بستن فهرست

لامپ رو میزی با انرژی خورشید

تاریخ انتشار : ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰

کم کم انرژی پاک جای خودش را در تمامی خانه ها و ادارات باز کرده و دیگر احتیاجی به بابا برقی نیست . وقتی می توان از نعمت خدادادی مثل خورشید برای تامین انرژی استفاده کرد چرا نکنیم ؟ همین الان اگر در بعضی اتوبانها و معابر عمومی تهران دقت کنید متوجه استفاده از انرژی خورشیدی برای روشنایی و مصارف دیگر خواهید شد .

شرکت معتبر ایکیا لامپهای رومیزی را طراحی کرده که با انرژی آفتاب کار می کند . دارای یک پنل خورشیدی برای دریافت انرژی خورشیدی و تبدیل آن به انرژی الکتریکی می باشد که با این کار می تواند 3 باتری قلمی موجود را شارژ مجدد کند .

با قرار دادن این لامپ به مدت 9 تا 12 ساعت در معرض نور خورشید ، 4 ساعت روشنایی توسط لامپهای LED آن تضمین می شود . در روزهای ابری باید بیشتر از 12 ساعت در معرض نور قرار داد. عمر لامپ های LED آن 20000 ساعت بوده و  برای استفاده در بیرون از منزل بسیار مناسب می باشد . باتری آن نیز 2 سال عمر دارد .

هم اکنون این لامپ در سایت IKEA و با قیمت 20 دلار در دسترس می باشد .

 

لامپ با انرژی خورشیدی ایکیا

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • لامپی که با رنگ محیط خود همرنگ می شودتکنولوژی در حوزه تولید اسباب بازی هم وارد شده و اگر همین الان نگاهی به اسباب بازی های خردسالان بیندازید به طور کامل تفاوت را احساس می کنید . هرچند امروزه دیگر بچه ها کمتر از اسباب بازی ( به معنایی که 10  15 سال پیش بود ) برای سرگرم…
  • از آلودگی هوا هم سوخت تولید می شود  با افزایش تعداد خودروها و وسایل دود زا ، مسئله آلودگی هوا تبدیل به مبحث بسیار مهمی شده که کمترین تاثیر آن گرم شدن زمین و در پی آن جاری شدن سیل در مناطق مستعد مثل برزیل و هند و بنگلادش و ... می باشد. حالا یک طراح مجارستانی…
  • لامپ صوتیلامپی همانند تمام لامپها دارای سرپیچ معمولی که از سقف آویزان می شود و انرژی خود را از برق شهر تامین می کند با این تفاوت که این تنها یک لامپ نیست بلکه یک اسپیکر هم می باشد . این لامپ همراه خود یک فرستنده و یک ریموت کنترل دارد…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

3 دیدگاه

  • سلام اگر روش ساختش رو میزاشتید هم خوب بود. من علاقه مند هستم خودم این رو بسازم. بعد اگر که یک صفحه ی خورشیدی خراب بشه بایدچیکار کرد؟ روش تعمیرش چطوری هست؟
    ممنون

  • 9-12 ساعت شارژ میشه که 4 ساعت روشنایی بده!
    اونم لامپ رومیزی که جاش از اسمش معلومه رو کل روز بزاریم زیر آفتاب بسوزه که شارژ بشه !
    به نظر من که طرح خوبی نیست.به هیچ عنوان

    • محمد رضا امين زاده 10 اردیبهشت 1390

      البته نور مستقیم آفتاب نیازی نیست اما خب تا حدودی حق با شماست . برای رفع حاجت بد نیست

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا