بستن فهرست

شال هوشمند برای محافظت از امواج مغناطیسی

تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۰

خبر برای کسانی که به طور مکرر در معرض امواج مغناطیسی قرار دارند خوش است . هرچند امروزه کمتر کسی پیدا می شود که پشت کامپیوتر نباشد ، با موبایل خود مکالمه نداشته باشد ، از بلوتوث و وایرلس و مایکروویو نیز استفاده نکند . تمام این وسایل و تکنولوژی هایی که نام آنها برده شد به دلیل انتشار امواج مغناطیسی در اطراف خود خطرناک هستند . به تازگی طراحانی که نگران سلامتی مخصوصا زنان باردار هستند شالی اختراع کردند که از تاثیر امواج مغناطیسی بر بدن جلوگیری می کند .

این شال روی شکم و سینه فرد قرار می گیرد و از بروز سرطان سینه در زنان جلوگیری میکند. اگر طرفدار شال نیستید می توانید از یک کاور هوشمند که هم برای جلوگیری از ورود امواج و هم برای گرم نگه داشتن بدن در سرما استفاده می شود بهره ببرید .

این شال هنوز به تولید انبوه نرسیده اما پیش بینی می شود با قیمت 35 دلار و کاور هوشمند با قیمت 30 دلار عرضه شوند .

 

شال هوشمند برای امواج

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
  • Lego Bricks ؛ ساخت خانه هایی از جنس Unicef  تا حالا با خودتون فکر کردید که چرا آفریقایی ها انقدر بدبختند ؟ چرا این قاره از موقعی که من یادمه همینجوری بوده و هست و احتمالا همینطور هم خواهد ماند . اینجوری که دنیا داره پیش میره و افزایش دما و افزایش جمعیت و ... فکر کنم وضع…
  • BinderPad ، کاور جدید برای ipad 2  تا موقعی که دانشجویان و دانش آموزان در کشور به جای استفاده از کتاب و خودکار و مداد و این جور چیزها و حتی لپ تاپ ، از آیپد یا هر تبلت دیگری استفاده کنند خیلی زمان مانده است . البته این کار در صدا و سیمای جمهوری اسلامی…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا