علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
خرید اینترنتی خواروبار در متروی کره جنوبی با Tesco
تاریخ انتشار : ۰۹ تیر ۱۳۹۰
امروزه با وجود گرفتاریهای عدیده که گریبانگیر تقریبا تمام ماست شاید دیگر وقت خرید حضوری نیازهای اولیه خودمان هم نرسد یا به عبارت دیگر می توان گفت اگر شرایط طوری فراهم شود که بتوان بدون حضور فیزیکی یا صرف وقت ، خواروبار خود را خرید ، بسیاری از خستگی ها و مشکلات پیش پا افتاده ما حل خواهد شد .
خرید اینترنتی یا آنلاین طرح جدیدی نیست و به نظر می رسد کارشناسان و طراحان خبره در این زمینه دنبال راه حل های جدید و کاربردی برای سهولت خرید نیاز های اولیه مثل خوراک و پوشاک هستند . 6 روز پیش بود که در رابطه با خرید لوازم مورد نیاز با عنوان AMMI که مفهوم جدیدی از خرید اینترنتیرا ارائه کرده بود ، صحبت کردیم . حالا در کره جنوبی مدل دیگری از خرید آنلاین در حال رشد است . بیلبوردهای بزرگ که روی آنها تنها عکس محصول و یک کد QR وجود دارد ، در ایستگاه های مترو کشور کره جنوبی نصب شده اند که مردم در حالی که منتظر ورود مترو به ایستگاه می باشند می توانند خرید خود را انجام دهند . به این شکل که کافیست کد QR محصول مورد نظر خود را در کادر دوربین تلفن هوشمند خود قرار دهند . این کد توسط دوربین شناسایی و به طور خودکار به شبکه سراسری خرید به صورت آنلاین وصل می شود و کالای خریداری شده بعد از مدت کوتاهی به درب منزل شما ارسال می گردد .
این کار توسط یکی از بزرگترین خرده فروشان خواروبار در دنیا و به صورت آنلاین ، Tesco ، صورت گرفته و برای هر شهروند یک کارت اعتباری در نظر گرفته اند و به همین راحتی می وانند خرید خود را انجام دهند .
شکل گیری این ایده ، جدای از ایجاد نیاز و کسب درآمد توسط تسکو ، تسریع در امور خرید نیازهای روزمره و همچنین صرفه جویی بهینه در وقت شهروندان بوده است . در واقع شعار طراحان اینست که به جای رفتن مردم به فروشگاه ، فروشگاه را به سمت مردم ببریم .
به امید روزی که در تمام دنیا شاهد چنین تغییرات مثبتی باشیم و برای خرید هرچیزی نیاز به بیرون رفتن از خانه نباشد .
کدهای QR چیست ؟
کد QR مخفف عبارت Quick Response می باشد و یک بارکد ماتریسی مشخص است که توسط دستگاه های تشخیص دهنده کدهای QR و همچنین گوشیهای هوشمند ، قابل شناسایی هستند . مربع های مشکی با زمینه سفید. این کد می تواند شامل متن ، آدرس اینترنتی و سایر اطلاعات باشد. کد QR برای اولین بار در کشور ژاپن و توسط شرکت خودروساز تویوتا طراحی و ساخته شد.
استفاده از کد QR برای شناسایی محصول و ثبت آن در سبد خرید شما .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
عالی بود..ممنون