بستن فهرست

صدای گیتار را در سیستم عامل iOS ضبط کنید !

تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۰

 

 

رابط آنالوگ به دیجیتال برای آی پد

عصر عصر الکترونیکه و خب قاعدتا گیتار الکترونیکی هم طرفداران خاص خودش رو داره . اما تا به حال به این فکر کرده اید که صدای نواختن گیتار خود را بشنوید ؟ اگر صدای خود را با میکروفون در کامپیوتر ضبط کنید که قطعا وضوح صدا خوب نیست . از طرفی اگر از گیتار زدن خود فیلم بگیرید که خب باز داستان بالا تکرار می شه . اینکه صدای گیتار شما قابل میکس و افکت گذاری بشه داستان دیگریست . با داشتن یک مبدل که در تصویر می بینید می توانید صدای گیتار خود را مستقیما روی دستگاه تبلت یا گوشی هوشمند با سیستم عامل iOS ( آی پد و آیفون ) بریزید و توسط برنامه های میکس صدا مثل GarageBand آن را دستکاری نمایید .

در یک طرف این مبدل یک جک ورودی مونو برای پذیرش خروجی گیتار الکترونیکی و در طرف دیگر رابط آیپد و آیفون وجود دارد . قیمت این مبدل 80 دلاره .

 

مبدل رکورد صدای گیتار در آی پد

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • تفاوت حالتهای صوتی مونو و استریو  مونو و استریو ، دو نوع دسته بندی تولید و تکثیر صدا هستند. مونو اصطلاح معمولیست برای توصیف صدایی که تنها از یک کانال تولید می شود و استریو برای صداهایی با دو یا چند کانال کاربرد دارد که صداها در یک فضای مشترک تولید می شوند. گوش دادن…
  • عملکرد و سرعت صدا زیر آب چگونه است ؟    روزانه با هزار و یک صدای عجیب و غریب ، مواجه می شویم . برخی گوش نواز و برخی دیگر گوش خراش . برخی بلند و برخی از ته چاه . تا به حال با خودتان فکر کرده اید که صدا چگونه به گوش شما می رسد ؟…
  • سلول خورشیدی چگونه کار می کند ؟ نحوه تبدیل انرژی خورشیدی به برق  خورشید ؛ ستاره ای که بدون هیچ چشمداشت و منتی گرمای وجودی خود را بر ما ارزانی داشته تا ما از این موقعیت و به بهترین شکل برای مصارف خود بهره ببریم . ستاره قدرتمندی که نه دی اکسید کربن تولید می کند ، نه برای ما خرج می…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
شروين صادقي

شروين صادقي هستم متولد 2 خرداد 1365 تهران مهندس الكترونيك . در زمينه طراحي مدارهاي Switching ، آمپلي فاير و منابع تغذيه فعاليت مي كنم . الكترونيك نيمي از زندگيم رو تشكيل داده و با اجازه اساتيد نيم نگاهي هم به نوشتن پست در مجله علم فردا دارم . اميدوارم مورد پسند شما دوستان عزيز واقع بشه .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا