علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
فرق ذخیره باتری معمولی با پیشرفته گلکسی اس 5
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۳همونطور که می دونید خب شاید هم ندونید ، سامسونگ گلکسی اس ۵ دو تا حالت ذخیره یا کاهش مصرف باتری داره یکی حالت ذخیره باتری معمولی یا Power Saving Mode هست و اون یکی هم ذخیره باتری پیشرفته یا Ultra Power Saving Mode هست . خب واسه خیلی ها این سوال پیش میاد که این دوتا حالت کاهش مصرف باتری در گوشی گلکسی اس ۵ چه تفاوت هایی باهم دارن که سامسونگ این دوتا رو از هم جدا کرده .
حالت معمولی یا Power Saving Mode گلکسی اس ۵
این قابلیت جدید نیست و مخصوص سامسونگ هم نیست مخصوص گلکسی اس ۵ هم نیست . در گلکسی نوت ۳ و گلکسی اس ۴ و اس ۳ وجود داشت . با فعال کردن حالت معمولی ذخیره باتری ، سرعت کلاک پردازنده کم میشه ، روشنایی صفحه نمایش رو کم می کنه . رنگ های زنده و شفاف رو کدر تر می کنه و همچنین واکنش ها به لمس صفحه مثل ویبره گوشی و ادا و اصول درآوردن رو حذف می کنه تا باتری کمتری استفاده بشه این در حالیه که شما به تمام قسمت های گوشی و تمام برنامه های گلکسی اس ۵ دسترسی دارید .
حالت پیشرفته یا Ultra Power Saving Mode گلکسی اس ۵
در این حالت گوشی فوق حرفه ای گلکسی اس ۵ شما تبدیل به نوکیا ۱۱۰۰ میشه ! با فعال کردن این حالت ، اولین و عجیب ترین اتفاقی که میفته ، سیاه و سفید شدن نمایشگر AMOLED گوشی هست . یعنی توان کمتری برای روشن شدن پیکسل های صفحه نمایش لازمه . در این حالت بلوتوث و وای فای قطع میشن ، انتقال اطلاعات در پشت صحنه گوشی محدود میشن و جالب تر از همه منیوی گوشی هست که کلا میشه چندتا برنامه ساده مثل ماشین حساب و ساعت و اینا . تو این حالت فقط می تونید زنگ بزنید و اس ام اس بدید و البته شبکه های اجتماعی و اینترنت هم در دسترس خواهند بود . خلاصه گلکسی اس ۵ با اون همه امکانات میشه یه گوشی بزرگ با امکانات اولیه . طبق ادعای سامسونگ ، تو حالت ذخیره باتری پیشرفته گوشی گلکسی اس ۵ می تونه با ۱۰ درصد باتری حدود ۲۴ ساعت روشن بمونه البته در حالت آماده به کار یا Standby . تو این حالت یک سری اتفاقات سخت افزاری دیگه میفته که در پست بعدی توضیح میدم .
پس به خاطر اینه که وقتی به تنظیمات ذخیره باتری یا Power Saving می رید دوتا گزینه میبینید . واسه فعال کردن هر کدوم از این گزینه ها به Settings برید توی Quick Settings دنبال گزینه Power Saving بگردید .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
به نظرم نخستین بار htc این کار رو روی برچمداراش انجام داد و سامسونگ هم از اون پیروی کرد
چون روی htc one که لااقل وجود داره