بستن فهرست

تمام دیوار ، کلید خاموش/روشن می شود

تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۸۹
کلید خاموش روشن
تا حالا واستون پیش اومده که در خواب باشید و دلتون بخواد لامپ بالا سرتون رو خاموش کنید اما کلید 3  4  متری با شما فاصله داشته باشه ؟ خیلی سخت است بخوای از جات بلند شی و لامپو روشن یا خاموش کنی ، می دونم . اما طرح بسیار جالب از موسسه فرانسوی quarks
چیزی است که شما می خواهید . این طرح از یک مکانیزم الکترونیکی و یک صفحه رنگی تشکیل شده که شما می تونید محدوده مورد نظر از دیوار یا هر سطح صافی را برای تبدیل شدن به کلید روشن خاموش وسایل خود انتخاب کنید  وتنها با لمس دیوار کلید عمل می کند. اینکه این سطح رنگی و مکانیزم الکترونیکی چگونه این کار را انجام میدهد هنوز به صورت یک راز باقی مانده . این طرح قابلیت تنظیم روشنایی/تاریکی ، عملکرد به صورت تایمر و همچنین ساپورت چند وسیله الکترونیکی را به طور همزمان دارد . جزئیات بیشتری فعلا در دست نیست .

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • HDMI چیست ؟ بررسی انواع پورت و کابل HDMI    HDMI چیست؟ HDMI  اولین و تنها رابط تجاری برای انتقال غیر فشرده همزمان تصویر و صدا به صورت دیجیتال است. HDMI نوعی پورت ارتباطی است که قابلیت انتقال تصویر و صدا با کیفیت بالا را تنها با استفاده از یک کابل به کاربران ارائه می‌دهد. پورت HDMI برای…
  • RFID چیست ؟ مزایا، معایب و کاربردهای تکنولوژی RFID  RFID چیست؟ سامانهٔ شناسایی امواج رادیویی (به انگلیسی: Radio Frequency Identification)‏ (به اختصار RFID ) سامانهٔ شناسایی بی‌ سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به ‌وسیلهٔ برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، کارت و... متّصل شده‌ و یک بازخوان (Reader) است. سامانه‌ های RFID از…
  • چشمک زدن لامپ کم مصرف ؛ چرا ؟چشمک زدن لامپ کم مصرف بعد از اینکه خاموشش می کنید کمی عجیب به نظر می رسه چون به نظر خودتون شما به کل ، جریان برق رو ازش قطع کردید . اگه آدم حساس به نور باشید و با یه نور کوچیک از خواب می پرید احتمالا چشمک زدن لامپ…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا