بستن فهرست

پریز برق همه طرفه

تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۰

 

پریز برق همه طرفه

فکر می کنم اگر تکنولوژی به همین شکل پیش بره تا 5 سال آینده انسان کمترین زحمت رو برای رسیدن به هرچیزی بکشه . تمام عیب و عیوب قطعات سخت افزاری در الکترونیک و همچنین معایب نرم افزاری در علم کامپیوتر را برادران زحمت کش رفع خواهند کرد . مشکل پریز برق های یک طرفه نیز حل شد . شما هم قطعا با داخل کردن دو شاخه برق داخل پریز به مشکل برخوردید چون باید دوشاخه دقیقا با حفره های پریز هماهنگ شوند . این مشکل زمانی بیشتر به چشم می آید که شما قصد زدن دوشاخه را به پریزی که پشت میز یا کمدی قرار گرفته دارید . در این شرایط باید انقدر دوشاخه رو اینور اونور کنید تا بالاخره…

این پریز هایی که در تصویر می بینید از هر طرف پذیرش دوشاخه را دارد . یعنی تنها کاری که باید بکنید پیدا کردن خود پریزه نه حفره های آن . اگر فکر می کنید که در این صورت فاز و نول به هم اتصال پیدا می کنند اشتباه کردید چون قطب مثبت و منفی توسط یک هسته عایق از هم جدا شده اند . ایده جالبی بود .

 

جهت حرکت جریان

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • HDMI چیست ؟ بررسی انواع پورت و کابل HDMI    HDMI چیست؟ HDMI  اولین و تنها رابط تجاری برای انتقال غیر فشرده همزمان تصویر و صدا به صورت دیجیتال است. HDMI نوعی پورت ارتباطی است که قابلیت انتقال تصویر و صدا با کیفیت بالا را تنها با استفاده از یک کابل به کاربران ارائه می‌دهد. پورت HDMI برای…
  • نکاتی در مورد خرید وسایل الکترونیکی دست دومگاهی اوقات ماشین کارکرده , مبلمان دست دوم وحتی لباسهای دست دوم خریداری می کنیم . اما خرید وسایل الکترونیکی نسبت به وسایل دیگر از ریسک بیشتری برخوردار است زیرا نمی توان پیش بینی کرد به محض اینکه به منزل برسد قابل استفاده هستند یا نه ! اما هنوز می توانید از…
  • RFID چیست ؟ مزایا، معایب و کاربردهای تکنولوژی RFID  RFID چیست؟ سامانهٔ شناسایی امواج رادیویی (به انگلیسی: Radio Frequency Identification)‏ (به اختصار RFID ) سامانهٔ شناسایی بی‌ سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به ‌وسیلهٔ برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، کارت و... متّصل شده‌ و یک بازخوان (Reader) است. سامانه‌ های RFID از…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
شروين صادقي

شروين صادقي هستم متولد 2 خرداد 1365 تهران مهندس الكترونيك . در زمينه طراحي مدارهاي Switching ، آمپلي فاير و منابع تغذيه فعاليت مي كنم . الكترونيك نيمي از زندگيم رو تشكيل داده و با اجازه اساتيد نيم نگاهي هم به نوشتن پست در مجله علم فردا دارم . اميدوارم مورد پسند شما دوستان عزيز واقع بشه .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

  • عرفان 15 دی 1390

    واقعا ایده جالبیه!
    آفرین به این همه خلاقیت.آفرین
    خدا میدونه خیلی وقتها من خودم کلافه شدم سر این موضوع. مخصوصا زمانیکه پریز از نوع ارت دار هستش و سوراخ های پریز لبه داره. اون وقت باید با دقت تمام دوشاخه رو تو پریز بزنید.

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا