علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
8 توصیه برای جلوگیری از تهدیدات وای فای عمومی
تاریخ انتشار : ۳۱ تیر ۱۳۹۰
در راستای پست قبلی حالا به 8 توصیه کاربردی برای در امان ماندن از تهدیدات شبکه وایرلس عمومی توجه کنید :
1- نام شبکه ای که از آن استفاده می کنید را بشناسید . بهتر است قبل از اتصال به اینترنت از یک مسئول در مکانی که هستید در مورد ویژگی های وای فای مورد نظر سوال کنید . هرگز به شبکه های دیگر متصل نشوید حتی اگر سرعت بیشتر و اتصال راحت تری داشته باشند .
2- فقط به شبکه هایی که با پسورد محافظت می شوند وصل شوید . استفاده از کانکشن های WPA و WPA2 که مخفف Wi-Fi Protected Access می باشد هرچند امنیت کمی را ایجاد می کنند اما به هر حال کارساز هستند . ( WPA یک پروتکل امنیتی است که از طرف انجمن وای فای در دنیا به عنوان یک استاندارد شناخته می شود )
3- از کانکشن ایمن HTTP استفاده کنید . HTTP Secure که با ابتدای آدرس اینترنتی //:http شناخته می شود ، یک لایه رمزگذاری بین شما و وبسایت مورد نظر ایجاد می کند که خارج ا دسترسی برای فردی است که در این بین قرار می گیرد . اکثر وبسایتها مثل سایت آمازون ( amazon ) و Gmail به صورت پیش فرض این امکان را فعال می کنند و وبسایتهای دیگر نیز اجازه فعال نمودن این امکان را به شما می دهند .
4- یک نرم افزار آنتی ویروس فعال کنید . در این مورد ، آپدیت به موقع و مداوم ن فراموش نشود . ضمنا آنتی ویروسی نصب نکنید که فقط از شما در مورد مشکلات پیش آمده سوال کند .
5- از شبکه های عمومی برای نقل و انتقال مهم استفاده نکنید . برای استفاده از حساب کاربریتان بهتر است تا رسیدن به یک منطقه امن برای اتصال به اینترنت صبر کنید . سری را که درد نمی کند دستمال نمی بندند .
6- از فایروال استفاده کنید . همان دیوار آتشی معروف است که ویندوز 7 به صورت built in در خود دارد . البته اکثر آنتی ویروسهای مناسب نیز فایروال دارند .
7- پسورد و نام کاربریتان را عوض کنید . تمام پسوردهای خود را مشابه با قبلی انتخاب نکنید . هر انسان عاقلی می داند که این کار اشتباه است و گذاشتن لقمه در دهان افراد سودجوست . هر از چند گاهی هم پسورد خود را عوض کنید بد نیست .
8- مراقب دور و اطراف خود باشید . اگر در حال کار با یک کامپیوتر عمومی هستید حواستان به آدم های اطرافتان باشد . آنها به راحتی ی توانند اطلاعات شما را موقع وارد کردن با کیبورد حفظ کنند .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
سلام و خسته نباشید مطلب جالبی بود. درباره آنتی ویروسها برای لپ تاپ و ویندوز ۸ و اینکه کدوما بهتره هم
برامون بنویسید . دست گلتون درد نکنه.
بله واقعا خطرناکه . مطلب جالبی بود. دستتون درد نکنه.
خواهش می کنم