علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
5 گوشی موبایل خلاقانه که از آینده می آیند
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردین ۱۳۹۰تکنولوژی به طرز عجیبی در حال پیشرفت است و چیزی که امروز میاد فردا از مد می افتد . با وجود جمعیت عظیم کره زمین و سلایق و تقاضاهای متفاوت ، تکنولوژی باید از پس نیازهای مردم بر بیاید .
چیزی که مسلم است اینه که انسان بوسیله تکنولوژی خود ساخته محصور شده و به نوعی وابسته بدان است . یکی از همین تکنولوژی ها موبایل ها هستند که روز به روز باریکتر و فانتزی تر می شوند و هزار و یک آپشن جالب و گهگاه غیر ضروری نیز به آنها اضافه می گردد.
این گوشیها به تلفن های هوشمند معروف هستند که به نظر میاد بهترین اسم انتخابی برای آنهاست. امکانات رسانه ای اعم از صدای سوراند و صفحه نمایشهای عریض و با کیفیت و استفاده از تکنولوژی touch در اغلب این گوشیها دیده می شود.
اما طراحان این گوشیها تصورات و پیش بینی های خود را برای آینده 5 تا 10 سال تلفن های هوشمند به تصویر کشیده اند که در ادامه سری اول گوشیهای موبایل جالب و خلاقانه را مشاهده می کنید.
1- mobile script
این گوشی دو صفحه نمایشگر لمسی کوچک و بزرگ مجزا دارد که یکی درون دیگری مخفی شده است. دسترسی به اطلاعات را بسیار آسان شده و سریعا به امور ارتباطی خود مثل video link ، مکالمات، جستجوی اینترنت و همچنین تماشای فیلم و گوش دادن به موزیک خواهید رسید .
تمام این امکانات در هر دو صفحه لمسی قابل دسترسی است و صفحه پنهان شده با زدن دکمه eject به بیرون هدایت می شود.
2 – گوشی مفهومی بسیار ساده سونی
تصور این گوشی برای 5 سال آینده خیلی سخت است چون این گوشی بسیار ساده فقط و فقط برای برقراری ارتباط آن هم تنها از طریق صوت طراحی شده و دیگر هیچ . امکانات امروزی مثل اس ام اس و ایمیل و… به هیچ وجه ندارد . د واقع برای کسانی است که به امکانات جانبی یک گوشی موبایل مثل دوربین ، موزیک پلیر و … نیازی ندارند. درست مثل نمونه های اولیه گوشیهای موبایل.
3 – موبایل مچی
این موبایل قرار نیست امکانات عجیب و غریبی در اختیار کاربران قرار دهد بلکه در طراحی آن به زیبایی ، قابلیت حمل آسان و دسترسی سریع فکر شده . به خاطر انعطاف بیش از حد ، می توانید به راحتی دور دست خود ببندید و دقیقا مثل یک ساعت مچی از آن استفاده کنید .
در حالتی که خم نیست شبیه به یک ریموت کنترل می باشد.
4 – موبایل چوبی
به نظر میاد مواد پلاستیکی و فسیلی در آینده جای خودشونو به مواد طبیعی می دهند . دو طراح به نامهای هیون جین و هک لی موبایلی با بدنه چوبی ساخته اند که تمام امکانات گوشیهای امروزی را دارد . دکمه های آن لمسی است و دارای یک اسلاید (کشویی) نیز می باشد . ابعاد آن 4.5 در 10.4 در 9.8 سانتی متر است . جالب اینجاست زمانی که این گوشی خاموش است به همه چیز شبیه است غیر از گوشی موبایل .
5 – هم گوشی هم هدفن
گیج کننده است . معلوم نیست گوشیه یا هدفن . در واقع گوشی است که به هدفن هم تبدیل می شود . وسط این گوشی بسیار باریک یک برآمدگی وجود دارد که با بالا کشیدن این برآمدگی می توان آن را به گوش خود وصل و به عنوان هدفن از آن استفاده کرد . صفحه نمایشگر آن دارای فریم و قاب نیست و دارای سنسورهای فراوانی است که می تواند تصویر را از داخل گوشی به بیرون انتقال دهد .
جالبترین نکته در مورد این گوشی اینه که هنگام استفاده به عنوان هدفن مثل یک آفتاب پرست می تواند همرنگ پوست شما شود .
به نظر شما قطعات الکترونیکی این گوشی کجا جاساز شده اند ؟
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
اینا که این چیزا را میسازند کافرند….و استفاده از این امکانات حرام است…
سلام ممنون مطالب خیلی جالبی بود.
موبایل چوبی تو ایران پیدا میشه؟
من از مدل اولی و آخری خوشم اومد CoOl
تکنولوژی های روز دنیا رو بی خیال شدید چسبیدید به دماغ یارو زشته!!
وقتی تو یه فلش مموری 60 میلیارد ترانزیستور جا میکنند حتما میتونند قطعات رو طوری بزارد که قابل دیدن نباشه!!
به نظر شما امکان داره یه روزی تو ایران همچنین طرح هایی ساخته بشه؟!
شاید اما نه تا وقتی حواسشون جای پیشرفت و تکنولوژی به زیبایی و جراحی بینیه … 🙂
ماهم امیدواریم . عمل بینی هنوز به اونجا نرسیده . تنها تکنولوژی که اونا از ما عقبن همین 1 مورده فکر کنم .
kheili jaleban ! omodvaram zudtar byan to bazar.(mamakhe in marde kheili zeshte.heife in gushye !)