بستن فهرست

کمبود جا ، کمبود وقت ، کمبود پول همه اینها نهایتا به ایده ختم میشه ، ایده ای که بتونه اون کمبودها رو جبران کنه یا کلا از بین ببره ! نیاز مادر تمام اختراعات بشر بوده و هست اما در بعضی مواقع اگه خلاقیت و نیاز با هم ترکیب بشن چیزهایی بوجود میاد که شاید پایه گذار یه تکنیک خاص در دنیا بشه .

پل هیدرولیکی لندن ترکیب نیاز و خلاقیت هست . یه جایی تو لندن نام Merchant Square هست که هم قایق باید از روی کانال آب رد بشه و هم عابرین پیاده باید از روی همون کانال آب عبور کنن و به اونور برسن .

پل هیدرولیکی لندن - حالت بسته

پل هیدرولیکی لندن – حالت بسته

پل هیدرولیکی لندن چگونه کار می کند ؟

کاری که طراحان این پل  Knight Architects انجام دادن اینه که ۵ تا تیغه بلند آهنی روی جوری کنار هم قرار دادن که به ترتیب هرکدوم باز و بسته میشن . تکنیکی که برای تحقق این کار انجام دادن به گفته خودشون استفاده از “تعادل وزنه ای” به انگلیسی Counterweight است . همین جرثقیل بزرگا هست که تو خیابون می بینید یه سرشون چندتا بتون سنگین بسته شده واسه کارای ساختمون سازی استفاده میشن از همین روش تعادل وزنه ای استفاده می کنن . حالا تو این پل هم از همین روش برای کمک به جک های هیدرولیکی بالا و پایین بر استفاده کردن .

پل هیدرولیکی لندن - حالت باز شده

پل هیدرولیکی لندن – حالت باز شده

اما اصل تکنولوژی به یه تکنیکی تو معماری بر میگرده به نام ” طُره ” . مثلا بالکن یه مثال از طره هست . طره به تیر یا عضو افقی گفته می‌شود که یک سرش بر پایه متکی و سر دیگرش از بدنهٔ بنا بیرون زده . شکل زیر رو نگاه کنید .

استفاده از تکنیک طره در معماری

استفاده از تکنیک طره در معماری

 

از این تکنیک در بازی جنگا هم استفاده میشه !

پس همونطور که می بینید هرچیزی یه راه حلی داره و پل هیدرولیکی لندن می تونه نمونه خوبی برای اثبات این حرف هست . به امید استفاده از این راهکارها برای نجات تهران از آلودگی هوا و ترافیک !

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • Lego Bricks ؛ ساخت خانه هایی از جنس Unicef  تا حالا با خودتون فکر کردید که چرا آفریقایی ها انقدر بدبختند ؟ چرا این قاره از موقعی که من یادمه همینجوری بوده و هست و احتمالا همینطور هم خواهد ماند . اینجوری که دنیا داره پیش میره و افزایش دما و افزایش جمعیت و ... فکر کنم وضع…
  • سلول خورشیدی چگونه کار می کند ؟ نحوه تبدیل انرژی خورشیدی به برق  خورشید ؛ ستاره ای که بدون هیچ چشمداشت و منتی گرمای وجودی خود را بر ما ارزانی داشته تا ما از این موقعیت و به بهترین شکل برای مصارف خود بهره ببریم . ستاره قدرتمندی که نه دی اکسید کربن تولید می کند ، نه برای ما خرج می…
  • تخت خوابهایی متفاوتاکثر فعل و انفعالات بدن چه خوب چه بد در خواب اتفاق می افتد ، عادتی که خواه ناخواه به سراغ آدم می آید و کمبود آن عامل بسیاری از مشکلات و بیماریهاست . از این رو در مورد نحوه صحیح خوابیدن ، مکان مناسب آن ، زمان خوابیدن و…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

2 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا