بستن فهرست

نقشه هوایی فرودگاه ها در بینگ

تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۰

 

جنگ جنگ موتورهای جستجو است و هر یک از آنها برای ماندن در بازار داغ امروز ، تلاشهای خود را در قالب افزونه های کاربردی برای ویزیتورهای خود نشان می دهند . به تازگی موتور جستجوی بینگ که قبلا نقشه مراکز خرید را به خود افزوده بود نقشه فرودگاه ها را نیز به قابلیت های قبلی خود اضافه کرد . فعلا این طرح شامل فرودگاه های کشور آمریکا می باشد و مخصوص کامپیوترهای رومیزی است . یعنی فعلا نمی توان در موبایل یا تبلت خود به این قابلیت دسترسی داشت . اما خب همیشه همینجوری بوده و بعد از مدتی کل دنیا و برای همه گجت های سیار نیز در نظر گرفته می شود .

دراین این سرویس ، محل فرود هواپیما ها ، پارکینگ خودروها ، محل فروش بلیط ، ترمینال ها و گیت های ورودی و خروجی ، سالن های انتظار ، محل جمع آوری چمدان و بارهای مسافران ، اماکن تبدیل ارز و … مشخص شده است . در حال حاضر 42 فرودگاه در آمریکا در این سرویس قرار داده شده اند و هر روز به این تعداد افزوده می شود .

برای تست این سرویس به اینجا بروید .

 

نقشه فرودگاه در بینگ

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • شبکه کامپیوتری چیست ؟ نکات پایه ای درباره شبکهدیگه الان کسی نیست که واژه « شبکه کامپیوتری » رو نشنیده باشه . علم شبکه از تلفیق علوم برق ، الکترونیک ، مخابرات و کامپیوتر  به وجود اومده . همه ما هر روز داریم از شبکه های کامیپیوتری استفاده میکنیم اما خیلی از کاربران شبکه چیز زیادی درباره ساختار…
  • در ایستگاه اتوبوس برنامه های کاربردی دانلود کنید  به تازگی شرکتهای معتبر اینترنتی و نرم افزاری مانور گسترده ای را بر روی بنرهای تبلیغاتی آغاز کرده اند که شاید تحولی در امر مهم تبلیغات باشد . البته به نوعی خدمت رسانی به کاربران خود است که در قالب تبلیغات ارائه می شود . اگر در شهر نیو…
  • AMMI ؛ مفهوم جدید خرید اینترنتیخرید های اینترنتی دیگه کم کم در حال جا افتادن در کشور هستند این در حالیست که در برخی کشورها از چند سال پیش مردم زحمت خیلی از کارها را به خود نمی دادند واز طریق اینترنت خرید می کردند . اما خرید اینترنتی به منزله تحویل اینترنتی نبود و…
  • 8 توصیه برای جلوگیری از تهدیدات وای فای عمومی  در راستای پست قبلی حالا به 8 توصیه کاربردی برای در امان ماندن از تهدیدات شبکه وایرلس عمومی توجه کنید : 1- نام شبکه ای که از آن استفاده می کنید را بشناسید . بهتر است قبل از اتصال به اینترنت از یک مسئول در مکانی که هستید در…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا