بستن فهرست

 

سال 2011 رو به اتمامه و با این که خیلی از اتفاقات جالب تکنولوژی مثل ظهور آی پد 2 و گجت های منحصر به فرد در این سال به وقوع پیوست اما با این حال اینجا پایان دنیای تکنولوژی نیست بلکه تازه اتفاقات عجیب تر در راه است . در این سال تحولات زیادی در گوشی های هوشمند افتاد ، پردازنده های دو هسته ای برای گوشی ها و تبلت ها ، کنسول های بزای دستی 3 بعدی ، جنگ بین اپل و سامسونگ ، مرگ استیو جابز ، ویژگی سیری ، ویندوز 8 و … همه و همه در سال 2011 .

اما پیش بینی می شود در سال 2012 شاهد چنین تحولاتی در تکنولوژی باشیم :

1 – تولد پردازنده های 4 هسته ای

 

تبلت 4 هسته ای ایسوس

تبلت 4 هسته ای ایسوس

 

با معرفی پردازنده تگرا 3 NVIDIA ، اولین پردازنده 4 هسته ای برای گجت های سیار به نظر می رسد باید منتظر ظهور گوشی های هوشمند و تبلت های بسیار سریعتر از چیزی که امروز م بینیم باشیم . شرکت Asus اولین تبلت 4 هسته ای خود را اخیرا با نام Transformer Prime معرفی کرد . اگر تکنولوژی با همین سرعت پیش بره که اصلا هم بعید نیست باید منتظر پردازنده های 8 هسته ای بود .

2 – تبلت های ویندوز 8

 

تبلت با ویندوز 8

نمایشگاه بازاریابی و تبلیغات امسال در نمایشگاه بین المللی تهران رفته بودیم ، کامپیوترهای ایستاده ای رو دیدیم که صفحه تاچ بودند و ویندوز 8 داشتند . به نظر می رسه سال 2012 سال ویندوز 8 چه بر روی کامپیوترهای شخصی و چه بر روی کامپیوترهای لوحی یا تبلت ها باشه . سال 2012 برای محققان فرصت خوبی برای مانور بر روی سیستم عامل محبوب شرکت مایکروسافت هست . احتمالا شرکت Dell اولین تبلت ویندوز 8 را در 2012 روانه بازار خواهد کرد .

3 – آیفون 5 و آی پد 3

 

آیفون 5

2011 تمام شد و آیفون 5 و ipad 3 معرفی نشدند ، به جای آیفون 5 آیفون 4 اس معرفی شد که به همراه خود ویژگی جالب Siri معرفی کرد . بنا به گفته های ضد و نقیض ، این دو محصول با وزنی سبکتر و شکل ظاهری متفاوت تر ، صفحه نمایش بزرگتر ، دوربین های بهتر و پردازنده A5 در سال 2012 معرفی می شوند .

4 – گوشی هوشمند شرکت آمازون

یکی از بزرگترین شرکت های فروش محصول به صورت آنلاین یعنی شرکت آمازون قصد ورود به بازار گوشی های هوشمند را دارد ، آمازون در سال 2011 تبلت کیندل فایر را معرفی کرد که در آن زمان همگان آن را به عنوان رقیب جدی برای آی پد در نظر گرفتند . حال آمازون با همدستی شرکت سازنده مادربورد (Foxconn ) تصمیم به ساخت اسمارت فون خود دارد .

5 – ویژگی سیری کاربردی تر می شود

 

ویژگی سیری در آیفون 4 اس

ویژگی siri یکی از بهترین و برجسته ترین ویژگی های گوشی آیفون 4 اس است ، ویژگی که با صدای کاربر ، کارهای خواسته شده را انجام می دهد . به نظر میاد این ویژگی در سال 2012 کامل تر بشه و در موارد مختلف به کارگرفته شود . البته نباید از غول دنیای اینترنت یعنی گوگل غافل شد . گوگل هم در راستای عقب نماندن از رقیب خود اپل ، در صدد طراحی چنین ویژگی البته با قدرت اندروید است .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • نسل جدید شبکه اجتماعی ، 7 کاربرد تکنولوژی NFCارتباط از فاصله نزدیک یا به انگلیسی NFC مخفف کلمات Near Field Communication  نام تکنولوژی است که با استفاده از فرکانس بالا و همانند تکنولوژی بلوتوث به صورت بیسیم اطلاعات را بین دو دستگاه که از تکنولوژی NFC پشتیبانی می کنند رد و بدل می کند . حداکثر فاصله بین…
  • تبلت ها چگونه کار می کنند ؟  وقتی استیو جابز در آوریل سال 2010 محصول شگفت انگیز خود را به دنیا معرفی کرد کمتر کسی فکر می کرد اولا آی پد 2 به بازار می آید ثانیا کسی فکر نمی کرد تبلت به این شدت بازار لپ تاپ و تبلت را تحت تاثیر قرار دهد .…
  • انجام پروژه های الکترونیکی - دانشجویی و صنعتیدیگه همه می دونن که اگه الان علم الکترونیک و کامپیوتر رو از بشر بگیرن باید مثل انسان های اولیه زندگی کنیم . این همه دستگاه های الکترونیکی و دیجیتال و این همه نرم افزارهای پیچیده الکی بوجود نیومدن . تعداد زیادی مهندس به معنی واقعی کلمه دارن روی علوم…
  • HDMI چیست ؟ بررسی انواع پورت و کابل HDMI    HDMI چیست؟ HDMI  اولین و تنها رابط تجاری برای انتقال غیر فشرده همزمان تصویر و صدا به صورت دیجیتال است. HDMI نوعی پورت ارتباطی است که قابلیت انتقال تصویر و صدا با کیفیت بالا را تنها با استفاده از یک کابل به کاربران ارائه می‌دهد. پورت HDMI برای…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

6 دیدگاه

  • چرا نوکیا بعدا به فکر آندروید کردن گوشه N9شده،این کارو از اول نمیتونست بکنه تا هم مردم رضایت بیشتری داشته باشند هم گوشیشون فروش بیشتری داشته باشه،به نظرم نوکیا بااین سیستم عاملی که رواین گوشی گذاشته فقط خودشو بدنام کرده،نه اپلیکیشن دروست حسابی داره نه نرم افزارهای با کاربرد بیشتر براش تولید میشه آخه این چکاریه؟

  • سایت خیلی خوبیه آدم آپدیت میشه

  • مسعود شمس 16 دی 1390

    من فقط منتظر آیپد 3 ام . خدا میدونه چقد تو کفشم می خوام بدونم چجوریه

  • ویو پد دوتا سیستم عامل داره،میشه روی بقیه تبلت های موجود ( به جز آیپد )هم دوتا سیستم عامل گذاشت؟

    • محمدرضا امين زاده علم فردا 13 دی 1390

      تبلت Acer Iconia هم دو تا سیستم عامل داره. اندروید و ویندوز . تا جایی که من می دونم باید به صورت کارخونه ای این کار انجام بشه .

  • عرفان 12 دی 1390

    وای خدای من!
    در مورد آیفون 5 چه اطلاعاتی دارید ؟
    نمایشگر هلو گرافیک!
    کیبورد لیزی!
    ضخامت این گوشی نزدیک 3 میلیمتره فقط!

    سرم داره گیج میره!

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا