بستن فهرست

اگر حرف زدن با سرنشینان و مکالمه تلفنی یا ارسال اس ام اس حین رانندگی به اندازه کافی خطرناک نیست ، آمریکاییها راه دیگری را انتخاب کرده اند . استفاده از اینترنت با موبایل حین رانندگی . طبق آخرین آمار شرکت بیمه آمریکا ، از هر 5 نفر 1 نفر که اسمارت فون دارد حین رانندگی از اینترنت استفاده می کند و دلیل ارتکاب چنین جرمی log on شدن در شبکه های اجتماعی و چک کردن پیام ها و اطلاغات فردی است . دلایل دیگری نیز از قبیل پیدا کردن مسیر مورد نظر ، دیدن مطالب داغ و چک کردن ایمیل می باشد . خوشبختانه بیشتر این رانندگان پشت چراغ قرمز و یا در ترافیک این کار را می کنند .

جالب اینجاست تکنولوژی برای راحت زندگی کردن انسانها به این نقطه رسیده است و همین پیشرفت تکنولوژی و عدم استفاده به موقع ، خود باعث مشکلات عدیده ای می شود .

شما  چقدر از زندگیتان با تکنولوژی سرو کار دارد ؟

اینترنت در رانندگی

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • شبکه کامپیوتری چیست ؟ نکات پایه ای درباره شبکهدیگه الان کسی نیست که واژه « شبکه کامپیوتری » رو نشنیده باشه . علم شبکه از تلفیق علوم برق ، الکترونیک ، مخابرات و کامپیوتر  به وجود اومده . همه ما هر روز داریم از شبکه های کامیپیوتری استفاده میکنیم اما خیلی از کاربران شبکه چیز زیادی درباره ساختار…
  • AMMI ؛ مفهوم جدید خرید اینترنتیخرید های اینترنتی دیگه کم کم در حال جا افتادن در کشور هستند این در حالیست که در برخی کشورها از چند سال پیش مردم زحمت خیلی از کارها را به خود نمی دادند واز طریق اینترنت خرید می کردند . اما خرید اینترنتی به منزله تحویل اینترنتی نبود و…
  • جعبه دریافت ایمیل با هشدار نوری  با وجود شبکه های اجتماعی قدرتمند و گستردگی ارتباط اینترنتی همه روزه ایمیل ها و پیام های متفاوتی از افراد و دوستان مختلف به ما ارسال می شود . برای اینکه این ایمیل ها ( بعضا حیاتی ) را از دست ندهیم باید همواره به جعبه دریافت خود در…
  • 8 توصیه برای جلوگیری از تهدیدات وای فای عمومی  در راستای پست قبلی حالا به 8 توصیه کاربردی برای در امان ماندن از تهدیدات شبکه وایرلس عمومی توجه کنید : 1- نام شبکه ای که از آن استفاده می کنید را بشناسید . بهتر است قبل از اتصال به اینترنت از یک مسئول در مکانی که هستید در…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا