بستن فهرست

این لوله به ساز شما می رقصد

تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۰

 

قدیم تر ها یعنی زمانی که تکنولوژی به این صورت فراگیر نبود کاردستی معنی داشت و من خاطرم هست یکی از این شیرین کاری ها وصل کردن دو قوطی کنسرو لوبیا یا رب به یک سیم بود که دو نفر می توانستند از طریق آن با هم صحبت کنند .

امروز آن خلاقیت به شکلی دیگر و بسیار زیباتر به صورت کاربردی طراحی و ساخته شده است . این لوله قرمز که در تصویر می بینید یک دهنی و یک خروجی صدا دارد . کاربر می تواند هر نوع صدایی را از دهنی به خروجی برساند . روی این لوله دکمه هایی قرار دارد که می توانید به کمک آنها به صدای خود افکت دهید . جالب اینجاست که با خم و راست کردن این لوله جادویی باز هم صدا تغییر می کند . روی آن یک ولوم برای کم و زیاد کردن صدا قرار دارد . صدای شما داخل این لوله به مدت زیادی می ماند این در حالیست که تکنولوژی ساخت آن هنوز مشخص نیست .

پیشنهاد می کنم حتما ویدئوی این لوله صوتی جادویی را از این آدرس مشاهده بفرمایید چون ویدئو خود گویای همه چیز است.

 

کانال صوتی

 

ولوم کنترل

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • اختراع پرده های مات با خاصیت جذب صداطراحی داخل ساختمان برای افرادی که در آن زندگی می کنند از همه نظر با اهمیت است . چه از منظر زیبایی چه از منظر توجه به سلامتی و آسایش و... . برای مثال خانه هایی که در فضای داخلی یعنی جایی که افراد خانواده می نشینند ( نه راه…
  • Razer ferox صدای 360 درجه ای تولید می کندپیدا کردن یک جفت اسپیکر برای موبایل کار چندان راحتی نیست . ابتدا باید مطمئن شد که اسپیکرها با باتری کار می کنند یا نه ؟ چون احتمال اینکه بیرون خانه بتوان پریز برق پیدا کرد ناچیز است . ضمنا باید به اندازه ای کوچک باشند که در یک کیف…
  • کوچکترین mp3 player دنیانمیدونم الکترونیک تا کجا می تونه پیش بره . یعنی یه جایی استپ می شه ؟ دیگه تا چه حد می تونن کوچیک سازی کنن. همون طور که در تصویر بالا می بینید چند تا از این موزیک پلیر رو کنار هم بذارید تازه می شه اندازه یک کلید .…
  • مبل های صوتی با اسپیکر و داک داخلی آیپاد  این اولین بار نیست که در مبل قطعات الکترونیکی به کار می رود و یک تکنولوژی جدید محسوب نمی شود ، دفعه ی اول Sound Sofa مطرح بود ، این مبل علاوه بر این که یک جای گرم و نرم برای نشستن بود ، می تونست تا شود و…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا