بستن فهرست

کلید هایی که به راحتی در جاکلیدی می روند

تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۰

 

با این پیشرفت وحشتناک تکنولوژی که روز به روز بیشتر هم می شود واقعا معلوم نیست که تا چند سال آینده چه بلایی سر کلیدها می افتد کما اینکه چند روز قبل مطلبی در مورد بازکردن درب خانه توسط سیستم بلوتوث نوشتیم که عملا نقش کلید در آنجا صفر بود .

اگر فرضیه بالا را در نظر نگیریم ، حالا حالاها با کلید کار داریم . یکی از مشکلات کسانی که دسته کلید دارند این است که هنگام درآوردن یک کلید مشخص از دسته کلید ، زمین و زمان را به هم می دوزند آخر هم کلید در نمی آید . این مشکل هنگام انداختن یک کلید جدید در دسته کلید هم بوجود می آید . برای رفع این مشکل کلیدهایی طراحی و ساخته شده اند که دارای قسمت خاصی برای ورود و خروج از دسته کلید هستند .

طراحی آن به نظر سخت نمی آید و تولید کنندگان داخلی هم می توانند این طراحی را مد نظر خود قرار دهند چون بسیار تز کاربردی خواهد بود .

اسم این کلیدها carabiner keys می باشد و از پاییز امسال به بازار ارائه می شوند هنوز قیمت مشخصی در نظر گرفته نشده اما مثل اینکه قرار است با قیمت 9 دلار به فروش برسند .

کلیدهای مخصوص جا کلیدی

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • سلول خورشیدی چگونه کار می کند ؟ نحوه تبدیل انرژی خورشیدی به برق  خورشید ؛ ستاره ای که بدون هیچ چشمداشت و منتی گرمای وجودی خود را بر ما ارزانی داشته تا ما از این موقعیت و به بهترین شکل برای مصارف خود بهره ببریم . ستاره قدرتمندی که نه دی اکسید کربن تولید می کند ، نه برای ما خرج می…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
  • Lego Bricks ؛ ساخت خانه هایی از جنس Unicef  تا حالا با خودتون فکر کردید که چرا آفریقایی ها انقدر بدبختند ؟ چرا این قاره از موقعی که من یادمه همینجوری بوده و هست و احتمالا همینطور هم خواهد ماند . اینجوری که دنیا داره پیش میره و افزایش دما و افزایش جمعیت و ... فکر کنم وضع…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا