علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
7 برنامه اندروید فارسی و رایگان برای ماه رمضان سال 93
تاریخ انتشار : ۱۲ تیر ۱۳۹۳بچه که بودیم ماه رمضان صبا با صدای رادیو دعای سحری رو گوش می کردیم و شبا هم اگر برق نمی رفت و اتفاق غیر مترقبه ای نمی افتاد پای تلویزیون ربنای استاد شجریان رو گوش می کردیم . اما طی چند سال گذشته تکنولوژی واقعا همه چی رو متحول کرده . از اونجایی که دیگه همه صب تا شب درگیرن و وقت کافی ندارن و اکثر کتاب های دعا قطور و سنگین هستن ، لازمه چنتا برنامه مذهبی مربوط به ماه مبارک رمضان رو روی گوشی یا تبلت تون نصب کنید . خیلیا وقت ندارن که دنبال برنامه اندرویدی رایگان تو اینترنت بگردن ، به همین خاطر من چنتا برنامه اندرویدی رایگان خوب رو از بین برنامه هایی که برای ماه رمضان ساخته شده گلچین کردم که امیدوارم به دردتون بخوره .
1- رمضان مهمانی خدا نسخه کامل 93
برنامه « رمضان مهمانی خدا » یک نرم افزار بسیار خوب برای ماه رمضانه که توسط گروه نرم افزاری کلبه ساخته شده . این نرم افزار دو نسخه رایگان و پولی داره که من فقط ویِژگی های نسخه رایگان رو خدمت تون معرفی میکنم .
■ نمایش روز ماه مبارک
■ نمایش اوقات شرعی مراکز استان ها
■ امکان نمایش اوقات شرعی سایر شهر ها با وارد کردن مختصات جغرافیایی
■ متن دعاهای روزانه تمام روزهای رمضان + صوت تمامی دعاهای روزانه
■ ذکر شمار
■ امکان استفاده از 2 ویجت زیبا برای صفحه اصلی گوشی(مخصوص اندروید 4 به بالا)
2- رمضان ضیافت الهی
برنامه « رمضان ضیافت الهی » توسط زکریا خسروی زاده نوشته شده . ویژگی های برنامه رمضان ضیافت الهی :
■ دعاهای سی روز ماه مبارک هم به صورت صوتی
■ راهکارهایی برای مقابله با تشنگی و تغذیه مناسب در این ماه مبارک رمضان
3- دکتر رمضان
به نظر من اولین و مهم ترین چیز در ماه رمضان اینه که مراقب سلامتی تون باشید چون به هر حال هم روزه گرفتن کار سختیه و هم هوا خیلی گرمه پس دونستن نکات پزشکی مربوط به ماه رمضان بسیار ضروریه . فرید بیرانوند عزیز زحمت کشیده و یه برنامه ساده اما مفید درباره نکات پزشکی و سلامت در ماه رمضان با عنوان « دکتر رمضان » ساخته که توصیه میکنم نصب کنید .
4- توشه رمضان 93
برنامه توشه رمضان 93 توسط گروه برنامه نویسی هانیستا ساخته شده که دو تا نسخه رایگان و پولی داره . این برنامه شامل 10 بخش مختلفه که در نسخه رایگان در هر بخش 10 تا از مطالب مربوط به اون بخش رایگان هستن . نسخه رایگان این برنامه شامل 100 مطلب درباره ماه رمضان هست که من به موضوعات این برنامه اشاره میکنم :
1- پیامکهای عمومی مرتبط با ماه رمضان
2- پیامکهای گلچین شده طنز مربوط به ماه رمضان
3- پیامکهای گلچین شده شب قدر
4- پیامکهای گلچین شده عید فطر
5- ادعیه 30 روز ماه رمضان (به همراه متن فارسی و عربی و صوت زیبا)
6- بخشهایی از مفاتیح مربوط به ماه رمضان
7- دانستنیهای رمضان (شامل بخشهای متنوع و خواندنی)
8- آشپزی (شامل طرز تهیه زولبیا و بامیه، انواع فرنی، کاچی، حلوا، شل زرد، سوپ و آش و نوشیدنی و …)
9- تصاویر پس زمینه رمضانی
10- فایلهای صوتی (شامل ربنا و اذان و صوت های دلنشین رمضانی)
5- سحر
برنامه « سحر » یه برنامه رایگان دیگه است که شامل دعا های مخصوص روز های ماه رمضان به صورت متنی و صوتیه . ویژگی های برنامه سحر :
■ دعای سحر
■ دعای افطار
■ اذان مرحوم رحیم موذن زادهی اردبیلی
■ ربنای زیبای استاد شجریان
■ دعای قنوت نماز عید فطر
6- زنگ رمضان
برنامه زنگ رمضان هم یک برنامه ساده و رایگانه که شامل نکاتی درباره ماه مبارک رمضان و زنگ های مخصوص Ring tone ماه رمضان هست که توضیح خاصیم نداره و حجمش هم 4.9 مگا بایته .
7- رمضان تایم پیپر
رمضان تایم پیپر یه نرم افزار رایگانه که حسین احمد پناه عزیز زحمت کشیده این برنامه رو ساخته و به طور رایگان منتشر کرده . اگرچه ایده این برنامه چیز جدیدی نیست اما من به هر حال ایده اش رو دوست دارم . این برنامه شامل تعدادی عکس پس زمینه بسیار شیکه که با توجه به موقعیت زمانی در پس زمینه موبایل تون قرار میگیره . این برنامه در ساعات 5 صبح ، 8 صبح ، 10 صبح ، 11 صبح ، 12 ظهر و 1 بعد از ظهر تا 10 شب هر یک ساعت یک بار عکس پس زمینه گوشی تون رو عوض میکنه . در ضمن برنامه « رمضان تایم پیپر » از نسخه 2.2 تا 42 اندروید کار میکنه . خب دوستان امیدوارم که این نرم افزار ها در ماه مبارک رمضان به درد تون بخوره . امیدوارم تو ماه رمضون از سحر تا افطار به یاد علم فردا هم باشید .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
سلام ممنونم از سایتتون این برنامه ها دانلودشون کجاس پس؟
سلام
این برنامه در اغلب مارکت های اندرویدی در دسترس هستن . کافیه نام برنامه و نویسنده شون رو سرچ کنید .
سلام – ما که گوشی آیفون داریم چه گناهی کردیم که نمی تونیم از نسخه iOS این برنامه ها استفاده کنیم ؟؟؟
🙂