بستن فهرست

ژاپن تمام ساختمانهایش را خورشیدی می کند

تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۰

برای کشوری که تشنه خشکی است ، کشوری که وابستگی شدیدی به انرژی هسته ای دارد و کشوری که به دلیل کمبود فضا درب منازل را کشویی می سازند ، باز هم راه برای تولید انرژی و استفاده بهینه از محیط پیرامون وجود دارد .

کشور ژاپن تصمیم گرفته است تا سال 2030 و طی یک قانون اجباری ، تمام ساختمانهای خود را با پنل های خورشیدی نصب شده بسازد . این نشان می دهد سرزمین خورشید تابان به جای تکیه بر انرژی هسته ای قصد تمرکز بر روی تکنولوژی جهت تولید انرژی های پاک را دارد . کشوری که به دلیل تکیه بر انرژی هسته ای و داشتن نیروگاه های متعدد در زلزله اخیر دچار مشکلات حادی شد .

کاندید بعدی برای جایگزینی انرژی پاک خورشید به جای انرزی هسته ای کشور فرانسه است . جایی که بیش از 70 درصد آن با انرژی هسته ای بر پاست .

آیا خورشید می تواند از پس تولید برق و انرژی برآید ؟ آیا انسان به اندازه کافی علم استفاده از انرژی خورشید را برای کاربرد سرتاسری دارد ؟ آیا هزینه این کار از دیگر راه های کسب انرژی کمتر است ؟ آیا می توان به انرژی های تجدیدپذیر اعتماد کرد ؟ شما هم سوالی دارید ؟

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 10 طرح متفاوت و خلاقانه از بارکد  دیروز سالگرد روزی بود که Clyde Dawson به عنوان اولین مشتری که یک آدامس میوه ای دارای کد بین المللی محصول یا به انگلیسی ( Universal Product Code ) و به مخفف UPS ، را از فروشگاهی در شهر تروی اوهایو خریداری کرد . UPS امروزه بیشتر به نام بارکد…
  • لامپ جدید ژاپنی ها برای کاهش مصرف انرژیامروزه دیگر استفاده از لامپهای کم مصرف بین مردم جا افتاده و همه متوجه بازدهی بالای این لامپ ها و برگشت انرژی و سرمایه به اقتصاد کشور شده اند . از نظر ژاپنی ها همین لامپ های کم مصرف که هم اکنون در دسترس عموم هست و در خانه های…
  • اطلاعات پزشکی بیماران در Mini RFID  صدا کردن یا پیدا کردن پزشکان یا پرستاران در بیمارستان برای کمک سریع به بیمار مخصوصا اگر فرد بیمار تنها باشد کار راحتی نیست یا اگر جور دیگری به قضیه نگاه کنیم اطلاع یافتن از حال بیمار در شبانه روز مستلزم حضور مداوم پرستار می باشد . برای اینکه…
  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

7 دیدگاه

  • سلام ضمن تشکر از شما میخواستم بگم من دارم پرس وجو می کنم ببینم سلول های خورشیدی چجوری ساخته میشن شما میتونین این اطلاعات رو در اختیارم بذارین؟

  • روزانه کره زمین به اندازه یک کیلو گرم از انرژی هسته ای خورشید استفاده میکند و گرم میشود و انرژی ما را تامین میکند. آیا میدانید با استفاده از کویر های ایران میتوان با انرژی خورشیدی علاوه بر تامین برق ایران به کشور های دیگر هم صادر نمود.

  • سلام . وقت بخیر . بنده درحال تحقیق راجع به سلول های خورشیدی هستم آیا شما اطلاعات جدیدی راجع به این مطلب دارید مثلا آخرین قیمت صفحات خورشیدی رنگدانه ای در ایران ؟

  • فاطمه 29 مهر 1392

    سلام..مطالبتون من رو غافلگیر کرد خیلی عالیه ادامه بدید من واقعا استفاده کردم خواهش میکنم در رابطه با انرژی خورشیدی و ربطش با معماری بیشتر مطلب بذارید
    با سپاس فراوان

  • عاطفه 07 آذر 1391

    عالی بود محمدرضا.تیم ما در زمینه سولار کار میکنه و مطالبت خیلی برای ما مفید بود و آدرس سایتت رفت تو لیست فوریتیز تیم.مهمترین علتش هم آپدیت بودن سایت و وجود اخبار از تمام نقاط دنیا هستش.

    • محمدرضا امين زاده محمدرضا امين زاده 07 آذر 1391

      عاطفه عزیز ، خوشحالم از این که علم فردا رو در لیست علاقمندی های خودتون قرار دادید . قطعا تلاش ما هم در علم فردا در راستای ارتقای رضایتمندی خوانندگان محترم هست .

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا