علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
4 جایگزین برای ویژگی Siri
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۰
اگر آیفون 4 اس دارید که هیچ اما اگر آیفون 4 یا آیفون 3g دارید یا اگر گوشی اندرویدی دارید نگران نباشید شما هم می توانید همانند عملکرد سیری را در اسمارت فون خود تجربه کنید . ویژگی سیری به صورت پیش فرض در آیفون 4 اس وجود دارد و تنها کاری که شما در آیفون 4 خود باید انجام دهید نصب اپلیکیشن هاییست که مخصوص همین کار طراحی شده اند . اپلیکیشن هایی که به صدای شما حساس است و هرگونه کاری را تنها با صدا انجام می دهند .
1 – اپلیکیشن Vlingo
این نرم افزار نه تنها تمام کارهایی که سیری انجام می دهد را ساپورت می کند بلکه کاری را می کند که سیری از پس آن بر نمی آید . این اپلیکیشن رابط صوتی شما برای حساب کاربری خود در فیس بوک و توییتر است . می توانید صفحه شبکه اجتماعی خود را با صدای خود آپدیت کنید . این نرم افزار 100 درصد تست شده و بدون هیچ مشکلی کار می کند .
2 – اپلیکیشن Dragon go
کسانی که آیفون و آیپاد با سیستم عامل iOS 4.0 یا به بعد دارند می توانند از این اپلیکیشن به عنوان جایگزینی مناسب استفاده کنند . کارهایی مثل ارسال و دریافت ایمیل و اس ام اس ، جهت یابی ، اتصال به وبسایت ها برای دریافت اطلاعات و … را می توان انجام داد .
3 – گوگل
گوگل هم در گجت های سیار خود این ویژگی را گنجانده و یا می گنجاند . یعنی اگر اسمارت فون اندرویدی دارید نیز می توانید این ویژگی را تجربه کنید . عکس ، وبسایت ، فیلم ، موزیک و … را با صدای خود از گوگل بخواهید . هر چند گوگل قبلا نیز در کادر جستجوی خود در اینترنت این قابلیت را گذاشته بود که همین الان هم می توانید هر چه را که می خاهید سرچ کنید را با صدای خود به گوگل بگویید . البته این قابلیت فعلا به زبان انگلیسی است .
4 – ویژگی Voice Control
این ویژگی در آیفون 4 اس ، آیفون 4 ، آیفون 3GS و آیپاد نسل سوم به صورت پیش فرض قرار دارد . با استفاده از این ویژگی می توانید تماس تلفنی را با صدای خود برقرار کنید ( فقط در آیفون ) . می توانید با صدا کردن اسم فردی که قصد فیس تایم با او را دارید عملیات چت ویدئویی را آغز کنید . برای این کار عبارت facetime alireza on his mobile را به گوشی یا آیپاد خود بگویید . می توانید آلبوم موزیک مورد نظر خود را با گفتن نام آن play کنید . البته voice control برای اجرای تک موزیک فکری نکرده است و فقط یا آلبوم و یا playlist .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
کاشکی ایرانم جزء کشورای پیشرفته بود…میدونم ربطی نداشت به موضوع، ولی آدم پیشرفت این کشورا رو میبینه فقط حسرت میخوره کشوری با این قدمت و تمدن این بلا سرش اومده…