بستن فهرست

 

عصر ذخیره سازی اطلاعات است و بخش مهمی از گجت هایی که ساخته می شوند بخش ذخیره کردن اطلاعات خروجی و گهگاه ورودی است . این خودکار که در تصویر می بینید نیز از این قاعده مستثنی نیست و تکنولوژی یقه اش رو گرفته . با این خودکار می توانید نوشته های خود را به فایل الکترونیکی تبدیل کنید و سپس به گوشی و یا تلفن همراه خود انتقال دهید . در واقع این خودکار از 3 قسمت اصلی تشکیل شده : بخش بالای خودکار که فلش مموری USB می باشد ، دکمه روشن و خاموش بلوتوث و دنبال کننده لیزری نوشته .

هنگام نوشتن روی کاغذ ، قسمت لیزر که در نوک خودکار تعبیه شده ، خط سیر نوشته را دنبال و آن را به کد الکترونیکی تبدیل می کند ، این فایل ها در مموری خودکار ذخیره می شود و بعدا می توانید از طریق پورت USB آن را به کامپیوتر و یا گوشی هوشمند خود انتقال دهید . البته برای کاربرد راحت تر می توانید فایل های خود را از طریق بلوتوث انتقال دهید .

مطمئنا نویسندگان و یا اساتید دانشگاه از این گجت هوشمند استقبال خواهند کرد .

 

خودکار جادویی

 

دنبال کننده لیزری نوشته

 

اجزای مختلف خودکار بلوتوثی

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 10 مورد از فواید تکنولوژی بلوتوث  ما که هیج جا ندیدیم از بلوتوث خوب بگن همیشه از مضرات و خطرات بلوتوث بازی برایمان گفته اند . اما این بار 10 مورد از فواید تکنولوژی بلوتوث که در انجام کارها و نقل و انتقال فای ها به ما کمک می کند را به طور خلاصه برای…
  • قفل درب هوشمند بلوتوثی بدون نیاز به کلید  برگشتن از فروشگاه و دستانی پر از میوه و خوار و بار و حالا بگرد پیدا کن کلید درب خانه را . البته گزینه دیگری نیز وجود دارد ؛ زنگ خانه را با بینی خود بفشارید ( البته اگر خوش شانس باشید و اهل منزل تشریف داشته باشند )…
  • بلوتوث اسمارت چیست ؟ بلوتوث کم مصرفبلوتوث اسمارت یا بلوتوث کم مصرف عناوینی هستن که در آینده ازشون بیشتر می شنوید ، چون همین تکنولوژی بلوتوث هوشمند هست که خیلی جاها ما رو از شر سیم و کابل نجات داده و شما حواستون نبوده که این کار توسط تکنولوژی بلوتوث داره انجام میشه . توی این پست…
  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

6 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا