بستن فهرست

اندروید Gingerbread پر مصرف تر از اندروید Ice cream sandwich

تاریخ انتشار : ۱۵ فروردین ۱۳۹۱

 

همونطور که می دونید سیستم عامل اندروید ، نسخه های مختلفی داره که هر بار اصلاحاتی در نسخه های جدید تر صورت گرفته و این طبیعت دنیای نرم افزاره . با اینکه همیشه آخرین نسخه یک نرم افزار مرغوب ترین نوع اونه ( جدای استثنائات ) اما در مورد اندروید این اتفاق نیفتاده . طبق تحقیقات صورت گرفته ورژن اندروید نان زنجبیلی یا به انگلیسی Gingerbread بیشترین استفاده رو در بین نسخه ها مختلف داره .

بر اساس این گزارش ، نسخه 2.3 اندروید یا همان نان زنجبیلی در 63.7 درصد دستگاه های اندرویدی موجوده ، رتبه دوم از آن نسخه 2.2 یا Froyo با 23.1 درصد هستش . این در حالیه که آخرین نسخه اندروید یعنی اندروید 4.0 فقط 2.9 درصد دستگاه های اندرویدی رو پوشش داده .

 

در نمودار زیر می تونید سهم نسخه های مختلف اندروید رو در دستگاه ها ببینید .

 

نمودار نسخه های مختلف اندروید

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • تفاوت سیستم عامل iOS 4.3 با اندروید 3.0 Honeycomb  وقتی صحبت از سیستم عامل های تبلت ها می شود قطعا بدون هیچ درنگی سیستم عامل iOS برای اپل و اندروید شرکت گوگل به ذهنمان می رسد و آنها را جزء بهترین ها می دانیم چون واقعیت همینه . این دوسیستم عامل از ورژن قبلی خود ( اندروید 2.3…
  • 1 میلیون اپلیکیشن برای اندروید و iOS  به هیچ وجه تعجب ندارد بگوییم در کل 1 میلیون اپلیکیشن یا برنامه برای دو پلتفرم شرکت اپل یعنی iOS و شرکت گوگل یعنی اندروید تا به امروز ساخته شده . کسانی که آیپد یا آیفون دارند این جمله را بخوبی درک می کنند چون می دانند بسیاری از…
  • RAM DDR4 اواخر سال 2013 از راه می رسدRAM DDR4 که نسل بعدی حافظه های RAM هست به گفته برخی منابع معتبر در اواخر 2013 یعنی تقریبا 1 ماه دیگه به بازار میاد . نسل های مختلف رم که شامل DDR2 ، DDR و DDR3 بود کم کم باید جاشون رو به نسل جدید حافظه های RAM یعنی…
  • تلفظ صحیح Android و معنی کلمه Androidandroid نام یک سیستم عامل مبتنی بر لینوکس هست که توسط شرکت Android تولید شد ودر سال 2005 توسط شرکت گوگل خریداری و هنوز هم در حال توسعه است . سیستم عامل android به شدت مورد استقبال کاربران تلفن های هوشمند و همینطور شرکت های تولید کننده گوشی های هوشمند…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا