بستن فهرست

5 توصیه برای بهبود اتصال در شبکه وایرلس

تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۱

 

 

روتر وایرلس دی لینک

امروزه به دلیل پیشرفت تکنولوژی وایرلس دیگه خبری از شلوغ کاری سیم ها نیست . دیگه تموم کارها به میز کامپیوتر شما محدود نمیشه .  وقتی از طریق بلوتوث هر گونه اطلاعاتی جابجا میشه خب مسلمه کم کم سیم و سیم کشی تموم میشه و وارد یه دنیای عجیب و غریب میشیم به نام دنیای وایرلس . اتصال اینترنت وایرلس در کشور چند وقتیه که جا افتاده و کم و بیش در مغازه ها دیده میشه . هر چند این تکنولوژی هنوز نوپا هستش و معایبی هم داره اما با رعایت چند نکته می تونید اتصال اینترنت وایرلس خوبی داشته باشید .

1 – قرار دادن روتر در جای صحیح !

درسته که سیگنال وایرلس از بسیاری از موانع عبور میکنه اما بازهم وجود برخی موانع مثل دیوار و یا اشیای بزرگ در ارتباط این سیگنال خلل ایجاد خواهد کرد . روتر خود رو در یک سطح صاف و در مرکز خانه و به دور از موانع قرار دهید تا از حداکثر راندمان استفاده کنید . از طرفی احتمال تداخل سیگنال شما با همسایه نیز هست پس مطمئن شوید که از یک کانال ارتباطی منحصر به فرد به منظور تقلیل تداخل استفاده می کنید .

2 – آنتن خود را عوض کنید !

آنتن هایی که با روترها به فروش می رسند اغلب آنتن هایی هستند که در تمام جهات دنبال سیگنال می گردند . آنتن خود را با آنتن های یک مسیره تعویض کنید . این آنتن ها به آنتن های High Gain معروف هستند . مسلما وقتی یک آنتن در مسیری که شما تعیین کردید کار کنه بازدهی و بهره وری بیشتر میشه . البته ناگفته نمونه که آنتن های همه جهته نیز برای کسانی که می خواهند در تمام نقاط منزل خود سیگنال داشته باشند مناسبه اما خب طول موج سیگنال کوتاه تر ا آنتن های تک جهته خواهد بود . افزایش سیگنال در آنتن رو با دسیبل ( dB ) بیان می کنند .

3 – استفاده از تکرار کننده ( Repeater )

سیگنال های ارسالی از صدا و سیمای تهران با گذر از چندین تقویت کننده و رله در مسیرهای مختلف به نقاط دیگر کشور فرستاده می شود . در شبکه وایرلس نیز گاهی اوقات به دلیل مسافت بیش از حد بین فرستنده و گیرنده ،‌ نیاز به تکرا کنده سیگنال وجود داره که اساس کارش شبیه به روتر است اما به جای تولید سیگنال ، اونو باز تقویت می کنه تا مسیر بیشتری رو دوام بیاره . اگر شرکت و یا منزل بزرگی دارید بد نیست برای ارسال سیگنال در بین مسیرها از repeater استفاده کنید .

4 – استفاده از تقویت کننده وایرلس

در بازار تقویت کننده هایی وجود دارند که سیگنال وایرلس رو تقویت می کنند . به انگلیسی Antenna booster نامیده میشن . این تقویت کننده همراه با سیگنال ، نویز رو هم تقویت می کنند البته مدل های جدید تر اینگونه نیستند . شکل و فرم خود آنتن نیز می تونه تو دریافت سیگنال تاثیر داشته باشه .

5 – آپگرید firmware روتر

شرکت های سازنده روتر ها روی دستگاه های خود یک سفت افزار ( ترکیبی از سخت افزار و نرم افزار ) قرار می دهند و هرچند وقت یکبار آپدیت اونو منتشر می کنند که با آپدیت این سفت افزار می تونید از امکانات جدید تر و اصلاح مشکلات سیگنالی بهره ببرید .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 8 توصیه برای جلوگیری از تهدیدات وای فای عمومی  در راستای پست قبلی حالا به 8 توصیه کاربردی برای در امان ماندن از تهدیدات شبکه وایرلس عمومی توجه کنید : 1- نام شبکه ای که از آن استفاده می کنید را بشناسید . بهتر است قبل از اتصال به اینترنت از یک مسئول در مکانی که هستید در…
  • شبکه کامپیوتری چیست ؟ نکات پایه ای درباره شبکهدیگه الان کسی نیست که واژه « شبکه کامپیوتری » رو نشنیده باشه . علم شبکه از تلفیق علوم برق ، الکترونیک ، مخابرات و کامپیوتر  به وجود اومده . همه ما هر روز داریم از شبکه های کامیپیوتری استفاده میکنیم اما خیلی از کاربران شبکه چیز زیادی درباره ساختار…
  • جایزه 1 میلیون دلاری گوگل برای هکر گوگل کروم  وقتی صحبت از اینترنت و شبکه میشه همیشه مسائل امنیتی و شخصی پای ثابت هستند . سایتی که از امنیت بالایی برخوردار نیست مثل ماشینی میمونه که درهاش بازه . از طرفی از قدیم هم این رسم بوده که برخی شرکت ها برای به رخ کشیدن محصولات خود ،…
  • در ایستگاه اتوبوس برنامه های کاربردی دانلود کنید  به تازگی شرکتهای معتبر اینترنتی و نرم افزاری مانور گسترده ای را بر روی بنرهای تبلیغاتی آغاز کرده اند که شاید تحولی در امر مهم تبلیغات باشد . البته به نوعی خدمت رسانی به کاربران خود است که در قالب تبلیغات ارائه می شود . اگر در شهر نیو…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

2 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا