بستن فهرست

کاشت گیاه در ماه پروژه جدید سازمان هوا و فضای آمریکا NASA اعلام شد .

 

کاشت گیاه در ماه توسط ناسا در 2015

کاشت گیاه در ماه توسط ناسا در 2015

یک تیم تحقیقاتی از سازمان ناسا به تازگی اعلام کردن که می خوان در خاک ماه گیاه بکارن . اسم این تیم به انگلیسی Lunar Plant Growth Habitat هست که قصد دارن گیاهانی همچون ریحان ، شاهی ، گل آفتابگردان و شلغم رو در خاک ماه بکارن و خلاصه به اونجا هم تجاوز کنن 😀 . یکی نیس بگه آخه چی میگــــــــی تو آخه چرا به همه چی کار داری خب ؟ بگذریم …

قراره این گیاهان در محفظه های آلومینیومی استوانه ای جاساز بشن که هم می تونه دما و منبع غذایی خودش ( آب ) رو متعادل نگه داره و هم در شرایط خاص کره ماه دووم بیاره .

این پروژه که در اون دانشمندان ناسا ، دانشجویان ، پیمانکاران و همچنین داوطلبان دیگر می تونن شرکت کنن حول و حوش سال 2015 اجرایی میشه . ناسا برای اینکه هم هزینه ها و هم حجم اطلاعاتی از کره ماه رو کنترل و مدیریت کنه حتی از مدارس و کودکان نیز در این پروژه استفاده خواهد کرد .

هدف ناسا از کاشت گیاه در ماه

هدف ناسا از این کار در درجه اول که ما همه می دونیم نشون دادن قدرت آمریکا و همچنین انگولک هر چیزی که توانش رو داره هست 😀 اما هدف واقعی که منابع خبری می گن اینه که با کشف شرایط خاص و دشوار کاشت گیاه در ماه و همچنین کشف راه حل های اون ، همین کار رو در کره زمین و به سادگی و هزینه کمتر انجام بدن .  البته این حرف ها رو دکتر Robert Bowman زیست شناس پروژه کاشت گیاه در ماه می زنه . حالا هر هدفی که دارن واسه خودشون مقدسه و شاید در آینده به نفع ما هم باشه مثل بسیاری دیگر از اختراعات و اکتشافات غربی ها !

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • راهنمای خرید تبلت ، بهترین مارک تبلت در بازار ایرانچندی پیش در مورد خرید تبلت بر اساس پردازنده های موجود و مخصوص تبلت ها صحبت کردم که پیشنهاد می کنم حتما مطالعه کنید چون جدای از امکانات جانبی تبلت ها ، پردازشگر و یا CPU موجود در تبلت نقش مهمی در سرعت و عملکرد تبلت داره . در این…
  • تاندربولت چیست ؟ تشریح تکنولوژی تاندربولت Thunderboltتاندربولت یا دقیق تر ثاندربولت یک رابط سخت افزاری برای انتقال اطلاعات با سرعت بسیار بالاست . شاید اسم این تکنولوژی رو شنیده باشید اما چیزی ازش ندونید . پس تا انتهای پست با من همراه باشید تا ببینیم این تاندربولت چیه و از کجا اومده و قراره چکار کنه…
  • RFID چیست ؟ مزایا، معایب و کاربردهای تکنولوژی RFID  RFID چیست؟ سامانهٔ شناسایی امواج رادیویی (به انگلیسی: Radio Frequency Identification)‏ (به اختصار RFID ) سامانهٔ شناسایی بی‌ سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به ‌وسیلهٔ برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، کارت و... متّصل شده‌ و یک بازخوان (Reader) است. سامانه‌ های RFID از…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

  • خیلی جالبه ازمیان اینهمه میوه آخه چرا شلغم بخاطر همین هستتش چند گیاه معطر هم میخواهند بکارند تا شلغم رو راحت تربخورند البته شلغم سیفیجات بسیارپرخاصیتی هستش وبسیار هم خوشمزه فقط برخی دوست ندارندواشتباه هم میکنند چون برای سلامتی خیلی خوبه حالاچرا آفتابگردان حتما چون توی کره ماه آدم ورفاه زندگی کم هستش فضا نوردان که کمتر افرادی هست باهاشون صحبت کنند لابد با تخمه آفتابگردان خودشون روسرگرم کنند این چند جمله روکه نوشتم جدی نگیرید ولی انتخاب نوع گیاهانی که میخواهند بکارند بسیار جالب وعجیبه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا