بستن فهرست

همینجور که آمار سرطان در دنیا و مخصوصا ایران داره زیاد میشه ، تعداد افرادی که برای پیشگیری یا درمان این بیماری مهلک و کشنده داره بیشتر و بیشتر میشه . سرطان سالانه افراد زیادی رو کلا از زندگی شاد نا امید میکنه و به انتظار مرگ می بره ، جالب اینجاست که هزینه درمان یک بیمار سرطانی سر به طبقه هفتم آسمون میذاره و برخی از روش های تست و تشخیص سرطان ترسناک ، دلهره آور و دردآوره ، یکی از این روش ها کولونوسکوپی هست .

کولونوسکوپی چیست ؟

کولونوسکوپی روش پزشکی برای تشخیص بیماری های روده بزرگ مثل یبوست ، خونریزی مقعد ،درد شکم و اسهال هست که باید توسط متخصص گوارش انجام بشه . علاوه بر اینها از کولونوسکوپی جهت تشخیص سرطان روده بزرگ هم استفاده میشه . کولونوسکوپ یه دستگاهیه که کولونوسکوپی رو باهاش انجام میدن . این دستگاه شامل یه لوله منعطف ۱٫۵ متری به قطر انگشت دست انسان هست که به نور و دوربین بسیار ریز جهت مشاهده داخل روده بزرگ مجهزه . قبل از کولونوسکوپی ، روده بیمار رو با خوراندن  داروهای مخصصو و یا مواد روغنی  ( روغن کرچک یا روغن زیتون ) خالی میکنن ( این مواد به رفع یبوست کمک میکنن ) بعد بیمار رو بیهوش می کنن و لوله رو از مقعد وارد روده بزرگ میکنن تا ببینن چه اتفاقی افتاده ، حاضرید تو همچین شرایطی قرار بگیرید ؟

دستگاه کونولوسکوپی برای تشخیص سرطان روده

دستگاه کونولوسکوپی برای تشخیص سرطان روده

باکتری ماست جایگزین کولونوسکوپی

پروفسور Sangeeta Bhatia از دانشگاه MIT آمریکا روش در حال کار روی روش جدید است که با استفاده از باکتری های مهندسی شده ( به گفته خودشون ) موجود در ماست می تونن سرطان روده بزرگ رو تشخیص بدن . به این شکل که نتیجه آزمایش در یک نمونه از ادرار بیمار خودشو نشون میده . به گفته این پروفسور ، این روش تشخیص سرطان روده بزرگ نیاز به خدم و هشم و امکانات زیادی نداره و به خاطر همین مسئله مورد توجه بسیاری از بیمارستان های کم درآمد قرار میگیره .

باکتری ماست جهت تشخیص سرطان روده

باکتری ماست جهت تشخیص سرطان روده

خدا این بناده ی خدا رو حفظ کنه ، بنا به هر دلیلی که این کارهارو انجام میدن ، نتیجه اش به سود ما خواهد بود .

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • انرژی باد به تنهایی بیشتر از نیاز بشریت برق تولید خواهد کرد    استفاده از نفت و کلا سوخت های فسیلی در چند سال اخیر به شدت روی  محیط زیست تاثیر نامطلوبی گذاشته و جامعه بشری رو یه دفعه به خودش آورده . گرم شدن کره زمین ، آب شدن یخ های قطب ها ، وقوع باران های سیل آسا ،…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
  • 13 شخصیت مهم دنیای تکنولوژی که در سال 2011 فوت کردند  من مطمئنم که بعد از خواندن عنوان این پست سریعا به یاد مرحوم عمو استیو افتادید . اما سال 2011 سال خوبی برای دنیای تکنولوژی نبود چرا که 12 نفر دیگر غیر از استیو جابز دار فانی را وداع گفتند . افرادی که جزء پیشگامان تکنولوژی بودند ، از…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا