علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
لیوانی که محتوای خود را هم می زند
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردین ۱۳۹۰خوردن یک فنجان نسکافه یا چای در روزهای سرد زمستان بسیار لذت بخش است مخصوصا اگر لیوان شما زحمت هم زدن چای یا نسکافه یا هر محتوای دیگر را بکشد . در بسیار از موارد ، شکر ، قند یا قهوه ته لیوان باقی می ماند و به درستی حل نمی شود . مشکل شما با این لیوان جالب که در انگلیسی Self Stirring Mug نامگذاری شده برطرف خواهد شد .
در انتهای این لیوان یک پره کوچک اتوماتیک وجود دارد که با لمس دستگیره لیوان توسط دست شما ( در واقع یک سوییچ کوچک فعال می شود ) شروع به چرخش می کند که 3000 بار در دقیقه می چرخد و دیگر نیازی به سروکله زدن با قاشق نیست . در ضمن یک درپوش هم دارد که محتوای آن هنگام هم زدن سرریز نشود و اگر نخواستید از درپوش استفاده کنید می توانید آن را زیر لیوان جاساز نمایید.
برای شستشوی لیوان نیز کافیست مایع ظرفشویی یا پودر صابون را داخل آن بریزید و دکمه چرخش را بزنید. ناگفته نماند برای این چرخش نیاز به 2 عدد باتری نیم قلمی می باشد .
نکته جالب توجه برای خودم اینه که تکنولوژی به شدت به سمت تنبل کردن انسانها با نقابی به نام ” آسایش ” پیش میره و این اصلا خوب نیست چون همانطور که می بینید حتی برای کوچکترین کارهای روزمره هم تدابیری از جنس فناوری در نظر گرفته شده .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
داداش واقعا وب سایت جالبی دارید خیلی خوشم اومد.ممنون اقای امین زاده.
eskal nadare bezaresh be ohde chinia misazan! bedune noise bedune vibration. vaghti sofre 7sin misazan mifrestan vasamon baeid nist inkaram bokonan
جالبه که چادر و سفره 7 سین و کلی چیزای دیگه که از بیخ و بن مخصوص خودمونه رو چین با تمام جزییاتش واسمون می سازه . البته این کار توسط تجار خودمون و با موقعیت سنجیشون انجام میشه .
متاسفانه اونور آبیا هیئت ندارن وگرنه یه فکری به حال این مسئله هم می کردند . البته هرچه سایز بزرگتر بشه پره بزرگتر لازم هستش که منجر به تولید صدای زیادتری نسبت به لیوان میشه .
chi mishud parchi ghori samavari chizi be jaye livan ekhtera mikardan !akhe to heiato ina kheili bedard mikhure na masarefe shakhsi.
اصلا جدید نیست چون من دوم دبستان بودم با موتور پخش ماشین ( نوارگردان ) یه مدلشو ساختم که میشد رو هر لیوانی استفاده کرد. با 2 تا باتری قلمی کار میکرد.
خلاقیتتون قابل تحسینه . من خودم 3 سال به طور پراکنده مشغول کار روی یک ایده بودم آخر دیدم اون طرح رو پیاده کردند اتفاقا در الکپرس هم نوشتم . بسیاری از طرحهایی که امروزه پیاده سازی می شوند برگرفته از ایده های قدیمی هستند که امروز به علت پیشرفت تکنولوژی و کوچکی قطعات مکانیکی و الکترونیکی ، هم زیبا و هم کاربردی تر ساخته می شوند .