بستن فهرست

نقشه راه در کف دست نابینایان

تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۸۹

کمک به نابینایان

اینکه نابینا باشی یا مشکلی در مهمترین حس بدن یعنی حس بینایی داشنه باشی به معنی بی معنی بودن زندگی حداقل در این دوره زمانه نیست .

طراحان متخصص در سرتاسر دنیا همیشه به فکر معلولین بوده اند . مثل این وسیله که در کف دست فرد نابینا قرار میگیرد و با فرستادن سیگنالها و علائم مخصوص ، چیز هایی که در سر راه فرد نابینا قرار دارد را به او می فهماند . با این کار می توان گفت که فرد نابینا به طور تئوری می تواند ببیند . درون این وسیله 4 عدد گوی حساس وجود دارد که با ایجاد کردن علائم خاص به فرد در تشخیص مسیر کمک می کند به این صورت که با فرم های خاصی که این گوی ها به خود می گیرند جهت راه رفتن یا فرمان ایست را بازگو می کنند . در تصاویر موجود در ادامه مطلب چگونگی بیان مسیرها توسط گوی ها مشخص شده اند . یک سنسور رادار هم وجود دارد که صداهای اطراف را شناسایی و تبدیل به علامت می کند .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 9 گجت که زندگی بدون آنها سخت می شود !  روزمره با گجت های زیادی سر و کار داریم که بدون توجه به تاثیر آنها بر زندگیمون ، فقط به برآورده شدن نیازمون توسط اون گجت فکر می کنیم اما اگه کمی دقیق تر به این قضیه نگاه بشه می بینیم که برخی از این گجت ها اگر نباشند…
  • Hex Wrench ؛ گردن بند یا آچار فرانسهخریدن جواهر تنها یک جنبه دارد آن هم زیبا جلوه دادن بدن می باشد که در خانمها این جلوه دادن با فخر فروختن نیز همراه می باشد( البته نه همه خانمها ) . اما طراحان خوش ذوق به جواهات طور دیگری نگاه کردند که نتیجه آن را در تصویر می…
  • میکروسکوپ دیجیتالی در کامپیوتر شماخاطرم هست زمانی که در دبیرستان درس می خواندیم از اینکه در آزمایشگاه از پشت میکروسکوپ اجسام را ببینیم کلی لذت می بردیم . فقط هم به دنبال کشف باکتری و میکروب بودیم. همان روزها آرزوی این را داشتیم که ای کاش یکی از این میکروسکوپ ها را در خانه داشتیم…
  • edible pen ؛ خودکار شیرین و گاز زدنییکی از عادات غلط دانش آموزان هنگام نوشتن تکالیف خود ، جویدن یا در دهان گذاشتن خودکار یا مداد می باشد . طی تحقیقات انجام شده ( البته آنقدر نیاز به تحقیق هم نیست انسان عاقل خود می داند ) پر میکروب ترین نقاطی که انسان با آنها سروکار دارد…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

2 دیدگاه

  • sgalam doste aziz.
    mikhastam bebinam in kaf dast ke rah ro be nabinaian neshon mide az koja mishe tahie kard?/

    • محمدرضا امين زاده علم فردا 20 فروردین 1391

      سلام . این فعلا در حد طرحه . اینکه کی به تولید برسه معلوم نیست .

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا