوره دیگه به هیچ سایت خارجی نمیشه اعتماد کرد
    در ضمن ممنون از اینکه وقت گذاشتید واطلاعات مفیدی دستمون دادید.

  • فکر نمیکنم چنین چیزی باشه ولی ممنون از اطلاعاتتون.

  • ناسا به یه تکنولوژی دست پیدا کرده که میتونه با امواج رادیویی به تمام اطلاعات کامپیوتر های دیگه دسترسی داشته باشه. حتی اگه کامپیوتر به اینترنت وصل نباشه :دی
    ما داریم توی دنیای جاسوسی زندگی می‌کنیم. چه بخوایم چه نخوایم. حالا دیگه اینا که چیزی نیست

  • سلام من واقعا باهاتون ابراز همدردی میکنم من خودم مهندسی الکترونیک میخونم و برنامه نویسی
    هم بلدم من قشنگ متوجه حرفاتون میشم ولی برای انسان های عادی اینا یه جور توهم و توطئه
    هست موفق باشید

  • سلام آقای مهندس درویش بنده این پست و پست فیسبوک خطرناک است و پست وی چت فیلتر شد را خوندم راستش اینو اول بگم بنده تحصیلاتی ندارم و هیچ ادعایی هم ندارم نمیتونم بگم با این پستهای شما مخالفم یا موافق شاید قصد شما روشن کردن افراد به قول خودتون ساده باشه شایدم شما یک ایرانیه به شدت وطن پرست و نژاد پرست باشین که فقط درون این کشور را بهشت روی کره زمین میبینه و بقیه جاهای دنیارا جهنم و انسانهاشو جهنمی! در کل هر ایده ای داشته باشید به خودتون مربوط میشه ولی از پستهای شما بنده اینو برداشت کردم که دنیای مجازی و فیسبوک که همه از غرب بخصوص آمریکا شروع به کار کردن هدفشون جمع آوریه اطلاعات انسانها و سلیقه هاشونه یا مثلا ما جوونهای ایرانی بیشتر دنبال چی هستیم تا با تمرکز روی ایدهای ما برنامه هاشونو پیاده کنن یادمه وقتی جولیان آسانژ خیلی از جزئیات حمله آمریکا به عراقو فاش کرد پیش خودم فکر کردم دیگه دست آمریکا بدجور رو شده در صورتی که بعد اون بردلی منینگ یه سرباز آمریکایی و بعدش ادوارد اسنودن و شاید اشخاص دیگه ای که بنده نمیدونم دست امریکارو خیلی بدتر رو کردن ولی آقای مهندس چیزی از وجهه بین المللی آمریکا کم شد؟ به نظر بنده نه شاید مردم عادیِ خیلی احساساتی هنوزم که هنوزه دارن آمریکارو لعنت میکنن اینارو نوشتم که بگم آمریکا کارش رصد کردن دنیاست اون ناسا برای منی که میخوام بگم وای عجب چیزیه وای کف کردم ساخنه نشده اینو که شما خودت بهتر میدونی همون آنگلا مرکل هم میدونه بدونه آمریکا نمیتونه کاراشو پیش ببره پس زیاد عکس العملی نشون نداد وقتی فهمید مکالمه هاشو گوش دادن شایدم یروزی بدجوری کار امریکارو تلافی کنه که نفهمه از کجا خورده آقای مهندس 34 سال پیش که در کشور ما انقلاب شد خیلیها گفتن کار آمریکا و انگلیس بود اون موقه دنیای مجازی بود نه ولی اینا خودشون اینجا کار میکردن هم آمریکایی هم انگلیسی پس خودشون خوب میدونستن جوونهای اون موقه چی میخوان یا دنبال چی هستن یه بنده خدایی که 34 سال پیش همسن الانِ بنده بوده بهم گفت تو وقتی تو خونت غذا املت بخوری آمریکا خبر داره یه شوخیه خنده دار ولی نکته رو میرسونه آقای مهندس واقعا ببخشید که زیاد نوشتم و حرفام به کجاها کشیده شد ولی واقعا حرف خیلی زیاده شما میگید فیسبوک وی چت و…….. جاسوسه اطلاعاتِ بیخودی رایگان نیستن خب درست ولی احوالپرسیه بنده با دختر خالم تو فلان کشور چه بدرد آمریکا میخوره یا عکس سفر بنده به شمال تو فیسبوک! یا اصلا ایده سیاسیه بنده, آمریکا دنبال یه چیز دیگست چون فکر میکنه خیلی دشمن داره فکر میکنه یه جای دنیا واسه قلقلک دادنش دارن نقشه یه حمله رو براش میکشن از لحاظ اقتصادی هم اونا برنده میشن چون بازار ما تشنه است و اونا سلیقه های مارو از همین دنیای مجازی فهمیدن استیو جابز مرد عکس پروفایل ایرانی ها اکثرا شد استیو جابز بازم ببخشید اگر شمارو ناراحت کردم موفق باشید.

    • با سلام خدمت شما خانم سمیرا
      من خیلی خیلی ممنونم از شما که انقدر برای ما ارزش قائلید که وقت میذارید و دیدگاه تون رو به تفصیل تشریح میکنید . ببینید بنده نگفتم استفاده نکنید و حتی نمی گم استفاده کنید ! چون اصلا به من مربوط نمیشه . این پست در واقع یک نقد خیلی کلی از فیس بوک بود و دلیل اینکه فیس بوک انتخاب شد این نبود که با فیس بوک مشکل دارم ( یا داریم ) بلکه فیس بوک به عنوان یک شبکه اجتماعی بسیار وسیع می تونه مثال قابل فهمی باشه اگه نه که هر سرویسی در هر جای دنیا راه اندازی میشه ( از SMS تا فیس بوک ) صرفا جهت استفاده از اطلاعات آماری متولد میشن و نمونه بارزش هم گوگل هست که دیگه نن جون منم میشناسه . اینکه اطلاعات ما چقدر برای امریکایی ها و یا هر دولت دیگه ای مهمه باید بگم که خیلی مهمه ! انقدر مهم هست که همچین سرویس هایی با ظاهر تجاری راه اندازی و با مدرن ترین تدابیر امنیتی مدیریت و نگهداری میشه . اولا که همه مورد هدف نیستن و دوم اینکه هر کسی یه کسی رو داره که باهاش ارتباط داشته باشه و آمار یعنی اطلاعات دسته بندی شده از افراد یک جامعه و در یک بازه زمانی مشخص . پس اطلاعات شما همراه با اطلاعات سایر کاربران یک معنی منطقی و ارزش آماری پیدا میکنه . به هر حال هدف من آشنا کردن مردم با امکانات نرم افزاری روز دنیاست . شاید باور نکنید اما اگر در جامعه دقت کنید متوجه خواهید شد که بسیاری از مردم هنوز هم باورشون نمیشه که فیس بوک می تونه یه همچین چیزی هم باشه 😀
      ممنون از این همه وقتی که گذاشتین دیدگاه تون رو ارسال کنید و وقتی که گذاشتین تا دیدگاه بنده رو هم بخونید
      موفق باشید

  • سلام . خسته نباشید . خیلی خیلی عااالی بود . واقعا نمیدونستم این سایت چطور میتونه خطرناک کنه . اول از همه از اون سه برنامه نویس تشکر میکنم دمشون گرم عجب ایده ای داشتن و بعدش از شما که علم منو زیاد کردید . سپاس فراوان .

  • واققققققعععععععععااااااا” دست گل تون درد نکنه مقاله خیلی عالی بود منوم وسپاس ما مملکتمون چند نفرشون مثل شما فکر کنن که غمی نداریم موفق باشین

  • کاملا موافقم
    ولی چه میشه کرد؟ من که نمیتونم از gmail استفاده نکنم!

  • 1-شزکت های آمریکایی اطلاعات مالیشون مشخصه و مثل ایران پنهانی و نا مشخص نیست
    2-با نگاه انداختن به لیست اطلاعات مالی میشه درآمد هر شرکتی رو از فیس بوک و گوگل تا شرکت های کوچک تر دونست
    3-در صورت هرگونه پنهانکاری و عدم احترام به قوانین حق مالکیت شرکت ها جریمه میشن و فرقی نداره چقدر این شرکت ها بزرگ باشن مثل قضیه مایکروسافت
    4-پروژه های بسیار زیادی هستند که مثل همین برنامه به شکل داوطلبانه از مردم اطلاعات میگیرن تا رشد کنن و دیتابیس قدرتمند تری بسازن مثل ولفرام آلفا ویکی پدیا و … و این اطلاعات با آگاهی مردم ازشون گرفته میشه
    5-تمامی سایت ها یک بخشی دارن http://en.akinator.mobi/mobilecontent/4/terms-of-service
    که میتونید با مطالعه اون متوجه تمامی مسائل قانونی اون بشید همین سایت هم توضی داده که از اطلاعات شخصی شما استفاده میشه
    When You access the Website, Elokence may ask You to provide information about Yourself. This information will enable Elokence to identify You, offer personalized extra services, improve our Website and serve you better.
    پس نیازی به رمز گشایی و … نبود

    در ضمن بنده در دو زمینه اقتصاد و نرم افزار تحصیل کردم که بنده رو به عدم اطلاع متهم نکنید

  • یه دختر 13 آذر 1392

    اول یه سلام و خداقوت بگم خدمتتون
    و بگم که خیلی عالی بود و واقعا ممنون! 🙂

  • جناب مهندس سلام مطالبی در مورد اکیناتور را خواندم در مقدمه گفتید که (همیشه فکرمو مشغول می کنه اینه که چرا کاربران تکنولوژی همیشه در اولین برخوردشون با یک سرگرمی یا تکنولوژی جدید ، بسیار بسیار سطحی نگر و خوش خیالن و به هیچ وجه به خطرات احتمالی فکر نمی کنن !) خوب حالا گیرم حرف شما درست آیا مردم نباید از اکیناتور استفاده کنند از فیسبوک چطور گوگل که این همه اطلاعات را به راحتی بهش میدیم تویتر هم هست یاهو یکی دیگست تا دلت بخواد لیست دارم بهت بدم بدون بزرگ کردن و منبری حرف زدن میگم اگه بخوای هزاران سایت بهت معرفی میکنم جدا از اینکه اکثر سرورها در کانادا و آمریکا هستند قضیه ما را روشن کن ما از این سایتها استفاده کنیم یا نه اگه جوابتون منفی هست جایگزینشو بهمان معرفی کنید خوشحال میشم و اگر مثبت هست پس این حرفهایی که میزنی چی ؟!! در صورت امکان جواب بدهید تا ما دیگر به سطحی نگر بودن متهم نشویم و به قول شما با نزاکت و علمی حرفهای خودمان را بزنیم.

    • بنده خدا،کسی نگفت که استفاده نکن…
      آقا استفاده کن،ولی اطلاعات اصلی خودت را بهشون نده.
      مثلا اگه پرسید اسمت چیه؟ یه اسم جعلی بنویس و همینطور تاریخ تولید و مخصوصا فامیلی ات…
      YOU GOT IT?

  • سلام.

    جاسوسی از کامپیوترها با این نرم افزارها و .. کاملا مشهوده و اصلا نیازی به توضیح نداره اما دوست عزیز بهتره روش درست استفاده کردن رو آموزش بدید و از استفاده کردن منع نکنید .
    کافیه یک هارد اکسترنال داشته باشیم و تمام اطلاعات موجود تو کامپیوتر رو به اون انتقال بدیم و به هیچ وجه زمانی که با اینترنت وصل هستیم هارد رو به کامپیوتر وصل نکنیم . با این روش میتونیم هر جا که خواستیم تو نت بگردیم بدون اینکه اطلاعاتمون دستکاری بشه .
    البته این مستلزم اینه که خودمون اطلاعاتی رو بهشون ندیم .

    ممنون از خبر رسانی شما .

  • مطلب جالبی بود ولی خیلی وقتا اشتباهم میکنه!!!!!! یه دفعه اشتباهی برای من عکس همساده اومد…………..

  • سلام علیکم : عالی بود . ممنون

  • مطالبتون عالیه

    تشکر از اینکه انقدر زیبا مطالب رو بیان میفرمایید

  • محسن جان به نظر شما فیسبوک و یاهو و جیمیل و ماکروسافت می تونن جاسوسی کنن؟واقعاً خسته نباشید خوبه کلی مدارک راجع به جاسوسیشون منتشر شد کلی تو دنیا راه پیمایی کردن خدا رو شکر تو ایران اگه دنیا رو آب ببره خیلی ها رو خواب میبره البته همان بهتر که آب و خواب با هم ببرتشون.شما اینجا ایمیلتون رو وارد میکنین هیچ ربطی نداره پسوردشو که وارد نمیکنین این ایمیل می تونه واقعی بشه یا نه،برای کنکور باید آن اطلاعات رو وارد کنین چون رو برگتون چاپ میشه و آن اطلاعات رو قبل از اینکه تو سایت سنجش وارد کنین در اختیار دولت هست و نیازی نداره آنجا وارد کنین تا به دست بیارتشون ولی دولت های دیگه خیلی از این اطلاعات رو ندارن و اینجوری بدست می یارنشون.بله اینکه ISP میتونه اطلاعات کانکشن های شما رو داشته باشه طبیعیه چون اتصالتون از این طریقه ولی اینکه NSA تبدیل شده به مغز اینترنت و تمام ارتباطات رو کنترل میکنه بده،واقع بین باشین و چشمتون رو روی مدارک و واقعیت ها نبندین اگه میخواین از فبسبوک یا هر سایت دیگه ایی استفاده کنین استفاده کنین ولی منکر واقعیت هایی که مدارکشم موجوده نشین.

    • زدم خدا رو پیدا کنه !
      یک عکسی گذاشت میخواستم کلا بگم حق با تو بود !
      این اکیناتور کلا یک چیز ناجوریه !!!
      یک جاهاییش اصلا معلوم هست چیزی رو تشخیص میده بعدش یک سوالاتی واسه نظرسنجی میپرسه!!

  • کاظم قلمچی رو هم شناخت ایول!

  • بــــــــــــــــــیخیال بابا سخت نگیر.

    • ما سخت نمیگیریم آنها خیلی سخت میگیرن که می خوان از هرچیزی که تو زندگی هر آدمی میگزره سر در بیارن

  • سلام، ممنون از مطلب مفیدتان، راست می گویید ولی در مواردی هم خوبه! مثلا بدونند ما شخصیتهای دینیمان را دوست داریم و اینکه از کسی مثلا فلان دولت و شخصیت نظامی نمی ترسیم!!!!!!!!!
    ولی در کل درسته حتی شما از تاسیس سایتتان هدفی خاص دارید، بعضی پروژه ها فرهنگی، سیاسی و … هستند یا دولت پشت قضیه خوابیده یا …
    موفق باشید از این تحلیلهایتان برای ما قرار دهید. ممنون

  • یاد فراماسونری افتادم. “همه چی تو دستهای فراماسون هاست.” (البته خدا رو شکر هنوز این رو به اونها نسبت ندادن). اینطور اگر فکر کنیم اینها نعوذوا بالله قدرتی در حد خدا دارن.
    بله، اطلاعاتی که از این طریق جمع میشه میتونه نمونه های آماری خوبی باشه، نه بیشتر. چون از هرجامعه فقط قشر خاصی هستن که با اینترنت کار میکنن، از اونها فقط بعضی هاشون به زبان انگلیسی تسلط دارن. حالا با یه سری اطلاعات نسبتا مبهم، از یه قشر محدودی از یک جامعه، غیر از یه نمونه کوچک آماری، چه استفاده بقول شما “خطرناکی” میشه کرد که جامعه رو به ورطه نابودی بکشه!!!!

    • 1- من کاری با ایدئولوژی ندارم و فقط دارم راجع به تکنولوژی صحبت میکنم !
      2- اطلاعات آماری مهم ترین فاکتور تصمیم گیری در هر کاریه ! چه سیاسی ، چه فرهنگی و چه اقتصادی ! پس نمیشه نادیده گرفتش !
      3- این بازی به چند زبون مختلف ترجمه شده پس قطعا نمونه کوچیکی هم نیست ! زبان انگلیسی ، اسپنیول ، فرانسوی و عربی خودشون کافین !
      4- محسن جان من آدم صلح طلبیم وقصد مشاجره ویا خدای ناکرده زیر سوال بردن کسی رو ندارم . مثل روز روشنه که این آمار انقدر با ارزش هستن که بخاطرش انقدر هزینه میکنن ! غیر از اینه ؟!

    • اینجا کسی راجع به فراماسونر ها صحبت نکرد و نگفت آنها قدرتی در حد خدا دارن فکر میکنم این طرز فکر شماست.
      جمعیت جهان چیزی در حدود 7 میلیارد نفره که چیزی بیش از 2 میلیارد نفر دسترسی به اینترنت دارن و از آن استفاده میکنن که به سرعت در حال افزایشه فکر نمیکنم این آمار کم باشه در ضمن با توجه به جمعیت کشورهای انگلیسی زبان مثل آمریکا کانادا انگلستان استرالیا حداقل بیش از 500 میلیون نفر به زبان انگلیسی مسلط هستن و افراد خیلی زیادی هم توانایی فهم سوالات این سایت رو دارن چون به ساده ترین شکل ممکن سوالاتشو می پرسه به طوری که میشه گفت هرکسی که زبان انگلیسی مدارس ایران رو گذرونده باشه می تونه اکثر سوالات رو متوجه بشه حالا من نمیدونم شما به استدلال کدوم جامعه آماری این آمارهارو کم میدونین ولی اگه یک جستجو تو نت میکردین آماری که من اینجا اوردم پیدا میکردین.
      کشورهای پیشرفته خوب متوجه شدن که مهمترین چیز تو دنیای امروز اطلاعاته و در حال حاضر بهترین راهه جمع آوری اطلاعات اینترنت و وسایل ارتباطیه فکر نمیکنم به هیچ طریق دیگه نمیشد اطلاعاتی که از طریق Facebook جمع آوری شد و هنوز هم داره جمع آوری میشه رو بدست اورد.
      حرف نابود کردن اطلاعات نیست حرف بدست آوردن اطلاعات از زندگی شخصی افراد اطلاعات از طرز فکر و نوع رفتار افراد و خیلی اطلاعات دیگه است که نقض آزادی و حقوق شهروندی که خوب از نظر شما بی اهمیته

    • اینکه فراماسون ها قدرتی در حد خدا دارن، به هیچ وجه طرز تفکر من نیست، بلکه برعکس.

      در مورد استفاده و دسترسی به اینترنت من کشور خودمون رو در نظر گرفتم که البته قابل قیاس با
      کشورهای انگلیسی زبان نیست.

      منظورتون از “نابودی اطلاعات!!!” رو نمیدونم چیه.

      اینجا بحث درباره اکیناتور بود. در مورد فیس بوک قضیه کاملا فرق میکنه. بله، اطلاعاتی که از فیس بوک جمع آوری میشه خیلی گسترده تر از اپلیکیشن کوچکی مثل اکیناتوره.

      تو دنیای مجازی (اینترنت) هم مثل دنیای واقعی خطراتی هست که فقط نوعش فرق میکنه. در دنیای واقعی شما هر بار که از خیابون رد میشین ممکنه یه ماشین بهتون بزنه. تنها کاری که از شما برمیاد رعایت اصول احتیاطیه که موقع عبور از خیابون باید انجام داد، با این حال باز هم احتمال تصادف وجود داره ولی چاره ای نیست. شما نمیتونین از خیابون رد نیشن. تو دنیای مجازی هم به همین صورته. حالا اینجا خطر جانی وجود نداره، خطر مالی یا سرقت اطلاعات و … هست. باز هم تنها کاری که از من و شما برمیاد رعایت اصول و احتیاطهای لازمه. نمیشه به خاطر وجود این خطرات از اینترنت استفاده نکرد.

      پس نگیم اکیناتور میتونه جامعه شما رو به ورطه نابودی بکشونه!

      ضمنا برای جمع آوری اطلاعات راه های خیلی ساده تر و کم هزینه تری هست که نتایج خیلی دقیقتر و کاملتری هم داره، پس نیازی به این همه هزینه برای چیزی مثل فیسبوک نیست. RFID یه نمونشه.

    • خیلی ممنون که دنیای مجازی رو برای ما توضیح دادین!
      دنیای واقعی هیچ ربطی به دنیای مجازی نداره بله شما تو دنیای واقعی نمی تونید از خیابان رد نشین ولی تو دنیای مجازی می تونید عضو Facebook نشین و فکر نمی کنم اتفاقی هم براتون بیفته یا میشه برای خیلی از امور از سیتم عامل های متن باز استفاده کرد و بازم فکر نمیکنم اتفاقی بیفته.
      روشهای جاسوسی فرق میکنه یک زمان ویندوز یک زمان Facebook و حالا هم چیزهای دیگه
      تا چند وقت پیش همه همین حرفها رو راجع به Facebook می زدن یا راجع به گوگل اما آلان معلوم شده قضیه چیز دیگه ایی بوده حالا هم همان حرف ها رو راجع به Akinator می زنید البته امیدوارم واقا آنجوری باشه که شما میگین ولی من یادگرفتم از تاریخ درس بگیرم.کسی نگفت بنامه های جاسوسی فقط برای ما طراحی میشن برای تمام دنیا طراحی میشن
      میشه رعایت اصول و احتیاط های اولیه رو برای من تشریح کنید؟
      منظوتون از (RFID (Radio-frequency identification هستش؟
      پس از نظر شما Facebook عمل جاسوسی رو انجام نمیده؟

    • دوست عزیز، مگه فقط فیسبوکه؟ جی میل هم میتونه از شما جاسوسی کنه، یاهو هم میتونه جاسوسی کنه. هر سرویس ایمیلی میتونه این کار رو بکنه، چون اگه اکانت شما هک هم نشه بالاخره کسانی که این سرویس رو به شما ارائه میدن تمام محتویات و اطلاعات شما رو میتونن ببینن.
      شما یه ثبت نام کنکور انجام میدین این همه اطلاعات هویتی وارد سیستم میکنین. دارین این اطلاعات رو در اختیار سایت مثلا سنجش قرار میدین. از کجا میدونین سازمان سنجش از اطلاعات شما سوء استفاده نمیکنه؟
      شما در هر جایی در اینترنت که اطلاعات وارد کنین، طرف دومی هست که این اطلاعات رو میبینه و اون هم مسئول و صاحب اون وبسایته.

      همین جا که نظرتون رو گذاشتین، آدرس ایمیل ستاره داره یعنی باید وارد کنین، بله بالاش نوشته این سایت ایمیل شما رو منتشر نمیکنه، ولی در اختیار خودش که هست. از روی نظرات شما هم میشه به یه سری از خصوصیات شما پی برد. خب اینها همه اش اطلاعاته.

      شمای نوعی مختارید که به یک وبسایت اعتماد بکنید یا نکنید.
      اگه یقین دارید فیسبوک جاسوسه و میخواد از اطلاعاتی که بدست میاره علیه شما استفاده کنه خب بله، نباید ازش استفاده کنید.
      ولی اگه میگید فیسبوک “میتواند” یا “ممکن است” از اطلاعاتی که در اختیارش میذارید علیه شما استفاده کنه و به این خاطر ازش استفاده نکنین، من میگم هر وبسایتی میتونه از اطلاعاتی که در اختیارش میذارین علیه شما استفاده کنه. پس اگه به این دلیل از فیسبوک استفاده نمیکنین، از هیچ چیز دیگه اینترنت هم نباید استفاده کنین. شما به محض این که به اینترنت کانکت میشین، میتونین رصد بشین. ISP شما میدونه شما دارین چه سایت هایی رو بازدید میکنین.

      سخن کوتاه، بحث بحث اعتماده. اگه به فیسبوک اعتماد ندارید ازش استفاده نکنید.

    • همه سرویس ها ما رو رصد میکنن ! اما به هر حال استفاده از برخی از سرویس ها تاکید میکنم برخی سرویس ها ضروریه نه همه شون ! در ضمن در مورد سایت هایی مثل سنجش باید بگم که این اطلاعات رو به دولت خودتون میدین ! دوست عزیز من جیره خور کسی نیستم و هر لیبلی هم رو ما نمی چسبه ! به حرفم فکر کنید ! اطلاعات تون دست دولت خودتون باشه بهتره یا دولتی که هیچ دلیلی واسش وجود نداره که از آدمایی مثل من و شما سوئ استفاده نکنه؟!

  • تمام مواردی که در مورد خظراتش گفتی زیاد مهم نیست گیرم هم که اینطوری باشه چه اهمیتی داره (یه جواریی توهم توطئه است)

    • مسئله همین جاست که چرا مردم ما به مقوله جاسوسی ازشون اینقدر بی تفاوتن و خیلی راحت ازش میگذرن در صورتیکه هیچ جای دنیا اینطور نیست مثل شما که خیلی راحت میگین چه اهمیتی داره و توهمه

  • متاسفانه تو بخش نظرات، اظهارنظر کسانی رو می بینم که معلومه کوچکترین آشنایی با متدهای جمع آوری و به کارگیری داده های وب ندارن و جالبه که بسیار هم با اعتماد به نفس و مدعی نظراتشونو ابراز می کنن. جناب درویش، می دونم که شنیدن این حرفا برای کسی که در قبال جامعه اش احساس مسئولیت می کنه و سعی می کنه که با لحنی رسا اطلاع رسانی کنه و در پاسخ، با چنین واکنشای غیرمنطقی روبرو می شه چقدر ناراحت کننده است. به نوبه ی خودم باهات ابراز همدردی می کنم!

    • Xaniar جان ممنون از محبتت
      راستش منم واقعا متحیرم که چرا مردم انقدر ساده ن ! برخورد بد این افراد منو ناراحت نمیکنه ، چیزی که تحملش بسیار سخته اینه که این افراد حتی وقتی مسئله رو براشون موشکافی هم می کنی بازم نمی تونن حقیقت رو از توهم تمیز بدن و رو تفکر اشتباه شون پافشاری هم می کنن !

  • جناب درویش، تو بیشتر مطالبی که می نویسید توهم توطئه دیده میشه!

    واقعا تاسف برانگیزه…

    • مهرداد جان شما سندی برای نقض این توهم دارید ؟ اینجا علم فرداست ! لطفا علمی صحبت کنید !

    • خیلی خوبه همه مثل شما به دنیا نگاه کنن البته برای اونهایی که از شماها جاسوسی می کنن،به نظرم شما توهم همه چی آرومه رو دارین.

  • همه ی عالم و آدم جاسوسن … شما خوبید !
    این همه نرم افزار و اپلیکیشن ساخته شده فقط برای این که از ملت ایران جاسوسی کنه ؟
    جمعش کن این بساط مسخره بازی رو …

    • سلام اشکان جان ممنون از وقتی که گذاشتی
      در ابتدا باید عرض کنم که ملت ایران تنها قربانیان این جاسوسی بین المللی نیستن ! متاسفانه سواد شما در سطحی نیست که توانایی درک عرایض بنده رو داشته باشید و اگر فکر می کنید اینطور نیست خوب یه دلیل علمی هم بفرمایید تا بقیه هم روشن بشن !

    • سواد سواد نکن عزیزم شما دوزار سواد ندارید !
      هیچی نمیدونی ! تنها کاری که Akinator میتونه بکنه اینه که ip رو شناسایی میکنه وسلام …
      با ip متوجه مبشه که شما از کدوم جهنمی دارید با سرور اکیناتور ارتباط برقرار میکتید ! تا بر اساس همون ip الگوریتم سوال ها مختص به همون منطقه ی جغرافیایی رو بپرسه !
      مثلا این که : کاراکتر مورد نظر شما مسلمان هست یا نه ؟

      خودت ببین چی نوشتی

      شما فک می کنید چرا ؟! نرم افزار اکینااتور Akinator از چند جهت ممکنه خطرناک باشه :
      ■ Akinator فقط با اتصال به اینترنت کار میکنه !

      می دونی چرا ؟ چون می خواهد update باشه ؟
      اون زمانی که روحانی تو انتخابات برنده شد دقیقا همون شب شما میتونسی به وسیله ی akinator جناب روحانی رو پیدا کنی ! در صورتی که روز قبلش نمیشد !
      خودت به من بگو مهندس اگه اپلیکیشن رو با دیتا بیس 6-7 ماه قبلش داشتی و اجرا میکردی ؟ میتونستی روحانی رو پیدا کنی یا نه ؟ خوب نه دیگه !!!

    • اشکان جان صبور باشید و مودبانه و البته با دلایل علمی انتقاد کنید! من بی سوادم ؟ شما سواد برنامه نویسی وب دارین ؟ پس چرا با آرامش و با دلایل منطقی و علمی صحبت نمی کنید ؟ فک نمی کنید دلیل علمی موثق از صد تا فحش و ناسزا بدتره ؟!

    • نه شما خوبین!البته برای سازنده های این اپلیکشن ها چون از تمام این اپلیکشن ها بدون هیچ شک و تحقیقی استفاده می کنین البته فقط شما اینجوری نیستین خیلی ها اینجورین که اگه اینجوری نبود الان NSA بزرگترین جاسوس دنیا نبودالبته NSA فقط از ایران جاسوسی نمیکنه از سازمان ملل هم جاسوسی میکنه.

    • اره راست میگه من از دنیای مجازی و … خیلی سر در نمیارم اما تو هم اگه راست میگی خب یه دلیل علمی باید بیاری که ما رو حرفت فکر کنیم و حرفتو قبول کنیم!با تندگویی و ناسزا ما اصلا به حرفت توجه هم نمیکنیم چه برسه به قبول کردن!

  • با سلام فک کنم شما یکم زیاد شک دارین به همه اخه اگه شما اطلاعاتتون رو هر دفعه یه جور وارد کنین این از کجا میخواد بفهمه
    اگه به گفته شما باشه باید بگیم که یاهو و گوگل و خیلی سایتای دیگه جاسوس هستن چون هر دوشون وقتی میخوای اکانت بسازی همه مشخصاتتو میخوان و هر دوشون به کارهایی که با اکانتت انجام دادی دسترسی دارن
    اینطور که شما میگی ما باید از هیچ کدوم استفاده نکنیم |:

    • 1- سلام و ممنون از وقتی که گذاشتین
      2- بله همه جاسوس هستن ! برو نونوایی ببینم یه نون مجانی بهت میدن . ببین هزینه تولید و نگهداری اینجور پروژه ها سرسام آوره اگر فکر می کنید که این هزینه ها با تبلیغات جبران میشه لطفا یه تحقیقی انجام بدین ببینید که آیا این متد تامین بودجه برای این پروژه امکان پذیر هست یا نه !
      3- باید استفاده نکنیم ؟!!! 😀
      نباید استفاده کنیم

    • شما اگه یکم فقط یکم اخبار رو دنبال می کردین میدیدین که طبق مدارکی که اسنودن از NSA افشا کرد یاهو و گوگل و ماکروسافت اطلاعات کاربرانشونو در اختیار NSA قرار میدن و این یعنی بزرگترین جاسوسی قرن.

  • آقا فوق العاده س چه جوری میفهمه جلل خالق من 5 بار امتحان کردم هر 5تاش هم درست دراومد. واقعا جلل خالق.

  • سيد محمدرضا 12 شهریور 1392

    مهندس جان من از اینترنت adsl استفاده میکنم ip دائم هم نخریدم و هر بار مودم را خاموش روشن کنم آیپیم عوض میشه ؛ حالا سوالم اینه که این بازی akinator یا هر سایتی که آیپی منو پیش خودش نگه میداره بازم میتونه خطرناک باشه؟؟[چون آیپی من که دیگه عوض شده![خاموش/روشن کردن مودم]]

    • با سلام
      اولا که به هر حال شما به یک IP ولید به اینترنت وصل میشین که مشخص میکنه از کدوم کشور هستین و این سایت این مورد رو کنترل می کنه دومآ یکسری موارد مثل Mac Address هست که به صورت یکتا مربوط به کارت شبکه شماست و قابل کنترله سومآ خیلی راحت میشه اسکریپت هایی رو اجرا کرد که اطلاعاتی رو از سیستم شما یا هر سیستم دیگه استخراج کرد.

    • میشه یه پست دیگه بدی و درباره ی همین چیزا که گفتی یه توضیحی بدیD:
      یعنی ما اگه از وی پی ان هم استفاده کنیم قابل رد گیری هستیم؟

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا