بستن فهرست

پاور یوزر Power user به چه کسی گفته میشه ؟

تاریخ انتشار : ۱۲ تیر ۱۳۹۵

اگر تو وب سایت های تکنولوژی انگلیسی زبان چرخیده باشید احتمالا اصطلاح پاور یوزر Power user رو دیده باشید . شاید برای شما و خیلی ها سوال باشه که « پاور یوزر دقیقا یعنی چی و به چه کسی میگن Power user ؟! » . من در این پست کوتاه میخوام به این سوال پاسخ بدم چون در وب سایت های خارجی در بعضی از مطالب مهم ذکر میشه که مثلا این ترفند فقط مخصوص Power user هاست و بهتره افراد دیگه اینکار رو انجام ندن . پس حتما چند دقیقه زمان بذارید و این پست کوتاه رو بخونید .

معنی اصطلاح پاور یوزر Power user در علم کامپیوتر

پاور یوزر Power user یا کاربر پیشرفته - ویرایش عکس : محمدرضا امین زاده

پاور یوزر Power user یا کاربر پیشرفته – ویرایش عکس : محمدرضا امین زاده

اصطلاح Power user از دو واژه انگلیسی تشکیل شده ، بخش اول Power به معنی « قدرت یا توانایی » و بخش دوم User به معنی « کاربر » . من این اصطلاح رو « کاربر پیشرفته » ترجمه می کنم .

نکته مهم : تلفظ صحیح واژه Power به این صورته /ˈpaʊ.ɚ/ اما چون تو پارسی نمیشه این تلفظ رو نوشت من در این پست تلفظ رایج « پاور » رو  می نویسم ؛ اساتید عفو بفرمایید . 

کاربر پیشرفته یا پاور یوزر Power user به شخصی گفته میشه که درباره کامپیوتر اطلاعات بسیار زیادی داره و می تونه با کامیپوتر به صورت پیشرفته کار کنه . یعنی می تونه با کامپیوتر کارهایی رو انجام بده که کاربران آماتور و معمولی نمی تونن . البته یک کاربر پیشرفته یا پاور یورز ممکنه فقط در یک زمینه از کامپیوتر مهارت داشته باشه که در این صورت بهش میگن پاور یوزر در فلان تخصص . برای مثال یه کاربر پیشرفته نرم افزار ورد می تونه بسیار سریع تر تایپ کنه ، همه کلید های میانبر برنامه ورد رو بلده و می تونه از تمام امکانات پیشرفته ورد استفاده کنه اما در مقابل کاربر معمولی ممکنه در هر چند دقیقه نهایتا 2 خط تایپ کنه اونم . در این صورت به این کاربر میگن پاور یوزر برنامه ورد . من چند نمونه از پاور یوزر ها رو براتون مثال میزنم تا بیشتر با این اصطلاح آشنا بشید :

■ متخصص های تعمیرات کامپیوتر و گوشی موبایل

■ مهندس های الکترونیک و سخت افزار

■ مهندس های نقشه کشی در هر زمینه

■ طراحان حرفه ای گرافیکی

 

تفاوت پاور یوزر Power user با برنامه نویس Programmer

برنامه نویس ها بالاترین سطح علمی در زمینه کامپیوتر رو دارن . کابران پیشرفته سطح شون از افراد آماتور و معمولی بالاتره اما دانش کامپیوتری شون نسبت به برنامه نویس ها خیلی کمتره . در واقع یک برنامه نویس می تونه در دسته بندی پاور یوزر ها یا همون کاربران پیشرفته قرار بگیره اما کاربران پیشرفته در دسته بندی برنامه نویس ها نیستن . چون ممکنه اون کاربر پیشرفته یه مهندس نقشه کشی باشه و مثلا در اتوکد یا 3D Max مهارت زیادی داشته باشه .

دوستان ، اگر دوس دارید شما هم یک کاربر پیشرفته یا پاور یوزر Power user باشید حتما هر روز به علم فردا سر بزنید و مطالب ما رو بخونید و ویدیو های ما رو ببینید 😉 از رفیق باحالم ، محمدرضا امین زاده هم خیلی خیلی ممنونم که این عکس رو برام ویرایش کرده ، دمش گرم .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • ۳۰ کلید میانبر ویندوز ۸ که همه کاربران ویندوز باید بدانند !استفاده از کلید میانبر در ویندوز ۸ یک مسئله غیر قابل اجتنابه ! تغییرات رابط گرافیکی در ویندوز ۸ باعث شده تا کاربران آماتور کلا در محیط شلوغ ویندوز ۸ گم بشن و نتونن حتی ابتدایی ترین نیازهاشون رو رفع کنن ! خیلی ها رو دیدم که هر چی دنبال…
  • تفاوت ویندوز 64 بیتی با ویندوز 32 بیتی چیست ؟احتمالا شما هم شنیدین که ویندوز 64 بیتی خیلی بهتر از ویندوز 32 بیتیه اما شاید ندونید که دلیل علمی این مسئله چیه . تا حالا به این فک کردین که قضیه 64 بیتی و 32 بیتی چیه ؟ در ادامه به طور مفصل خدمت تون توضیح میدم که چرا عملکرد…
  • تفاوت فرمت سریع Quick Format با فرمت کاملیکی از چیزایی که خیلیا موقع نصب ویندوز و یا فرمت کردن یه حافظه جانبی مانند هارد دیسک و یا فلش مموری باهاش درگیر هستن متد فرمت حافظه مورد نظره ! اینکه حافظه مورد نظر باید کوئیک فرمت Quick Format بشه یا اینکه باید فلش یا هاردمون رو به طور…
  • پیدا کردن مک آدرس کامپیوتر در ویندوزدر این پست کوتاه میخوام روش پیدا کردن مک آدرس کامپیوتر در ویندوز رو خدمت تون توضیح بدم . در بعضی مواقع پیش میاد که مجبور میشید مک آدرس کامپیوتر تون رو به دست بیارید . مثلا برای اعمال مک فیلتر . در ادامه به اختصار خدمت توضیح میدم که…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
ابراهیم درویش

من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

16 دیدگاه

  • سلام
    از اونجایی که خودم هم وبسایت دارم و دوست دارم که مردم فقط مطالبم رو بخونن و کامنت هم بذارن، به پاس قدردانی از زحمتایی که میکشید و اینکه میدونم تولید محتوا چقدر سخته ازتون تشکر میکنم. هم بابت این سایت و هم آموزش زبان

  • داوود 07 تیر 1396

    سلام به نظر من که شما خودتون پاور یوزر هستین‌ آقای‌ درویش

  • امیر صادقی 05 مرداد 1395

    سلام داداش ابراهیم اولا متن که عالی بود دوما تولدت مبارک انشاالله خودت و سایتت همیشه پابرجا باشید

  • Ebi KingStar 16 تیر 1395

    خسته نباشین داداشای گلم شماها بی نظیرین واقعا میگم انشاالله که روز به روز بهتر بشین و شما هارو بالای قله های موفقیت ببینم آرزوی بهترین هارو براتون دارم

  • عالی بود موفق باشید .

  • مهرداد 15 تیر 1395

    سلام من کارشناس ارشد نرم افزار از دانشگاه پلی تکنیک امیرکبیر هستم و به جرات میتونم بگم سایت شما یکی از مفیدترین سایت های برای خوره های فناوری هستش ولی تنها ایرادی که داره اینه که خیلی مطلب نمیزارید و دلیل اونم کم بودن نفرات تیم تون هستش پیشنهاد من اینه که از دیگر علاقمندان کمک بگیرید حتی بعضی ها دوست دارن برای اینکه مقاله شون توی سایت شما باشه این کار رو مجانی انجام بدن اینجوری تعداد مقالات شما هم زیادتر میشه و از لحاظ کمی هم رشد میکنه .

    • سلام
      1- دم شما گرم ، سپاس از محبت تون .
      2- ما یکم درگیر هستیم و داریم روی سایت کار می کنیم . به زودی مطالب بیشتری می نویسیم .

  • سلام آقا دم شما گرم خواستم یه تشکر بکنم ازتون به خاطر مطالب تون . من تا دو سال پیش تقریبا خیلی از تکنولوژی و رایانه چیزی سر در نمیاوردم آلانم نمیگم خیلی حالیمه ولی از موقعی که با سایت شما آشنا شدم خیلی اطلاعاتم افزایش پیدا کرده و اینارو مدیون شما و سایت هایی امثال شما هستم . انشالله یه روزی من هم مثل شما حرفه ای بشم .
    مرسی

    • سلام
      ممنون از شما که انقدر با محبت و فهمیده هستین . امیدواریم بتونیم با آموزش های بهتر بخشی از لطف دوستان گلی مثه شما رو جبران کنیم .

  • محمد حسین 13 تیر 1395

    سلام خسته نباشید مرسی

  • آره عکس از مطلب بهتر بود
    خخخخخ
    شوخی کردم . سایت تون تکه . ممنون از زحمات تون . موفق باشید .

  • سلام
    بازم مثل همیشه عالی بود.
    اون عکس هم خیلی باحاله P:

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا