علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
کروم ریموت دسکتاپ Chrome Remote Desktop برای iOS
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۳برنامه کروم ریموت دسکتاپ بلاخره برای آیفون و آیپد هم منتشر شد . نسخه اندرویدی برنامه کروم ریموت دسکتاپ Chrome Remote Desktop در ماه ایپرل ۲۰۱۴ منتشر شده بود و حالا شرکت گوگل طبق قولی که چند ماه پیش داده بود نسخه iOS برنامه کروم ریموت دسکتاپ Chrome Remote Desktop رو هم منتشر کرد . نسخه PC این برنامه برای ویندوز و مک در سال ۲۰۱۱ منتشر شده بود . و نسخه آزمایشی لینوکس هم در جولای ۲۰۱۴ منتشر شده بود . اگر نمی دونید Remote Desktop یا کنترل از راه دور یک کامیپوتر چیه ، لازمه در حد تیتر خدمت تون که با استفاده از تکنولوژی remote Desktop در یک شبکه کامپیوتری ( چه داخلی و چه شبکع جهانی اینترنت ) با کامپیوتر یا موبایل خودتون می تونید کنترل یه کامپیوتر دیگه رو به دست بگیرید . برای مثال می تونید با موبایل تون ، کامپیوتر خونه تون رو کنترل کنید . با ریموت دسکتاپ می تونید هر کاری که دوس دارین رو انجام بدین درست مثه اینه که پای اون کامپیوتر نشسته باشید . در حال حاضر خیلی از مهندس های شبکه ، سرور ها رو با این تکنولوژی نرم افزاری مدیریت میکنن .
توضیحاتی کوتاه درباره نسخه iOS برنامه Chrome Remote Desktop
برنامه chrome Remote Desktop به کاربران آیفون و آیپد این امکان رو میده تا با بتونن با استفاده از گوشی یا تبلت شون از یه کامپیوتر دیگه رو به صورت ریموت Remote یا کنترل از راه دور ، استفاده کنن . نیازی نیست که برنامه گوگل کروم رو روی آیفون یا آیپد تون نصب کنید اما مروگر گوگل کروم باید روی کامپیوتر مقصد نصب باشه یا اینکه لپ تاپ تون از سری کروم بوک باشه که سیستم عامل کروم بوک روش نصبه . البته تو ایران کسی کروم بوک نمیخره چون به دردش نمیخوره اما به هر حال این نکته رو هم گفتم که بدونید .
البته برنامه های زیادی برای iOS وجود دارن که همین کار رو انجام میدن اما خب هیچکدوم شون رایگان نیستن و البته گوگل کروم ریموت دسکتاپ از دو جهت بهتره : اول اینکه رایگانه و دوم اینکه چون این اپلیکیشن رو شرکت گوگل تولید کرده قطعا کاربران می تونن از امکانات گسترده تری استفاده کنن . برنامه Chrome Remote Desktop در App store به صورت کاملا رایگان در دسترسه و می تونید دانلود کنید .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
بدون دیدگاه