بستن فهرست

شاهکار جدید لامبورگینی

تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۸۹

در نمایشگاه پاریس 2010 یک مدل لامبورگینی به شدت نظر همگان را به خود جلب کرده بود که با نام ” Sixth Element ” خطاب می شد.
این مدل که تمامی اجزا آن از جمله شاسی و بدنه و تعلیق و صندلی ها از فیبر کربن ساخته شده بود، تنها 999 کیلوگرم وزن داشت که این موضوع باعث افزایش چشمگیر شتاب خودرو گردیده است.
در بخش فنی، پیشرانه برگرفته شده از ” LP 570 ” یعنی V10 و 5.2 لیتری با قدرت 562 اسب بخار و سیستم چهارچرخ متحرک به کار گرفته شده بود.
شتاب اولیه این محصول 2.5 ثانیه برای از صفر تا 100 کیلومتر و سرعت محدود شده آن نیز 300 کیلومتر در ساعت می باشد.

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • RFID چیست ؟ مزایا، معایب و کاربردهای تکنولوژی RFID  RFID چیست؟ سامانهٔ شناسایی امواج رادیویی (به انگلیسی: Radio Frequency Identification)‏ (به اختصار RFID ) سامانهٔ شناسایی بی‌ سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به ‌وسیلهٔ برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، کارت و... متّصل شده‌ و یک بازخوان (Reader) است. سامانه‌ های RFID از…
  • iOnRoad ؛ اپلیکیشنی برای امنیت در رانندگی  وقتی خریدن خودرو برای همه یک امر ساده و قابل دسترس باشد فرهنگ ترافیکی خود به خود پایمال خواهد شد . چون قبلا ماشین فقط دست کسانی بود که پول خوبی بدست می آوردند و این افراد اصولا قشر با سواد و فهیم جامعه بودند . اما امروزه با…
  • Traxas X0-1 ؛اتومبیلی با سرعت 0 تا 100 زیر 3 ثانیه    اگر بگم این ماشین 0 تا 100 کیلومتر در ساعت رو در کمتر از 3 ثانیه پر می کند چه می گویید ؟ البته شاید پیش خودتون بگید این که چیزی نیست از این ماشین ها زیاد ساختن حتما این هم یکی برای میلیاردر های دنیا ساخته شده .…
  • HDMI چیست ؟ بررسی انواع پورت و کابل HDMI    HDMI چیست؟ HDMI  اولین و تنها رابط تجاری برای انتقال غیر فشرده همزمان تصویر و صدا به صورت دیجیتال است. HDMI نوعی پورت ارتباطی است که قابلیت انتقال تصویر و صدا با کیفیت بالا را تنها با استفاده از یک کابل به کاربران ارائه می‌دهد. پورت HDMI برای…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا